- 13 Haziran 2023
- 1.793
- 1.971
- 53
- Konu Sahibi pinkheartt
O doktorun gülüşü çok sahte geliyor bana zaten çok yapmacık.Hayır ya bana hiç kağıt falan vermediler maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O doktorun gülüşü çok sahte geliyor bana zaten çok yapmacık.Hayır ya bana hiç kağıt falan vermediler maalesef
Anladım canım bana hiç aşı yapılmadı4.8 görünce tamam dedi Estram başladık yedi gün sonra kontrol etti ilaca aynen devam dedik
Beş gün sonra çağırdı11.5 dedi o gün de gebelik aşısı yapıldı
Heh dimi aynen öyle o adamı görünce boğasım geliyo artıkO doktorun gülüşü çok sahte geliyor bana zaten çok yapmacık.
Ben 10 mm de transfer oldumKızlar transfer için rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor. Ben hiç tüp bebek aşamasına gelmedim ama reglimin 10. Günü 4.5 mm demişti. Merak ettim. Şu an yumurta takibi aşamasına geçicem sonra hsg falan.
Ayyy gerçekten gülüşü ne kadar sahte senden sonra bende adama sinir oldumHeh dimi aynen öyle o adamı görünce boğasım geliyo artık![]()
KesinlikleAyyy gerçekten gülüşü ne kadar sahte senden sonra bende adama sinir oldum![]()
Doktorunuz kimdi acaba ben de aynı sorunları yaşadım daBana hiç bi zaman kaç olduğunu bile söylemedi ki kalın dedi ama kaç olduğunu söylemedi transfere girerken bile kaçla girdim bilmiyorum ilaç falan kullanmadım. Ben bu doktora değilde baştan ebru hanıma geçseydim belki şimdi hamileydim doktor yüzünden böyle negatif yaşadığımı düşünüyorum allaha havale ediyorum onu
Mehmet reşit asoğluydu. En büyük pişmanlığım. Herşey allahtan tabiki ama negatif olmasında kendisinin payının yüksek olduğunu düşünüyorumDoktorunuz kimdi acaba ben de aynı sorunları yaşadım da
Ah ne güzel sizin adınıza çok sevindim böyle haberler duymak iyi geliyorMerhaba, benim de ilk transferim her şey yolunda olmasına rağmen negatif oldu. İçten içe biliyordum da sanki olmayacağını hissetmiştim, 2.transferde iki embriyo transfer edildi ve biri karnımdaki kızımiki embriyo şansı çok artırıyor, mümkünse mutlaka iki bebiş isteyin derim. Biri sizi bulacak unutmayın
yaşamayan bilmez bu zorluğu, hepimiz için her gün dua ediyorum. Şansınız bol olsun canım anne adayları
![]()
Bende histeroskopi kesinlikle yaptırıcam ama serumu bilmiyordum onuda mutlaka sorucam doktoruma teşekkür ederimTransferden once minimum 7-8 mm olmasini isteriz demisti doktorum, maksimum da 12-13 civariydi yanlis hatirlamiyorsam. Benim her iki basarili transferimde de 9 mm civariydi. Bir de olay sirf rahim kalinligi da degil elbette, yapilan arastirmalara gore modifiye naturel transfer veya naturel transferin basari orani ilacli transfere gore daha yuksek oluyor aklinizda olsun. Eger ki ileri yastaysaniz yani 35 ve uzeri kesinlikle pgt basari oranini artiriyor ama pgt'li embriyonun da ilerleme sansi max %60 civari. Bir de cok ilac eger ki kalinlasma sorununuz yoksa transfer asamasinda iyi degil. Ayrica rahim filmi ve histereskopi yaptirmistim ben. Histereskopide cizik attilar. Transfer sonrasi extra yaptirdigim tek sey intralipid serum olmustu. Insallah sizlerde yakinda kavusursunuz bebeklerinize.
Şuan hangi doktora gidiyorsunuzMehmet reşit asoğluydu. En büyük pişmanlığım. Herşey allahtan tabiki ama negatif olmasında kendisinin payının yüksek olduğunu düşünüyorum
Bahçecide ebru Öztürk aşırı memnunum mükemmelŞuan hangi doktora gidiyorsunuz
Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden olduKızlar ilk transferim negatif sonuçlandı. Bir kere bu durumu yaşadım diye hep böyle olacakmış gibime geliyor. İkinci transferinde pozitif olan hamişler bana biraz umut olabilir miiikendimi psikolojik olarak ikinci transfer için hazırlamaya başlamak istiyorum
![]()
Benim de aynısı olmuştu fitil koyarken çok zorlanıyodum hele gebeliği öğrendikten sonraki dönemlerde daha da zor olmaya başlamıştı. Kullandığımız ilaçlarla alakalı bence.Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu