2. tüp bebek denemesinde en erken ne zaman test yaptınız?

Yani 5 - 6.günde olup olmadığı anlaşılır ama illaki
Çok erken 5-6. gün. Benim 7.gün testte çıkmadı. 8.gün silik çıktı. Kiminde 8.günde bile çıkmıyor. Doktorumu aradım 9.gün kan testi yaptırayım mı diye erken daha çıkmayabilir dedi. 10.gün olsun öyle yaptır dedi. Evet beklemek zor ama sabretmek zorundayız arkadaşlar. Ve doktoruna güvenmek önemli bu süreçte. Erken kan testi yaptırdığınızda değerim artıyor mu diye 2 güne bir kan vermek zorunda kalırsınız bu daha yıpratıcı olur.

Sana deniyosun zaten canım kusura bakma akıl kalmadı
Yok yok sorun değil insan unutuyor karıştırıyor falan ben genelde burda isimleri hep unutup karıştırıyorum zaten Cumartesi ikinci transferim yapılacak 3 gün kaldı Bu defa erken gebelik falan yapmayacağım söz verdim kendime insallah tutabilirim

O da şaşırdı adet olman için çok erken ben senden çok umutluydum dedi Ama burda okudum hem iğne hem fitil kullanmasına rağmen günü gelince adet olanı tamamen engel değil demekki
İlk transferimde bende tam gününde adet olmuştum ilaçları kullanmama rağmen ben de bi engel olduğunu düşünmüyorum

Benimki çift ya belki çıkar diye dedim ya çıkmaz diyosun yani

İlk transferimde bende tam gününde adet olmuştum ilaçları kullanmama rağmen ben de bi engel olduğunu düşünmüyorum
Evet evet benimde ilk transferimdi ve normal döngüme göre 1 gün önce oldum hattaa o yüzen ikincisinde test mest yapmayacağım tuttuysa zaten regl olmam ve belli olur

Benimki çift ya belki çıkar diye dedim ya çıkmaz diyosun yani
Çıkmaz demiyorum erkenden çıkanlar da oluyor. Moralinizi bozmamak adına biraz daha bekleyin diyorum sadece.7.gün çıkmadığında moralim bozulmuştu ağlamıştım, eşimin desteğiyle yaptım bir gün sonra tekrar.Çıkmazsa canınız sıkılmayacaksa yapın testinizi, sizin bileceğiniz bir şey

Umarım dayanırım teşekkür ederim

Kızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
Hayırlı olsun 5. Gün emriyonun kalitesi b
Canım yaptırdın mı kan testini?

Kızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
Bence 5 gun embriyosunda transfer harici 7 gün, 3 gun embriyosunda 9 gün. Aslinda doktor dedigi tarihde yapmak gerek ama bekleyemiyoruz. 7 günu bekleyemiyorsaniz negatif çikacagi ihtimalini bilerek 5.ci günden yapmaya başlayin. Daha erkeni test zayi etmek olur.

6.günümde yapıcam inşallah bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…