- Konu Sahibi NERMXIXN1982
1 TÜP BEBEK DENEMEM OLMADI.DOKTORUM 2 TÜP BEBEK DENEMESİ YAPRIĞIMIZ HASTALARIMIZDA DAHA İYİ SONUÇ ALIYORUZ DEDİ AMA BENİM GÜVENİM ÇOK KIRILDI.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 TÜP BEBEK DENEMEM OLMADI.DOKTORUM 2 TÜP BEBEK DENEMESİ YAPRIĞIMIZ HASTALARIMIZDA DAHA İYİ SONUÇ ALIYORUZ DEDİ AMA BENİM GÜVENİM ÇOK KIRILDI.![]()
canım benimde birinci denememdi ama olmadı[....bende çok ağladım ama yapıcak hiçbir şey yok..sadece kendimizi yıpratıyoruz..kabulleniyosun en azından ben kabullendim ve ikinci deneme için kolları sıvadım.....rabbim bir gün bizede yaşatıcak inşallah anneliği .....sana şuan ne diyebilirimki başka.....allah yardımcımız olsun..../B]been arkadaş olmak istiyorum morale çok ihtiyacım var 2 haziranda transfer yapıldı olmadı dün sonuçları aldım dünya başıma yıkıldı nolur bana yardım edin çok bunalımdayım her gün ağlıyorum..
bazı yerler 2. denemeden sonrada farklı tetkik istemiyo ama bence baştan istemek daha dogru ya boşuna deniyosak problem varsa dimi ama.... ben ilk iki başarısız denemeden sonra kliniği değiştirdim üçüncüye başlarken histereskopi yapıldı rahimin sorunsuz oldugundan emin olmak için eşim ve benden karyogram genetik test istendi.. birde kanda pıhtılaşma problemi varmı diye test yapılıyor... bence bunların hepsine baştan bakılması daha iyi....mrb arkadaslar benimde ilk tup bebek denemem basarisizlikla sonuclandi sizler yapilan tetkik ve tedavileri okuyunca bana yapilanin cok eksik oldugunu dusunmeye basladim.2.denemeyi yapcam temmuzda regl olunca doktorum aramami soyledi,dondurulmus 5 embriyo ile denemek icin ama ben stres atmak icin ailemin yanina gitmeye karar verdim ordan dondukten sonra yaptircam.2 ay sonra yani.ama icim hic rahat diil,doktorum bana rahim filmi falan cekmedi,siz ikinci denemede 1.den farkli olarak ne yaptiniz paylasirsaniz sevinirim.
simdiden tesekkurler.
canım ya senden ne gibi tetkikler tahliller istediler ....açıklarsan sevinirim....canım beim benimde 1 tüp bebek tedavim negatifti.ama 2.yi de aynı merkezde yaptırdım ilki negatif olunca daha farklı tedavi uyguladılar ve dört embriyor dördüz gebelikti.tabi sonra işkiye indirildi şimdi ikiz hamileyim.doktorum banada 2 daha başarılı demişti ve oldu
kızlar benim 2 denemem oldu ikiside negatif...ikincisi dondurulmuşlarla olmuştu.....doktor çok şaşırıyo nasıl olmaz diye.....bi sorun yok diyolar....şimdi bizden sadece genetik test istedi....bu yeterlimi acaba başka testlerde istenmiyomu.....sizden ne istediler merkezimi değiştirsem karar veremiyorum.....