- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mavi_rella
-
3 kez transfer oldum. Negatif sonuçlananda da pozitif sonuçlananda da transfer gününü saymadan 5.gün test yapmaya başladım. Bişey de çıkmıyordu testi açıp içine filan bakıyordum öyle öyle vakit geçiriyodum işte yoksa 12 gün bekleyebilen tiplerden değilim tüp bebeğin belkide en zor kısmı o 12 günlük süreç.Kızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
Kesinlikle en zoru 12 günlük süreç. Bende bu pazar yapmayı düşünüyorum. Kan mı versem erken test mi yapsam bilemedim. İlkinde 12 gün bekledim negatifti. Bu sefer erken yapmak istiyorum.3 kez transfer oldum. Negatif sonuçlananda da pozitif sonuçlananda da transfer gününü saymadan 5.gün test yapmaya başladım. Bişey de çıkmıyordu testi açıp içine filan bakıyordum öyle öyle vakit geçiriyodum işte yoksa 12 gün bekleyebilen tiplerden değilim tüp bebeğin belkide en zor kısmı o 12 günlük süreç.
İnternetten 10 tane filan erken gebelik testi alın bi kaç güne anca gelir zaten sonra günlük olarak yaparsınız incelerken filan vakit geçer 8.günde kan verirsiniz inşallah pozitif görünce 10 ve 12. Gün de değerin katlanışına bakarsınızKesinlikle en zoru 12 günlük süreç. Bende bu pazar yapmayı düşünüyorum. Kan mı versem erken test mi yapsam bilemedim. İlkinde 12 gün bekledim negatifti. Bu sefer erken yapmak istiyorum.
Benim ilk denemem 6 snda transfer oldum 5. Gün embriyosu. 2. Günün gecesi akıntım oldu hafif pembeli 3 . Günde oldu ama sık ve yoğun değildi. Bilmiyorum yerleşmeyle mi alakalıydı. Yarın kan testi günüm. Bu sabah normal kaset test yaptım 7. Günüm bugün bu arada. Testte hayalet 2. Çizgiyi gördüm. Ama en net sonuç yarın olacak inşallahKızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
Ben 8 gün yaptımKızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
Benim bugün transferden sonra ilk günüm yarın ikimci günüm olacak umarım lekelenme olur ilk transferimde olmamıştı. Bende 6.güne kadar bişey gelmezse kan vericem bırakıcam ilaçları umutlanmak istemiyorumBenim ilk denemem 6 snda transfer oldum 5. Gün embriyosu. 2. Günün gecesi akıntım oldu hafif pembeli 3 . Günde oldu ama sık ve yoğun değildi. Bilmiyorum yerleşmeyle mi alakalıydı. Yarın kan testi günüm. Bu sabah normal kaset test yaptım 7. Günüm bugün bu arada. Testte hayalet 2. Çizgiyi gördüm. Ama en net sonuç yarın olacak inşallah
Merhaba, inşaAllah yavrunuz size tutunurKızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
Benim bugün transferden sonra ilk günüm yarın ikimci günüm olacak umarım lekelenme olur ilk transferimde olmamıştı. Bende 6.güne kadar bişey gelmezse kan vericem bırakıcam ilaçları umutlanmak istemiyorum
Yani 5 - 6.günde olup olmadığı anlaşılır ama illakiKendin doktoruna sormadan ilaçlarını bırakma 10 günde çıkıyor en net sonuçlar. Bence çok kafaya takma rahat ol bırak içerde gelişsinler embriyolar
Yani senin için okey diyorsa istediğin gibi sonlandır tedavini sonuçta senin hayatın ne diyeyimYani 5 - 6.günde olup olmadığı anlaşılır ama illaki
Bende 17 haziranda ikinci transferimi olacağım iki tane 5.gün embriyosu transfer edilecek yine. İlkinde 6.gün yaptım negatif çıktı 7.günde negatif 8.günde negatif çıktı. 8.günü zatenn progestan fitil kullanmama rağmen regl oldum.Kızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
Ayy çok kötü olmuş ama neden adet olmamanı sağlicak ilaç içerken adet oldun doktorun ne dediBende 17 haziranda ikinci transferimi olacağım iki tane 5.gün embriyosu transfer edilecek yine. İlkinde 6.gün yaptım negatif çıktı 7.günde negatif 8.günde negatif çıktı. 8.günü zatenn progestan fitil kullanmama rağmen regl oldum.
Bakma sen bırakıcam dediğime kafama göre bişey yapamam ki kendimi negatif olursa ona alıştırıyorum sadeceYani senin için okey diyorsa istediğin gibi sonlandır tedavini sonuçta senin hayatın ne diyeyim
O da şaşırdı adet olman için çok erken ben senden çok umutluydum dediAyy çok kötü olmuş ama neden adet olmamanı sağlicak ilaç içerken adet oldun doktorun ne dedi
Ben 6. Gün erken testi yapmıştım çıkmıştı 5. Gün embriyosuydu. Topikte 5. Gün yapan arkalarda oldu hamile olanların çıktı ama erken gebelikteKızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
Ben direk pazar günü kan vericem kesin belli olur değil miBen 6. Gün erken testi yapmıştım çıkmıştı 5. Gün embriyosuydu. Topikte 5. Gün yapan arkalarda oldu hamile olanların çıktı ama erken gebelikte
Demek böylesi hayırlıymış. Söylemek işe yaramaz ama sen yine gönlünü ferah tut. Tekrar denediniz miO da şaşırdı adet olman için çok erken ben senden çok umutluydum dediAma burda okudum hem iğne hem fitil kullanmasına rağmen günü gelince adet olanı tamamen engel değil demekki
Sana deniyosun zaten canım kusura bakma akıl kalmadıO da şaşırdı adet olman için çok erken ben senden çok umutluydum dediAma burda okudum hem iğne hem fitil kullanmasına rağmen günü gelince adet olanı tamamen engel değil demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?