2 tup bebek denememde basarisiz olmadi

Bn safak beye gttim ilk once.bnmle ve esimle knustu ve senin gebe kalman icin hcbir engel yok dedi.bikac takviye verdi kfani dinle bikac ay olmzsa yine gel baslayalim dedi.snra bn burda bi doktora gttim bna artik tup bebek bska yolu yok dedi.bni sfak beyin knusmasi cok rhatlatmisti ama bu isler ole olmuyo iste.negatif bi tup bebek beni yikar.6yil oldu artik.o yuzden cok iyi arastrmam lazim.

Doktorun isim soyisim ve hastanenin nerde oldgunu ogreneblirmiyim.
Medical hastanesi sombolun orda erkan beydiyin onunla konusn zaten tüp bebek bolumunde gorevli kocaelli tip merkezi de bi bayan var ondanda milet cok iyi oldugunu söylüyorlar ayşegül guner diye amaa safak beyde bana aynisinj soyledi iyi konusiuor olabilir lavabuvatar falan pek iyi oldugunu sanmiyorum sanim ama genede iyi araratir derim

So
Doktorun isim soyisim ve hastanenin nerde oldgunu ogreneblirmiyim.
Ismini aklima gelemedi canim ama zaten erkan bey tüp bebek unitesinde gorevli ha burda olmasa istanbulda kesin faruk buyru belki dumussun acaip isinde basarilili gunde yaklasik 20 bayana transfer yapiyor acibademde gorevli onuda iyi arastir canim ama hersyin hayirlisi duzensizde olsa gene adet oluyon bede oda yokkk:(

Birazda nasip ben 1 denememi eray caliskanda denedim tutmadi 2. Acibadem bulent tiras orda dollenme bile olmadi cok zor bir surec

Ikinci tup bebek denemem de basarsiz bende 5 gunun transferiydi madi manevi olarak cok yiprandim kendime olan sucluluk duygum daha da arti esimin yuzune bakamıyorum benimle ayni durumu paylasip sonra mutlu olan akladaslar. Yok mu
merhabalar : bu basarısızlıkların nedenlerı arastırılmalı. (rahım - tup fılmı , genetık analız...) ardında sonuclar ıle embrıolara genetık tarama yapılması gereklı mı karar verılmelı.Bol sans dılerım.

Back
X