• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMEK DOĞER İLE TÜP BEBEK

Geçen sene Şubat ayında başladım. 1 tane oğlum var 17 yaşında 2.evliligimden olmuyor cocugum. Eşimde sorun yok. Benim endometriozis ve çölyak hastaligim var. Nisan ve temmuz aylarında aşılama yapıldı. Tutmadı. Emek bey tutmayacak demisti zaten. Amh 1.29 olduğu için direk tüp bebeğe geçemedi. Aralık ayında yumurta toplama sürecine girdim. 11 yumurta toplandi.7 Şi dollendi. 4 tanesi donduruldu. İlaçlarla ve dondurma işlemiyle beraber 40 bin gibi bı rakam tuttu. 2 ay lucrin depot ve doğum kontrol hapiyla rahim dinlendirme yapıldı. 25 Nisan'da 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi. Dondurulmuş embriyo olduğu için 17 bin lira daha ödedik. (Tüp bebek için raporum var bu arada)
KAn testim pozitif ama sağlıklı ilerlemesi de önemliymiş. Allah isteyen herkese gönlüne göre versin. Oğlumda 17 yasimdaydim zor durumdaydım doktora gidemedigim için cinsiyetini bile bilmiyordum. Sağlıkla dogdu şükür. Akışa birakabilmemiz lazım. Umarım hepimiZin kucağımıza sağlıkla gelir bebeklerimiz 🥰
Okurken insan kötü oluyor 🙏 ama sonu inanılmaz güzel RABBİM isteyen herkese nasip etsin 🙏 verdiğiniz bilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim

İyi ki ama iyi ki varsınız 😍🥹 Queen işlemlerden sonra rapor veriyorlar mı birde doktorun transferden sonra neler yapmanı önerdi
:KK200:Evet o gün için rapor veriyorlar, daha uzun süreli rapor için doktordan istemek gerekiyor
Transferden sonra normal hayata devam teste kadar cinsel ilişki yok dedi ama ben evde dinlendim

:KK200:Evet o gün için rapor veriyorlar, daha uzun süreli rapor için doktordan istemek gerekiyor
Transferden sonra normal hayata devam teste kadar cinsel ilişki yok dedi ama ben evde dinlendim
Uzun bir süreç ben önceden gidicem hemen bir ay içinde olup bitecek sanıyordum öyle değilmiş 🤦🏻‍♀️

Ben de Umuttepede tup bebek yaptirdim Emek hocaya da muayene oldum cok iyi ve nazik bir doktordur. Ben poliklinik hastasiydim o yuzden ozel randevulu gitmedim hangi doktor denk gelirse o bakiyor 2 doktor var zaten. Benim transferimi Ozge hoca yapti sukur ki pozitif ❤️ Emek hocaya yaptirip pozitif olan da cok cok iyi bir doktordur tavsiye ederim
Tüp bebek ilk başvuru kısmından mı muayene için sıra almamız gerekiyor?

Kızlar merhaba dün 3.gün taze transferim oldu. Transferi emek hoca yaptı. Daha önce Özelde 3denemem başarısız oldu
Deneyimlerinize talibim :)

Merhaba kızlar, hikayemden kısaca bahsetmem gerekirse..
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim solda 5 cm sağda 3,5 cm çikolata kistim mevcut ve amh değerim 0.68 5 aydır bebek istiyoruz olmuyor doktora gidince amh değerimin düşük yurmurtalarımın az olduğunu öğrendik bu sırada özel ve devlette gitmediğimiz doktor kalmadı en son Kocaeli Üniverisitesi Hastanesinden Dr. Emek Doğerin adını verdiler randevu alıp gittik doğal yollardan ihtimal var ama çok çok düşük vakit kaybetmek istemiyorsanız tüp bebeğe geçelim dedi ve benimde önerim tüp bebek dedi çekildiğim hsg’ye bakarak sağda tüpte polip var o alınacak önce dedi , solda da tüpün ucunda bozulma var orayı ya düzeltecekler yada alacaklar dedi bu işlemin adıda histereskopi önce bu işlemi yaptır daha sonra gel tüp bebeğe başlayalım dedi şimdi biz histereskopiyi Dr. Hasan Terzide yapacağız benim merak ettiğim böyle bir durumda olup emek hocada tüp bebek başlayanlar nasıl memnun mu pozitif gören var mı ? Şimdiden teşekkür ederim 🙏
Merhaba Hasan hocayı duydum ancak Konak hastanesinin şartlarından memnun olmadığım için ona gitmedim. Ben de Umuttepe de sürece başlayıp hastanedeki yoğunluk, ilgisizlik, iletişimsizlikten dolayı memnun kalmayıp Gebzedeki ASM'de sürecine devam edeceğim. Emek hocanın hastasıydım, bana da poliplerini aldır gel dedi. Aldırdım gittim kendisini bir daha hiç göremedim, aşılama yaptırdım onlar da negatif geldi. Şeyi merak ediyorum, size tüp bebek yapalım demiş ya 3 yıl kartından bahsetti mi?

Merhaba Hasan hocayı duydum ancak Konak hastanesinin şartlarından memnun olmadığım için ona gitmedim. Ben de Umuttepe de sürece başlayıp hastanedeki yoğunluk, ilgisizlik, iletişimsizlikten dolayı memnun kalmayıp Gebzedeki ASM'de sürecine devam edeceğim. Emek hocanın hastasıydım, bana da poliplerini aldır gel dedi. Aldırdım gittim kendisini bir daha hiç göremedim, aşılama yaptırdım onlar da negatif geldi. Şeyi merak ediyorum, size tüp bebek yapalım demiş ya 3 yıl kartından bahsetti mi?
Merhaba , benim 3 yıl beklememe gerek yokmuş devlet amh değeri düşük olanlara tüp bebek için hemen onay veriyormuş , bence bu memnuniyet olayı kişiden kişiye değişiyor memnun olanda çok olmayanda o yüzden ben benim süreç nasıl olur hiç bilmiyorum yaşayıp görücez

Merhaba , benim 3 yıl beklememe gerek yokmuş devlet amh değeri düşük olanlara tüp bebek için hemen onay veriyormuş , bence bu memnuniyet olayı kişiden kişiye değişiyor memnun olanda çok olmayanda o yüzden ben benim süreç nasıl olur hiç bilmiyorum yaşayıp görücez
Anladımm, bize 3 yıl şartı olduğu için herkese 2 aşılama yaparken bize 3 aşılama istedi. İnşallah süreç sizin için hayırla ve kolaylıkla geçer bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız 🥰

Anladımm, bize 3 yıl şartı olduğu için herkese 2 aşılama yaparken bize 3 aşılama istedi. İnşallah süreç sizin için hayırla ve kolaylıkla geçer bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız 🥰
Aminnnn 🙏cümlemiz inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı alalım kucağımıza bu süreç hepimiz için kolay ve güzel olsun 🙏 bu arada sizin polip ameliyatı süreciniz nasıl geçti

Aminnnn 🙏cümlemiz inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı alalım kucağımıza bu süreç hepimiz için kolay ve güzel olsun 🙏 bu arada sizin polip ameliyatı süreciniz nasıl geçti
Amin, inşallah 🙏Medarda Bertan hocaya oldum ameliyatı, öğlen yatışım oldu akşam 5 6 gibi çıktım. Anestezili zaten acı hiss etmiyorsunuz. Başta biraz kanamam ve hafif sızılarım oldu. Sonrasında normal hayatıma devam ettim 😊

Amin, inşallah 🙏Medarda Bertan hocaya oldum ameliyatı, öğlen yatışım oldu akşam 5 6 gibi çıktım. Anestezili zaten acı hiss etmiyorsunuz. Başta biraz kanamam ve hafif sızılarım oldu. Sonrasında normal hayatıma devam ettim 😊
Doğru herkes acı yok diyor ama işte korku oluyor 🤦🏻‍♀️

Back
X