- 2 Ağustos 2021
- 5.612
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.378
- 148
- Konu Sahibi Mavi_rella
-
Çok erken 5-6. gün. Benim 7.gün testte çıkmadı. 8.gün silik çıktı. Kiminde 8.günde bile çıkmıyor. Doktorumu aradım 9.gün kan testi yaptırayım mı diye erken daha çıkmayabilir dedi. 10.gün olsun öyle yaptır dedi. Evet beklemek zor ama sabretmek zorundayız arkadaşlar. Ve doktoruna güvenmek önemli bu süreçte. Erken kan testi yaptırdığınızda değerim artıyor mu diye 2 güne bir kan vermek zorunda kalırsınız bu daha yıpratıcı olur.Yani 5 - 6.günde olup olmadığı anlaşılır ama illaki
Yok yok sorun değil insan unutuyor karıştırıyor falan ben genelde burda isimleri hep unutup karıştırıyorum zatenSana deniyosun zaten canım kusura bakma akıl kalmadı
Maviciim inşallah güzel haber verirsinnKızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
İlk transferimde bende tam gününde adet olmuştum ilaçları kullanmama rağmen ben de bi engel olduğunu düşünmüyorumO da şaşırdı adet olman için çok erken ben senden çok umutluydum dediAma burda okudum hem iğne hem fitil kullanmasına rağmen günü gelince adet olanı tamamen engel değil demekki
İnşallah canım umarım güzel haber alırımMaviciim inşallah güzel haber verirsinn
Ben çift embriyoda 6. Gün idrarda gormustjmİnşallah canım umarım güzel haber alırım
Benimki çift ya belki çıkar diye dedim ya çıkmaz diyosun yaniÇok erken 5-6. gün. Benim 7.gün testte çıkmadı. 8.gün silik çıktı. Kiminde 8.günde bile çıkmıyor. Doktorumu aradım 9.gün kan testi yaptırayım mı diye erken daha çıkmayabilir dedi. 10.gün olsun öyle yaptır dedi. Evet beklemek zor ama sabretmek zorundayız arkadaşlar. Ve doktoruna güvenmek önemli bu süreçte. Erken kan testi yaptırdığınızda değerim artıyor mu diye 2 güne bir kan vermek zorunda kalırsınız bu daha yıpratıcı olur.
Bemde yapiyim diyorum ama ya yoksa diye de korkuyorumBen çift embriyoda 6. Gün idrarda gormustjm
Evet evet benimde ilk transferimdi ve normal döngüme göre 1 gün önce oldum hattaa o yüzen ikincisinde test mest yapmayacağım tuttuysa zaten regl olmam ve belli olurİlk transferimde bende tam gününde adet olmuştum ilaçları kullanmama rağmen ben de bi engel olduğunu düşünmüyorum
Çıkmaz demiyorum erkenden çıkanlar da oluyor. Moralinizi bozmamak adına biraz daha bekleyin diyorum sadece.7.gün çıkmadığında moralim bozulmuştu ağlamıştım, eşimin desteğiyle yaptım bir gün sonra tekrar.Çıkmazsa canınız sıkılmayacaksa yapın testinizi, sizin bileceğiniz bir şeyBenimki çift ya belki çıkar diye dedim ya çıkmaz diyosun yani
Umarım dayanırımÇıkmaz demiyorum erkenden çıkanlar da oluyor. Moralinizi bozmamak adına biraz daha bekleyin diyorum sadece.7.gün çıkmadığında moralim bozulmuştu ağlamıştım, eşimin desteğiyle yaptım bir gün sonra tekrar.Çıkmazsa canınız sıkılmayacaksa yapın testinizi, sizin bileceğiniz bir şey
Hayırlı olsun 5. Gün emriyonun kalitesi bKızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
Canım yaptırdın mı kan testini?Benim ilk denemem 6 snda transfer oldum 5. Gün embriyosu. 2. Günün gecesi akıntım oldu hafif pembeli 3 . Günde oldu ama sık ve yoğun değildi. Bilmiyorum yerleşmeyle mi alakalıydı. Yarın kan testi günüm. Bu sabah normal kaset test yaptım 7. Günüm bugün bu arada. Testte hayalet 2. Çizgiyi gördüm. Ama en net sonuç yarın olacak inşallah
Yaptırdım canım 41,50 çıktı sonucumHayırlı olsun 5. Gün emriyonun kalitesi b
Canım yaptırdın mı kan testini?
Sen ne zaman yaptırmıştın kan testiniYaptırdım canım 41,50 çıktı sonucum
Bu sabah yaptırdım canımSen ne zaman yaptırmıştın kan testini
8.gün oluyor galibaBu sabah yaptırdım canım
Aynen 8. Günümdü. Cuma tekrar vericem bakalım artışı takip eddicez şimdi de8.gün oluyor galiba
İnşallah hayırlısıyla artar ezan okunuyor burda rabbim dualarını kabul etsinAynen 8. Günümdü. Cuma tekrar vericem bakalım artışı takip eddicez şimdi de
Bence 5 gun embriyosunda transfer harici 7 gün, 3 gun embriyosunda 9 gün. Aslinda doktor dedigi tarihde yapmak gerek ama bekleyemiyoruz. 7 günu bekleyemiyorsaniz negatif çikacagi ihtimalini bilerek 5.ci günden yapmaya başlayin. Daha erkeni test zayi etmek olur.Kızlar benim ikimci denemem. 12 Haziran'da transfer oldum. Bugün transferden sonraki ilk günüm. Çift embriyo ve 5.gün embriyosu. En erken ne zaman test yaptınız bide sizde lekelenme oldu mu?
6.günümde yapıcam inşallah bakalım ne çıkacakBence 5 gun embriyosunda transfer harici 7 gün, 3 gun embriyosunda 9 gün. Aslinda doktor dedigi tarihde yapmak gerek ama bekleyemiyoruz. 7 günu bekleyemiyorsaniz negatif çikacagi ihtimalini bilerek 5.ci günden yapmaya başlayin. Daha erkeni test zayi etmek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?