2. tüp bebek denemesindeki aşamalar nelerdir

balxixmnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
2.806
18
116
45
Diğer
arkadaşlar tüp bebek denememde negatif sonucumu aldım maalesef. bir sonraki adetinde gel dediler. ama benim merak ettiğim yine aynı prosedürleri yapacakmıyız. yani tekrar kurula girip rapor çıkacak mı? sağlık raporu tekrar aldırıyorlar mı? önceki neyse o protokolmü uygulanıyor. yoksa direk iğnelere başlanılarak tedaviye başlanılıyormu. çok merak ediyorum ne olur yaşadıkalrını paylaşırmısınız

Ağustos ayında 1. denememizi rapor çıkartıp memorialde yaptırdık, sonuç ne yazık ki kimyasal gebelik. Şubat ayında 2. denememizi yaptık yine memorialdeydik. Biz fakülte hastanesinden rapor çıkartmıştık, rapor sadece bir deneme için oluyormuş. 2. deneme için tekrar rapor çıkaracaksınız dediler. Bizim şansımıza eşimin mezun olduğu fakülteden çıkarttığımız için 1 günde aldık raporumuzu. Sözün özü arkadaşım aynı presödürlerden geçerek alacaksın raporunu. Bizim transferimizin 8. günü. 2. tedavimizde tüm aşamalarımız farklı oldu. Farklı ilaçlar kullandık eşime farklı işlemler yapıldı, (ims uygulandı) bakalım kısmetimizde ne var göreceğiz.

o prosedürler çok uzun sürüyor yeniden kurula felan girecek sanırım bir günde almamız imkansız çünkü tahlillere felan çok ayrıntılı bakıyorlar bizim burada. nasip artık ne derlerse onu yapacağız çaremiz yok.

Back
X