Aynen öyle ya pis bana bilerek yakin davraniyo biliyorum zaten ben ona açık açık söyledim ise girmeden ödeyememesi eğer sorun olucaksa verme dedim olmaz önemli değil dedi o kavgadan sonra sınava boyle gerine gerine geldi hic konuşmadı benimle bende onunla konusmadim simdi yalaklik yapiyo ya notları alsın zaten ilk vizede elinde not yokmuş çalışmamış mal ikinciyide sadece nota bakarak anlamazda bu kesin benim yerime imza at falan diyecek bi güzel tersliyim istiyorum ama nasıl yapcam onu bilemedimiş başka arkadaşlık başka tolintoşum
bir 50 lira verdin diye ömür boyu yüklü mü kalacaksın sen ona. Zaten o parayı hibe etmemiş sana borc diye almışsın. Zamanı gelince ödeyeceksin.
Notları keşke vermeseydin. Arkadaş falan değil bu şahıs bildiğin seni kullanıyor gibime geldi.
bir şekilde parasını ödeme ihtimalin yok muAynen öyle ya pis bana bilerek yakin davraniyo biliyorum zaten ben ona açık açık söyledim ise girmeden ödeyememesi eğer sorun olucaksa verme dedim olmaz önemli değil dedi o kavgadan sonra sınava boyle gerine gerine geldi hic konuşmadı benimle bende onunla konusmadim simdi yalaklik yapiyo ya notları alsın zaten ilk vizede elinde not yokmuş çalışmamış mal ikinciyide sadece nota bakarak anlamazda bu kesin benim yerime imza at falan diyecek bi güzel tersliyim istiyorum ama nasıl yapcam onu bilemedim
Ya aslında bende öyle düşünüyorum ben yapiyim herkes kendi kalbinin ekmeğini yer o da allahindan bulsun banane diyorum ama bi taraftan da salak gibi hissediyorum kendimiSen niye kalbini bozuyorsun ki? Ver notları ne olacak? Çalışan başarılı olur zaten, derslere de gelmeyen bir tipse iki not okumakla da yapamaz öyle kolay değil o işler. İsteyeni geri çevirmem ben hiç bir zaman büyüklük bende kalsın derim. Sen de öyle yap boş ver.
Var aslında ama isin açıkçası o pis davranışından sonra vermekte istemiyorum çünkü biz uç kisiydik o olaydan sonra öteki kişiyi kendi tarafına çekmeye falanda çalıştı ve benim epey bi canımı sıktı ona verecegime sadaka veriyim birine diye dusunuyorumbir şekilde parasını ödeme ihtimalin yok mu
Ay biraz rahatladim ya tesekkur ederim peki imza at falan derse napiyim sizce?Ben olsam düşünmeden verirdim. Çıkar peşinde ise o kendi karakterinin zayıflığıdır. Bence pişman olmayın. Siz doğru ve güzel olanı yapmışsınız.
Ya aslında bende öyle düşünüyorum ben yapiyim herkes kendi kalbinin ekmeğini yer o da allahindan bulsun banane diyorum ama bi taraftan da salak gibi hissediyorum kendimi
kesinlikle öyle birşey yapma. borcunu ver kurtul bence.Var aslında ama isin açıkçası o pis davranışından sonra vermekte istemiyorum çünkü biz uç kisiydik o olaydan sonra öteki kişiyi kendi tarafına çekmeye falanda çalıştı ve benim epey bi canımı sıktı ona verecegime sadaka veriyim birine diye dusunuyorum
Ya geri çevirmen için sebep yok ama o yaptığı harekete de baya uzulmustum ve bana sırf çıkarı için yanaştığı çok belli ben bu konuyu ikimizide tanıyan bi arkadaşıma anlatmistim o bana senin az dersin var kıskandığı için yapmıştır bana yapsaydi ben öyle düşünürdüm demistiHiç öyle düşünme. Düzgünce istediği sürece geri çevirmen için bir neden yok. İstemeyene git "alın kardeşlerim notlarımı siz de okuyun" deme tabi. Bizim bölüm kadar da çifkefi yoktur haa. Bize de az çektirmediler. Hele son sene proje yaparken not saklamayı bırak hata yapalım diye yanlış bilgi verirlerdi. Yüksek puan aldı belki ama insanlığını kaybetti. Noldu şimdi hepimiz aynı durumdayız, sanki Ceo oldular
Evet haklisin veriyim bide onun kul hakkıyla ugrasmiyimkesinlikle öyle birşey yapma. borcunu ver kurtul bence.
Ya geri çevirmen için sebep yok ama o yaptığı harekete de baya uzulmustum ve bana sırf çıkarı için yanaştığı çok belli ben bu konuyu ikimizide tanıyan bi arkadaşıma anlatmistim o bana senin az dersin var kıskandığı için yapmıştır bana yapsaydi ben öyle düşünürdüm demisti
Peki ozaman enayilik sendromunu arıyorum ustumdenAnlıyorum ama yine de dediğimin arkasındayım. Sen enayilik değil iyilik yapmışsın. Mesafeni koy yine, affetmezsin kırgın olursun onu ben bilemem ama geri çevirmediğin için pişman olma. İmza at derse atamam kimse için atmıyorum başkasından rica et dersin.
Yok yok sen borcunu ver, aranizdaki muhabbet baska borcun baska, soz vermissin...Var aslında ama isin açıkçası o pis davranışından sonra vermekte istemiyorum çünkü biz uç kisiydik o olaydan sonra öteki kişiyi kendi tarafına çekmeye falanda çalıştı ve benim epey bi canımı sıktı ona verecegime sadaka veriyim birine diye dusunuyorum
Sari kus kizdan borc aldiysan ona kole olmadin ya.sakin kendinI kullandirma.yerine Imza falanda atma sakin basin derde girer.bende karakalem kursuna basliycam eylulde birlikte gidelim :)Selam çok büyük şeyler değil ama yazimzacam
1.derdim;
Kızlar ben yaz okulunda ders alıyorum ve dersten geçme cana bağlı yani not saklama olayları falan oluyor benim notlarim tam o konuda sorunum yok ama ben kimseye kolay kolay hayır diyemeyen biriyim ve olay buradan başlıyor
Benim normal donemde kendi sinifimdan olan bi arkadaşım var bu arkadaşından ben bu senin başında 50 lira borç aldım alırken de ben bu parayı ise girmeden odeyemem dedim o da sorun olmaz dedi kendi de çalışıyor zaten neyse bu arkadaşın daha alttan çok dersi var ama ben bu dersi verirsem okulum bitiyor ve dersler konusunda ben bu şahsa zamanında çok yardımcı oldum hatta sınavın bitanesine soruları verip zorla soktum hanfendiyi neyse bu para mevzusundan sonra biz bi sınav öncesi tartıştık bununla soruyla alakalı ben dedimki hayır öyle çözülmüyor dedim buda hayır öyle cozuluyo falan diye bağırdı ben kalktim gittim oradan sonra sınav günü biz bununla hic konuşmadık falan ben bütün iletişimi kestim simdi yaz okulunda ayni siniftayiz ve sınıftan kimseyi tanımadığı için gelip bana yanaşıyor haliyle dun benden not istedi bende tam değil falan dedim buda olsun cektiriyim dedi bende iyi al dedim hayır diyemedim yani tabi bu pek derslere falanda gelmiyor bana mesajda atar kesin benim yerime imza at falan diye ben bunu nasıl terslemeliyim yada terslemelimiyim?birde notları verdiğim için kendime kiziyorum niye verdim diye çünkü benimle not için konuştuğu çok belli benimde borcum olduğu için yok diyemedim ama o ders muhabetinde ve sonrasındaki yaptığı terbiywsizligi unutamadım!
2.derdim ben karakalem öğrenmek istiyorum kurda gidicem ama on çalışma yapmak için bildiğiniz videolar varmı?yada videodan öğrenebilir miyim azda olsa yetenegim var biraz karışım oldu ama umarım anlasilmistir
Ay biraz rahatladim ya tesekkur ederim peki imza at falan derse napiyim sizce?
Ya ders sorun değil geçsin banane sanki o hareketleri o yapmamış gibi davranması sinirimi bozuyo ben özellikle uzak olsun diye görmezden geliyorum o derste gelmiş benim yanıma oturuyor neyse ya notunu motunuda aldı zaten bana uzak olsun ugrasamiycamYok yok sen borcunu ver, aranizdaki muhabbet baska borcun baska, soz vermissin...
Konuya gelince de kimse senin dogrunu belirlemesin, sen olmasi gereken neyse onu yap, ver notu, iki not okumayla anca gecer not alir, aman aman halledemez, bosver alsin gecer notunu da, sen birisine iyilik yapmis olursun...
Onun karaktersiz yaklasimi, tavri varsa da o onun sorunu senin degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?