2. Transferim tuttu ama sormak istediklerim var

kadinlarinisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
72
13
8
Merhaba kızlarrr... simdiye kadar hep hamile kalabilmek icin dert yandım. 2 hafta önce (21 mayis) 2. Transferimi oldum. 3.gün embriyosu çift kondu. Çok şükür bu sefer oldu 🥹 doktoruma kese görmeye haftaya gideceğim bu yüzden sizede sormak istedim. Ilk 3 beta hcg degerlerim

29 mayis : 3.43 ( bu sonucu aldigim gece yerlesme kanamasi yasadim)
30 mayis : 17.17
1 haziran : 63.63

Doktoruma gore degerler saglikla ilerliyor. Yarin yeniden yenilicez. Peki sizce nasıl sonuçlar 😊

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza erdirsin🙏 bende dün opu oldum 2 yumurta döllendi 3. Ve 5. Günleri bekliyorum 3. Günde olsa transfer isteyeceğim. Bence cok güzel sonuçlar 🧿 😍

Merhaba kızlarrr... simdiye kadar hep hamile kalabilmek icin dert yandım. 2 hafta önce (21 mayis) 2. Transferimi oldum. 3.gün embriyosu çift kondu. Çok şükür bu sefer oldu 🥹 doktoruma kese görmeye haftaya gideceğim bu yüzden sizede sormak istedim. Ilk 3 beta hcg degerlerim

Doktoruma gore degerler saglikla ilerliyor. Yarin yeniden yenilicez. Peki sizce nasıl sonuçlar 😊
Ayy canım çok sevindim değerin düşük olduğuna takılma doktorlara göre 2 katı artış olması yeterli, öyle de artmış. Çok sevindim ama umarım ikisi de tutmuştur. Bana da dua edermisiniz bende bayramdan sonra 2. Transferimi olacağım bana da çift embriyo verilecek 3. Gün dondurulmuş

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 artış güzel. Normalde 2 günde bir artış takip edilir. Neden yarın istediler kan tahlilini?

Düzenli artış var diye ve uzakta oturdugum için yol gidip gelmeyim diye devamli 😊 bugünkü sonucum 227 geldi.

3. Gün embriyolariniza güvenin. Benim ilk transferim 5.gun çift embriyodu. Iyi kaliteydi. Ama hic tutmadi. 3. Gün tuttu şükür 🤲 hepinize dua edecegim inşallah güzel Allahim hepimizin yüzünü güldürsün 🥹 birde transferden sonra 7 gün ayaklarimin altina yastik koydum ve hic kalkmadim ben. Turk kahvesi cay ve sigara tiryakisiydim ama hic kullanmadim. Hergun bir avuc kabak cekirdegimi hic eksik etmedim. Dışarıdan hicbir sey yemedim. Ve devamlı elimi karnima koyup konustum sizde öyle yapin

Arkadaşlar Merhabalar 👋 29 Mayısta 2 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Transferden sonra 12.gün beta hcg 78.14 çıktı. 15.gün 743.38 çıktı. Sorum şu ki bu artış normal mı ? Herhangi bir sorun yoktur değil mi ? Benim gibi değer alan var mı ?

Arkadaşlar Merhabalar 👋 29 Mayısta 2 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Transferden sonra 12.gün beta hcg 78.14 çıktı. 15.gün 743.38 çıktı. Sorum şu ki bu artış normal mı ? Herhangi bir sorun yoktur değil mi ? Benim gibi değer alan var mı ?
Merhaba ikisi de tutmuş olabilir hayırlı olsun ❤️

Ben 12 haziranda düşük yaptığımı öğrendim ve 16 haziranda kanamam başladı düşük gerçekleşti evde. Beta 0lanmisti. Yumurtlama erken yasayan var mi düşük sonrasında? Sorma amacim belirtilerim var ve düşükten kaynaklimi yoksa yumurtlama mi yasadim anlamak icin

Back
X