2. Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
42
İstanbul
arkadaşlar ilk denemeleri başarısız olup 2. yolcuğa çıkanlar burada her gün ne yaşadığımızı neler yaptığımızı paylaşalım birbirimize moral kaynağı olalım çünkü bizi bizden başkası anlamaz .kızlar önce sorununuzu nerede tedavi gördüğünüzü yazarsanız birbirimizden bilgi alma açısından kolay olur her zaman için AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR
inanıyorum ki beraberce bu zorlu günleri enkısa zamanda atlatacağız ve yavrularımaza kavuşacağız inşallahhhhhhhhh hadin kıslar sizi bekliyorum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytturkbayragi

paylaşıldıkça artar bütün güzellikler
anlatıldığında gider hüzünler,dertler,sıkıntılar
sevgiden doğar mutluluklar
bilirsinki seninle bir güneş
doğar her sabah gülümseyerek
olalım doğan güneşler
bırakmayalım karanlık gecelere
dostlarımızı,sevdiklerimizi ,hasretlerimizi
bilirizki her doğan güneş yeni umutlara doğar
bilirimki, sizin gibi arkadaşlarım dostlarım oldukça
korkutmaz, yıldırmaz bu hayat beni...
CANIM ARKADAŞLARIM dertlerimize deva olalım mutluluklara en kısa zamanda ulaşalım.

sakın yatmayın trasferden sonra, bu yatınca olmuyor hareket edin ama dikkatli şekilde,moral çok önemli çünkü hormonlarımızı bozuyor kötü düşünce hepimizin allah yardımcısı olsun

yettim canımmmmm...malesef benimde ilk deneme negatif....2.ye başlıycam...nasipse inş.......sorun ne bende bilmiyom polip vardı aldılar....tiroidlerim yavaş çalışıyodu....ona baktırıcam şimdi....benim asıl kan tahlilim yarın.....dayanamadım erken yaptım ben 11.günde ...yarın sonucu alıp doktoruma gidicem 2.için nası yaparız diye konusucam.......çok haklısın birbirimize yardımcı olmamız lazım...bizi bizden başka kim anlayabilirki.......senin sorun neydi....

bende varim arkadaslar.ilk denemem pozitif idi ama ancak bebegim gelismedigi için 11 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldim.ikinci denemem dondurulmuslarla olcak.ama sadece 2 tane dondurulmusum var.tek korkumda çözülme aninda saglikli kalamamalari.bizde sorun sebebi bilinmeyen infertelite.ikinci denemem için sanirim en az 2 ay beklemem lazim.birde genetik test yaptirmamiz gerekiyor.bebegin neden gelismedigini anlamak için.umarim onda bi sorun çikmaz.

slm kıslar bizde 2. denemedeyiz.bizim ilk deneme basarılıydı malesef bebeğimi 4 aylıkken kaybettim.şimdi 2. denemenin 8. günündeyiz.nasipse hafta sonuna doğru toplama olacak.allah herkese bu yolda nasip etsin arkadaslar.

slm kıslar bizde 2. denemedeyiz.bizim ilk deneme basarılıydı malesef bebeğimi 4 aylıkken kaybettim.şimdi 2. denemenin 8. günündeyiz.nasipse hafta sonuna doğru toplama olacak.allah herkese bu yolda nasip etsin arkadaslar.

hayırlı olsun arkadaşım benimde ikinci denemem cuma günü benimde toplama olacak inşalah:1hug:

ilk denemem negatif idi ,2.denemedeyim transferim cumartesi oldu korkuyla beraber bekliyoruz ilki negatif olup tekrar denmek cok ozrmus ayni yollardan gectik ama korku cok buyuk rahat olmaya calisiyorum ama

arkadaşlar beni yanlız bırakmadığınız için teşekkürler.benim sorunum sebepsiz infertilite herhangi bir sorun bulamıyorlar herşey normal çıkyor.yaşım 27 eşim 28 yaşında amerikan has tedavi görüyorum.bugün tedavimin 3. günü sabırla güzel günlerin geleceğini bekliyorum.inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır bizlerde buraya hamileliklerimizi yazarız ,o dönemde yaşadığımız mutlulukları paylaşırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıslar bir arkadaşım beni rüyasında görmüş beyazlar içindeymişim kucağımda da bir bebek var mış bana dün onu anlattı bende hayır olur dedim inşallah rüyan çıkar dedim kızlar nedemek bu rüyanın anlamı ?
kendimde 15 gün önce kucağımda bebek emziriyorum gögüslerimden bir süt akıyor ,bir taraftan emziriyorum birtaraftan boşa giden süte engel olmaya çalışıyorum . kızlar rüyada olsa kucağında bir bebek görmek hemde kendi bebeğin çok güzel bir duygu.rabbim inşallah hepimizi rüyalarda değil gerçek hayatta güzel duyguları yaşatır bizlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayırlı olsun arkadaşım benimde ikinci denemem cuma günü benimde toplama olacak inşalah:1hug:
saol canım.aynı güne denk geliyo demekki benimde muhtemel cuma..inşallah güzel seyler yasarıız.

inşallah hepimiz hep güzel seyler paylasırız....rüyan güzel bir anlama geliyo herhalde canım beyazlar içinde falan görmüş.netten rüya tabiri die gir öle bak yorumla canım.ben genelde öle yapıyorummm....

canım kolay gelsın yolun acık olssssssssss.................ınş 2. basarırsın

sen bizler için çok dua et hamilelerin duası daha çok kabul olur derler hepimizin duları birbirimiz için olsun arkadaşım rüyaları okuyup yorum yaparmısın hayırlısı diyerek tennnnnnnnnnnnn

günaydın tüpçülerrrrrrrrr......nasılsınız bakalım......ben iyiyim kabulleniyom yavaş yavaş.....2.için yola devam bakalım....canım rüyan çok güzel ama ben devamlı görürüm doğurduğumu emzirdiğimi bu psikolojik bence....bilinç altında o olduğu için ....bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz......inşallah inşallah bizde emziricez bebişlerimizi....

canım sen tedaviye başladınmı hangi aşamalardasınnnnn amin amim arkadaşım inşallah alacağız yavrularımızı kucağımıza uzun süredir görüşmediğimiz bir akrabamız görmüş beyazlar içinde nur gibiydin diyor kucağında bir bebek .kendim çok fazla görmem öyle rüyalar

yok canım benim sonucum negatif doktorla konusucam....1 ay sonra falan başlamak istiyorum...inşallah rüyası gerçek olur....beyaz çok güzel bebekte öyle....ben çok rüya görürüm ...alıştım artık....

kıslar bi ben bekliyorum şuan koca k k 'da haa

herkezin tedavisi hayırlı olsun bende varım ben puregon ignemin bu gun 6. vurcam yarın kontrolum var hayırlısı bakalım birbirimizden haberimiz olsun birbirimize dua edelim bol bol

of offf.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.figen arkadasim ikinci denemeni e kadar süre sonra yaptirmaya basladin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…