EMEK DOĞER İLE TÜP BEBEK

Ay oldu. Kusura bakmayın klavye kelimeyi atlamış 😊 Ocak'ta ameliyat oldum Şubat'ta aşılamam oldu
Ay estağfurullah olur mu öyle şey sizede çok çok geçmiş olsun , şuan sizin tedavi ne aşamada aşılamayı anladığım kadarıyla yaptınız olmadı şimdi tüp bebeğe başlayacaksınız sanırım

Ay estağfurullah olur mu öyle şey sizede çok çok geçmiş olsun , şuan sizin tedavi ne aşamada aşılamayı anladığım kadarıyla yaptınız olmadı şimdi tüp bebeğe başlayacaksınız sanırım
Evet maalesef.. Geçen ay görüşmeye gittik önümüzdeki ay aksilik olmazsa Gebze'deki ASM'de tüp bebek sürecine başlayacağım 🙏

Evet maalesef.. Geçen ay görüşmeye gittik önümüzdeki ay aksilik olmazsa Gebze'deki ASM'de tüp bebek sürecine başlayacağım 🙏
Başlamak yolun yarısıdır hiç canınızı sıkmayın sonuçta tüp bebek bize yazılıp çizilmiş bir şey değil dünyada milyonlarca kadın bu sorunla yüz yüze napalım bizimde böyle olması gerekiyordu

Başlamak yolun yarısıdır hiç canınızı sıkmayın sonuçta tüp bebek bize yazılıp çizilmiş bir şey değil dünyada milyonlarca kadın bu sorunla yüz yüze napalım bizimde böyle olması gerekiyordu
Aynen öyle asla isyan etmiyorum ama yoran, yıpratan bir süreç. İnsan bu süreçten hep bir tedirgin. İnşallah bir aksilik çıkmaz 😔

Merhaba kızlar, hikayemden kısaca bahsetmem gerekirse..
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim solda 5 cm sağda 3,5 cm çikolata kistim mevcut ve amh değerim 0.68 5 aydır bebek istiyoruz olmuyor doktora gidince amh değerimin düşük yurmurtalarımın az olduğunu öğrendik bu sırada özel ve devlette gitmediğimiz doktor kalmadı en son Kocaeli Üniverisitesi Hastanesinden Dr. Emek Doğerin adını verdiler randevu alıp gittik doğal yollardan ihtimal var ama çok çok düşük vakit kaybetmek istemiyorsanız tüp bebeğe geçelim dedi ve benimde önerim tüp bebek dedi çekildiğim hsg’ye bakarak sağda tüpte polip var o alınacak önce dedi , solda da tüpün ucunda bozulma var orayı ya düzeltecekler yada alacaklar dedi bu işlemin adıda histereskopi önce bu işlemi yaptır daha sonra gel tüp bebeğe başlayalım dedi şimdi biz histereskopiyi Dr. Hasan Terzide yapacağız benim merak ettiğim böyle bir durumda olup emek hocada tüp bebek başlayanlar nasıl memnun mu pozitif gören var mı ? Şimdiden teşekkür ederim 🙏
Emek hoca transferimi yaptı evladımız geçen ay sağlıkla doğdu çok şükür orda tedavi görüp bir sürü hamile kalan gördüm ❤️ Bu arada kendiliğinden olan 4 düşük ve 1 ölü doğumum var Allah emek hocadan razı olsun tüp bebekle ilkte tuttu ve doğdu çok şükür. Umuttepede ne olmaz denilen yada zor hamile kalırsın denilenler gördüm şuan çoğunun evladı kucağında burayada umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum zamanında bende çok araştırdım umutsuzluğa kapıldım sormak istediğin bişey varsa cevaplarım 🤗

Son düzenleme:
Emek hoca transferimi yaptı evladımız geçen ay sağlıkla doğdu çok şükür orda tedavi görüp bir sürü hamile kalan gördüm ❤️ Bu arada kendiliğinden olan 4 düşük ve 1 ölü doğumum var Allah emek hocadan razı olsun tüp bebekle ilkte tuttu ve doğdu çok şükür. Umuttepede ne olmaz denilen yada zor hamile kalırsın denilenler gördüm şuan çoğunun evladı kucağında burayada umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum zamanında bende çok araştırdım umutsuzluğa kapıldım sormak istediğin bişey varsa cevaplarım 🤗
Siİn gibi insanlar hep varolsun ☺️ bebeğinizle sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun yorum için çok teşekkür ederim

Kızlar merhabalar Umuttepe emek doğerde transfer aşamasındayım bilmediğim için size sormak istedim. Lucrin Depot yaptırdım ve 1 aylık doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 1 ay sonraya kontrole çağırıldım gittiğimde farklı bı ilaç kullanacak mıyım ?daha önce bu süreci yaşayan var mı ?

Kızlar merhabalar Umuttepe emek doğerde transfer aşamasındayım bilmediğim için size sormak istedim. Lucrin Depot yaptırdım ve 1 aylık doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 1 ay sonraya kontrole çağırıldım gittiğimde farklı bı ilaç kullanacak mıyım ?daha önce bu süreci yaşayan var mı ?
Merhaba dondurulmus embriyo protokolu oyleymiş yani 1 ay rahimi kuvvetlendiriyormuş o igne. 1 ay sonra ultrasyon bakiyorlar farkli ilac veriyorlar rahim kalinlasmasi icin ve tutunmayi kolaylastirici bir kac tane daha daha sonra kontrole cagiriyorlar rahim kalinlasmasina gore transfer tarihi belirleniyor ve transferden sonra da kullanilacak ilaclar var

Teşekkür ederim süreç beklediğimden uzun olacak o halde 😬😬 Haziran 23 üne kontrol verildi. Muhtemelen de temmuz ortaları transferim olur diye düşünüyorum 😘🙏🏼

Emek doger Umuttepe tüp bebek bölümünden nasıl memnun kaldınız anlamış değilim hijyen sıfır ilgi sıfır takip sıfır aylarca yaşıma giricem raporu çıkarın lütfen dedim dosya geldi gitti hocanın önüne sonra neden rapor çıkarmasın diye emek hoca azarladı ağlayarak çıktım ve birdaha önünden bile geçmem.Domtora ulaşmak birşey söylemek zaten mümkün değil iki aşılama yaptirdim.Sira diziyorlar kapıda sen gel sen çık birdeo kadar canım yandiki anlatamam sonrasında iki kez özelde ne işlemler yapıldı bir kez acı hissetmedim.Orada insan mualemelesi goremiyorsunuz yazık

Geçen sene Şubat ayında başladım. 1 tane oğlum var 17 yaşında 2.evliligimden olmuyor cocugum. Eşimde sorun yok. Benim endometriozis ve çölyak hastaligim var. Nisan ve temmuz aylarında aşılama yapıldı. Tutmadı. Emek bey tutmayacak demisti zaten. Amh 1.29 olduğu için direk tüp bebeğe geçemedi. Aralık ayında yumurta toplama sürecine girdim. 11 yumurta toplandi.7 Şi dollendi. 4 tanesi donduruldu. İlaçlarla ve dondurma işlemiyle beraber 40 bin gibi bı rakam tuttu. 2 ay lucrin depot ve doğum kontrol hapiyla rahim dinlendirme yapıldı. 25 Nisan'da 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi. Dondurulmuş embriyo olduğu için 17 bin lira daha ödedik. (Tüp bebek için raporum var bu arada)
KAn testim pozitif ama sağlıklı ilerlemesi de önemliymiş. Allah isteyen herkese gönlüne göre versin. Oğlumda 17 yasimdaydim zor durumdaydım doktora gidemedigim için cinsiyetini bile bilmiyordum. Sağlıkla dogdu şükür. Akışa birakabilmemiz lazım. Umarım hepimiZin kucağımıza sağlıkla gelir bebeklerimiz 🥰
Tüp bebek için rapor nasıl alınıyor anlamadım

Sizden istenen evrakları bilgi işleme teslim ediyorsunuz raporu onlar çıkartıyor zaten

Merhaba size bir soru sormak istiyorum izninizle, bizde umuttepeye gittik ilk başvuru kısmındayız henüz, benden tahliller istendi ultrason muayenesi istendi smear falan genel olarak bir kagit verdiler yaziyor hepsi onda. Biz o testlerin tahlillerin hepsini yaptirdik eşimle. Bende pcos var amh degerim 4.29 ama eşimde canlı sperm 2 milyon ileri hareketli 0 çıkti. Sizce rapor çıkar mı bize? Birde şuan izleyeceğimiz yol nedir acab. Bize evrakları tamamlayın tüp bebege yonlendircem dedi ama ne yapacagiz bilmiyoruz açıkcask, işleyiş nasil ilerliyor randevular nasil oluyor rapor kısmı nasil oluyor acaba biliyorsaniz bizi aydinlatabilir misiniz💌

Back
X