bence oğlun artık yaşı gereği çok uğraşmayabilir.
belki onun içinde eğlence olur istersen dene ama üzüledebilir...
Kuşları kafeste tutun ve yememesine özen gösterin :)
Yavru olsa alışırlardı belki ama artık biraz zor.
Benim de kafesimi düşürmüştü kızım kuşları da yuvasına taşımıştı eve geldiğimde.O yüzden yavru değilse zor alışıyor ve kıskanıyorlar.
Tavşanımı yok etmek için deli gibi üzerime atlayan köpeğimi sesimi yükselterek ve şakayla kafasına hafifçe vurarak (vurmak da denmez de acıtmayacak şekilde işte) tavşana dokunmamayı öğretmiştim farkında olmadan:)) bir gün tavşanı kafesinde çıkarıp köpeğimle başbaşa unuttuğumu fark edince küçük çapta bir kalp kriziyle yanlarına koştuğumda köpeğimin tavşanımla yan yana olduğunu görmüştüm.... Kısacası öğrenir benim köpeğim yavru değildi ve hiçbir eğitimi yoktu... Ama sakın gerçekten kızmayın alışana kadar, çünkü dışlandığını zannedip küsebilir...
çok teşekkür ederim yorumlar için kızlar perşembe günü oğlum ve kuşlarımın fotosunu çekerim bakalım neler olucak yanlız bırakmıcam efeninkarnı acıkmış olabilir
Benimki sokak köpeğiydi ve ben de o zamanlar çocuktum:))) yani ne ben bilgiliydim ne o eğitimliydi... Onuna uyuduğunuzu söylemiştin daha önce yani iletişiminiz iyi bence bir iki uyarıdan sonra alışacaktır:))) Yaa beren senden birşey rica etsem?? Son açtığım Ölüm kampına hayır diye bir konu var onu face de falan paylaşır mısın 1000 imza gerekli sn çekilişler topicinde baya aktifsin ya o yüzden söyledim linki paylaşman yeterli sadece bir imza...
merak etme canım 3 face hesabımdada paylaşırım
Çook sevinirim konuya baktıysan barınakların ne halde olduğunu görmüşsündür zaten...
Büyük bir kuş alın papağan tarzı yiyemez zaten :)
kızlar 2 kuşumda geldi
biri dişi biri erkek
neyse efe güzel karşılamadı kuşlarımı çok havladı kuşların ödü koptu kuşlarım şimdi hiç kafesin tepesinden indmiyorlar aşağı acaba intihar filan mı etmek istiyorlar anlamadım bilgisi olan var mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?