• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

images.webp

hem ip hem squata başlıcam

Eklentiler

• 6e7fc4dcca29efa712d109c919faf2cc---day-squat-challenge-workout-challenge.webp
    6e7fc4dcca29efa712d109c919faf2cc---day-squat-challenge-workout-challenge.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 20
Ben 2 dakika hayali olarak ip atladim...
Sonra pazara gittim 15 kg oglum kanguruda 10 kg pazar arabasini ceke ceke eve yurudum...nasil sporlar ama...
Aksam yatmadan once mekik cekip plank yapacağım...ama bugün sayilar küçük olur...

İpi ben jillian Videolarındaki gibi yapıyorum. Hayali bir iple atlıyormuş gibi. Diğer türlü hem ses oluyor hem de tavandaki lambalara çarpıyorum :skandal:
Başlayalım evde ne kadar yapabilirsek yanımıza kar olur. Ben dışarı çıkamıyorum burda spor salonu da ayarlayamadım. Saatleri sıkıntı oluyor hep, eşim ben seninle birlikte gidip sporun bitene kadar beklerim dedi ama onun çalışma saatleri de iki hatt gece iki hafta gündüz ayın yarısında dediğini yapamayacak bile. Bebek olmadan biraz kilo vermek istiyorum spor bunu hızlandıracak ve daha sağlıklı olacak.
Sabır diliyorum sana da gerçekten sinir bozucu görünüyor anlattıkların.
Bi ara ben baya jillian yaptım ama şimdi vucut okadar ağırlaştıki bacaklar kaldırmıyor e gercekten vücudu cok güzel şekillendiriyor tecrübe ile sabit
günaydın kızlar

cuma 58.7
pazartesi 63.00:oha: hem dün çok yedim hemde regl ondan sanırım

Cuma 61
Bugun 63:KK43:
Adet olcam şişliktir heralde bu

bende cuma 66.6
pazartesi 68.6
2 kiloo :oha:

Ben cuma 71
Bugün 76,1:oha: şehir dışı ve hafta sonu hiç yaramadı :KK11:
ohooo kimseye yaramamış haftasonu

günaydın kızlar

cuma 58.7
pazartesi 63.00:oha: hem dün çok yedim hemde regl ondan sanırım

Cuma 61
Bugun 63:KK43:
Adet olcam şişliktir heralde bu

bende cuma 66.6
pazartesi 68.6
2 kiloo :oha:

Ben bugün 10 iple başlicam ..

Ben cuma 71
Bugün 76,1:oha: şehir dışı ve hafta sonu hiç yaramadı :KK11:

Kesinlikle yeşilçay..
Hemen demliyorum..
İp 1. Gün 100 olacak..
Ve rus diyeti 1.gün start..

Ben 2 dakika hayali olarak ip atladim...
Sonra pazara gittim 15 kg oglum kanguruda 10 kg pazar arabasini ceke ceke eve yurudum...nasil sporlar ama...
Aksam yatmadan once mekik cekip plank yapacağım...ama bugün sayilar küçük olur...

Bi ara ben baya jillian yaptım ama şimdi vucut okadar ağırlaştıki bacaklar kaldırmıyor e gercekten vücudu cok güzel şekillendiriyor tecrübe ile sabit

ohooo kimseye yaramamış haftasonu

Bende de +200 var cumaya göre. Haftasonu fazla sa yemedim aslında anlamadım neden öyle oldu :KK70:
Moral bozmak yok hep birlikte dibi gördük bir sıçrama yapıp zirveye ulaşacağız bu hafta:KK9:
Ben de ip, squat ve mekik yapacağım bugün. Az az da şınav ve plank denerim.

F Fittek kesinlikle jillian çok faydalı 42 beden ben 38 beden gelinlik ve bindallı giydim yazın onun sayesinde :D

Senin adına çok sevindim hem kilocuklar gidiyor hemde kocaya kavuşuluyor :KK48:
İnşallah herşey gönlünce olur canım :KK66: heee kocayı görünce sakın şımarıp kilo almayasın :KK70: fıstık gibi salın ortada da adamcağız da heyt be çeksin :KK70:

:KK48:arada kulaklarını çınlatırız nasılsa görürsün :KK66: gizli gizli mesaj vermiş oluruz :KK70:
Benim ki artık okadar alıştı ki bazen bugün yazmıyormusun kkya diyor :KK70: yada kkdan birileriyle görüşeceğim dediğimde hee iyi nerde buluşuyorsunuz diyor artık :KK70: heee tabi bende ooooo hazır izin veriyor diye de herkesle görüşmeye koşturmuyorum :KK66: ama burada 4 senedir çoooook güzel dostluğumun olduğu insanlarda var ve hep diyorum iyiki kk var :KK66:

Ay ne güzel yazmışsın canın teşekkür ederim :KK200::-):KK68:
Bende burda Zereno Zereno ile görüşüyorum sık sık.
Bana çok iyi geliyor moral veriyor kahve gibi bişey oldu :KK70::KK70:

Back
X