2.tüp bebek ne zaman olmalı?

Ben 2. Denemeyi 1 yıl sonra yaptım. Hem psikolojik olarak düzelmem gerekiyordu kendimi düzeltmem gerekiyodu. Aklımda hiç soru işareti kalmadan araştırarak sakince adımlar attım ve öyle karar verdim. Daha pozitiftim

Ben 2. Denemeyi 1 yıl sonra yaptım. Hem psikolojik olarak düzelmem gerekiyordu kendimi düzeltmem gerekiyodu. Aklımda hiç soru işareti kalmadan araştırarak sakince adımlar attım ve öyle karar verdim. Daha pozitiftim
İlki tutmadı mı? Benim merak ettiğim neden tutmamış olabilir, bu konuda sanırım tatmin edilmem lazım

İlki tutmadı mı? Benim merak ettiğim neden tutmamış olabilir, bu konuda sanırım tatmin edilmem lazım

İlki 5. Gün embriyosu çok iyi kaliteydi. Rahîm duvarı kalınlığım çok ıyidi kan değerlerim çok ıyidi ama tutmamıştı. Doktorda çok şaşırdığını söylemişti. Ama yapacak birşey yoktu kısmet olmadi.

Hayırlısı. Bazı durumlarda tıp da bir şey diyemiyor. Nasibi olmayan gidiyor işte. Genetik test vs gibi bir şey yapmadınız değil mi ikincide

Hayırlısı. Bazı durumlarda tıp da bir şey diyemiyor. Nasibi olmayan gidiyor işte. Genetik test vs gibi bir şey yapmadınız değil mi ikincide

Yok hayır yaptırmadık bizim yaşımız küçük olduğu için pek öyle şeyler yapma taraftarı değil doktorum. Ben 25 eşim 27 yaşında. Biz ilk bu işlere başlamadan kendi genetiğimize kromonumuza filan baktırmıştık. Sperm dna hasarınada bakınmıştı hiç bir problem yoktu.

En baştan bakılmış o zaman. Çıkmadıysa yoktur demekki bişey

En baştan bakılmış o zaman. Çıkmadıysa yoktur demekki bişey

Bence 2. Denemede hemen pgt yöntemi yaptırma farklı şeyler deneyebilirsin. Dondurup rahimi dillendirip o şekilde transfer yapğldığındada çok arttırıyor başarıyı

Bence 2. Denemede hemen pgt yöntemi yaptırma farklı şeyler deneyebilirsin. Dondurup rahimi dillendirip o şekilde transfer yapğldığındada çok arttırıyor başarıyı
Bakalım şimdi zaten biraz ara veririm vücut dinlensin

Su an aynı durumu yasıyorum yasım genç hiç bir sıkıntım yok 5. Gün embriyosuydu rahim duvarım kalındı . Malesef olmadı

Sadece idrar testimi yaptın? Mutlaka kan testi yaptır. benim ilk denemem de idrarda negatif çıkmıştı kanda pozitif çıktı.
2. deneme için tabi ki doktorun daha iyi bilir. Sadece tecrübe olarak söylüyorum 2. adette başlanıyor.

Kızlar bişey soracağım . İkinci tüp bebek denemesinde döndürülmüş varsa süreç nasıl oluyor ?
Benim dondurulmuştu. Yine adetin 2-3. günü gel diyor doktor. Şöyle ki ben bir başladım o ay yumurtam oluştu iptal ettik. Çünkü dondurulmuşta yumurta oluşması istenmiyor. Sonra bir daha başladık bu sefer yumurta olmasın diye lucrin iğneye başladık baskılayıcı aynı zamanda estofem hapa başlatıyor.

İdrarda negatifi hangi gün gördünüz

Bugün yaptım negatif. Doktor Eylül adetinde başlayabiliriz dedi de ben Biraz kilo vermeyi planlıyorum hemen başlamicam. Belki kilo verince daha iyi olur

İğne mi buruluyor yine göbekten

Bitmiyor iğneler desenize ben ancak ocak ayında müsait olurum gibi geliyor
Maalesef Olsun hayırlı vakitte olsun. Her şeyin bi vakti zamanı var, hayırlısı o zamandır inşallah.
Geçen yıl aynı şeyi ben dedim Ocak ayında başlarım dedim ama hep engeller çıktı taa ki düşün bu ay yaptırdım.

Haklısın canım ne diyim ... vardır bi hayır bizim göremediğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…