2. trimesterde mide bulantisi

ttuba86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
248
144
73
Arkadaslar benim13. Haftaya kadar mide bulantilarim cok vardi, daha sonra gecti, hic kalmadi.. suan 20. Haftanin icindeyim yaklasik 4 gundur eskisi kadar agir olmasa da tekrar basladi mide bulantilarim.. sizde de oldu mu acaba, gecici midir.. eski gunlere donmek istemiyorum..

Bunyeden bünyeye fark var tabi..benimde ilk üç ay hiç bulantim olmadı. Dördüncü ayın ilk günü bulantilarim başladı. Doktor bunların iyiye işaret ettiğini, bebeğin var olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Bende sadece sabahları oldugu için ilaç vs almak istemedim. Her sabah banyo mesaisinden sonra başlıyorum güne..

18. haftaya girdim hala bulantılarım devam ediyo daha bitmedi sanırım doğurana kadar devam edecek sanki bi ömür böyle olacakmış gibi hissediyorum bide ağzımda boğazımda geçmek bilmeyen çok pis bir tat var ne yesem ne içsem gitmiyo mahvetti beni

Benim ilk aylar hiç olmadı bulantım. Yaklaşık 3 4 haftadan beri öğürme başladı. Ama karnım doyduktan sonra oluyor genelde. Çok fazla da yemiyorum ama. Bünyeden bünyeye farkediyor sanırım. Telaşlanma bence. Melekler için değer diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…