slm kıslar bizde 2. denemedeyiz.bizim ilk deneme basarılıydı malesef bebeğimi 4 aylıkken kaybettim.şimdi 2. denemenin 8. günündeyiz.nasipse hafta sonuna doğru toplama olacak.allah herkese bu yolda nasip etsin arkadaslar.
saol canım.aynı güne denk geliyo demekki benimde muhtemel cuma..inşallah güzel seyler yasarıız.hayırlı olsun arkadaşım benimde ikinci denemem cuma günü benimde toplama olacak inşalah:1hug:
arkadaşlar beni yanlız bırakmadığınız için teşekkürler.benim sorunum sebepsiz infertilite herhangi bir sorun bulamıyorlar herşey normal çıkyor.yaşım 27 eşim 28 yaşında amerikan has tedavi görüyorum.bugün tedavimin 3. günü sabırla güzel günlerin geleceğini bekliyorum.inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır bizlerde buraya hamileliklerimizi yazarız ,o dönemde yaşadığımız mutlulukları paylaşırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım kolay gelsın yolun acık olssssssssss.................ınş 2. basarırsın
günaydın tüpçülerrrrrrrrr......nasılsınız bakalım......ben iyiyim kabulleniyom yavaş yavaş.....2.için yola devam bakalım....canım rüyan çok güzel ama ben devamlı görürüm doğurduğumu emzirdiğimi bu psikolojik bence....bilinç altında o olduğu için ....bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz......inşallah inşallah bizde emziricez bebişlerimizi....
yok canım benim sonucum negatif doktorla konusucam....1 ay sonra falan başlamak istiyorum...inşallah rüyası gerçek olur....beyaz çok güzel bebekte öyle....ben çok rüya görürüm ...alıştım artık....canım sen tedaviye başladınmı hangi aşamalardasınnnnn amin amim arkadaşım inşallah alacağız yavrularımızı kucağımıza uzun süredir görüşmediğimiz bir akrabamız görmüş beyazlar içinde nur gibiydin diyor kucağında bir bebek .kendim çok fazla görmem öyle rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?