2 test pozitif kan negatif

nezamanolucak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
6
0
1
27
Kızlaaarr yardım edin kafayı yicem artık, adetime 3 gün varken test yaptım hafif çizgi gördüm 2 gün sonra kan testi verdim negatif tekrarlamalımıyım beklemelimiyim adetim geçikti 2 gün oldu,üstteki test ilk yaptırımdı kurumadan öncede böyleydi ikinci test 10 dk sonra yaptığım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlaaarr yardım edin kafayı yicem artık, adetime 3 gün varken test yaptım hafif çizgi gördüm 2 gün sonra kan testi verdim negatif tekrarlamalımıyım beklemelimiyim adetim geçikti 2 gün oldu,üstteki test ilk yaptırımdı kurumadan öncede böyleydi ikinci test 10 dk sonra yaptığım
Hangi marka test bu acaba

Geçen ay erken hamilelik testinde silik bir çizgi çıkmıştı ve maalesef kan testim negatif çıkmıştı en iyisi birazcık daha bekle bir hafta geçtikten sonra tekrar bak biliyorum çok zor ama bazen vücut kendini hamile sanıp gecikmeler olabiliyor yaşadım bunu ve adet gecikmemin onuncu gününde adet olmuştum o yüzden birazcık daha bekleyip tekrardan kan testi vermeni öneririm

benim bu testlere güvenim kalmadı. aynısını geçen haftalarda bana da oldu anında çift çizgi çıktı ama kanda negatifti bir hafta sonrasında da regl oldum zaten

aynı durumlarda yaşadım canım hem de bu testten hesabını bile var görebilirsin yaratıcı çıkıyormuş

Back
X