Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba funda arkadasim..bende 3 hafta once negatif sonuc aldim.. insallah bu ay ikinciyi deniyecem, ama dondurulmuslarla..senin varmi dondurulmuslarin? cok korkuyorum yine olmayacak diye..
bu sefer hergun bal, corek otu tarcin karisimi yiyim diyorum.. gecen sefer polen bal karisimi yemistim.. ama duzenli olarak degil maalesef.
bu sefer düzenli yiyorsundur inşallah bn hiç denemedim nasıl yapılıyor tarif edermisin
arkadaşlar merhaba ben Eylül başında ikinciyi denedim...Şu anda da Allaha şükür hamileyim..size söyleyebileceğim şey şu...stres yapmayın...bu konuyu çok düşünmemeye çalışın....ben 1.nin transferinden sonra 10 gün evden çıkmamıştım ama 2.transferden 4 gün sonra hergün evden çıktım...birde transferden 1 gün önce ananas yemeye başlamıştım,hergün 1-2 dilim kadar....Ayaklarıma da çorap giymiştim,buna da dikkat edin...
arkadaşlar merhaba ben Eylül başında ikinciyi denedim...Şu anda da Allaha şükür hamileyim..size söyleyebileceğim şey şu...stres yapmayın...bu konuyu çok düşünmemeye çalışın....ben 1.nin transferinden sonra 10 gün evden çıkmamıştım ama 2.transferden 4 gün sonra hergün evden çıktım...birde transferden 1 gün önce ananas yemeye başlamıştım,hergün 1-2 dilim kadar....Ayaklarıma da çorap giymiştim,buna da dikkat edin...
benim suan cikmam gerek insallah aksam girmeye calisirim. Hepinize hayirli gunler.
ayaklarınızı sıcak tutmak çok önemli...birde transferden sonra 5 gün kadar bir öğünde proteinli yemek yemeye çalıştım..tabii endometriosisi olanlar proteini bakliyattan yada balıktan alabilirler...Ben 3 tane kadar köfte yemiştim..(kendim yapmıştım,yağsız tavada pişirip yemiştim)[/QUOTE
bunları ögrenmem çok iyi oldu arkadaşım ben 1.denmemde ben bunlara hiç dikkat etmemiştim 2.sinde inşallah her birin yapacagım ama çok gergin bir dönemde geçirdim bu sefer sakin ve sitresiz olmaya çalışacagım