- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Merhabalar. 13+0 hamileyim. Ilk 3 ayda sadece 2 kez mide bulantisi ve istifra yasadim. Sabah kalktigimda mutfaga girersem oluyodu bende bu durumdan uzak durdum. Cok nadir, kisa sureli ve az sekilde bulantilarim oldu. Sukur zor gecirmiyorum diyodum. 2. Trimester rahat gecer diye okudum her yerde hamilelik balayısı yaziyodu her yerde.
Ilk 3 ay folik asit kullandim. 3 ay bitince doktorum ferrum fort ve decavit verdi folik asidi birak dedi. Oylede yaptim. Ilaclari kullanmaya baslayali bir haftaya yakin oldu.
Sikayetim şu ki; dun aksam ustu yogun bi sekilde bas agrim oldu. Ve mide bulantısı.
Dun aksamdan beri kesilmedi. Sabah hafifledi ama simdi aksam saatleri yaklastikca artiyo sanki bas agrim ve bulantim.
Ilaclar yapiyo olabilir mi? Ayrica ara ara sol kasıgımda agrida hissediyorum
Ilk 3 ay folik asit kullandim. 3 ay bitince doktorum ferrum fort ve decavit verdi folik asidi birak dedi. Oylede yaptim. Ilaclari kullanmaya baslayali bir haftaya yakin oldu.
Sikayetim şu ki; dun aksam ustu yogun bi sekilde bas agrim oldu. Ve mide bulantısı.
Dun aksamdan beri kesilmedi. Sabah hafifledi ama simdi aksam saatleri yaklastikca artiyo sanki bas agrim ve bulantim.
Ilaclar yapiyo olabilir mi? Ayrica ara ara sol kasıgımda agrida hissediyorum