2 tupumde tikali cikti :(

slm kızlar benim de rahim filminde 2 tüpüm de tıkalı çıkmıştı..yetmezmiş gibi pelvik MRda da rahim içi perde çıktı..eğitim ve araştırma hastanesi 8 ay oyaladı..ve geçen çarşamba özel bir kadın doğum hastanesinde laparoskopi ve eş zamanlı histeroskopi oldum..rahimdeki perde alındı ama sağ tüpüm açılmadı, sol tüpümse %40 oranında açılmış..bu şekilde biraz zor ama 1 yıl normal yollardan olmazsa tüp bebek yapıcaz( kocakarı ilaçları denemeyi düşünüyorum , bazıları maydonoz-süt buharı, ebegümeci, sarımsak gibi şeylerle hamile kalmış..

ınsallah dogal yoldan hamıle kalabılırsın canım malatyada sadece arastırma hast bu ameylıyatı yapıyor ve muhtemelen onlarda oyalar dıye bende hemen tupe gecıyorum

ben de daha fazla oyalanmak istemiyorum artık..8 ay ameliyat için oyalandım yaşım 29 oldu..1 yıl da normal denesem 30 olucam.. en mantıklısı tüp bebeğe başlamak galiba..çünkü onun da kaç denemede tutacağı meçhul

Insallah dogal yolla gelir bebislerimiz olmasada ilk tup denemesinde gelir hayirli saglikli evlatlarimizz

Tebrik ederim caım. Kaç yasındasın? Ameliyat da hangi işlemler yapıldı? Benimkilerde tıkalı bi negatif tup bebek denemem var.

Tebrik ederim caım. Kaç yasındasın? Ameliyat da hangi işlemler yapıldı? Benimkilerde tıkalı bi negatif tup bebek denemem var.
canım tuplerın ucunda sıvı bırıkmesı oluyorsa buda tutunmaya engel olabılıyormus bunu hıc sordunmu doktoruna

Arkadaşlar size bir tavsiyede bulunacağım Dr. Yücel Karaman'ı araştırın bu konuda çok çok iyi bir doktor ve başarılı sayısız ameliyatı var. Belki sizede bir çıkış yolu olur. Allah şifa versin ve hemen bebeklerinize kavuşun.

nerede bu doktor

İstanbulda canım. Ama konusunda uzman özellikle bu ameliyatlarda çok başarılı internetten araştır istersen daha fazla bilgiye ulaşırsın.

Merhaba umarim saglikla kavusursun yavruna. Bisi sorucam sende sadece tikaniklik mi vardi yoksa hidrosalpinks denen sivi da var miydi. Bende o varmis ama tupker acik. Napicagimi bilemiyorum

canım tuplerın ucunda sıvı bırıkmesı oluyorsa buda tutunmaya engel olabılıyormus bunu hıc sordunmu doktoruna
Evet rahim içi kontrol edildi transfer oncesi sıvı gecisi gorulmedi ve tranfer gerceklesmişti 4. Gunde, ama tutmadı. Yarın ve cuma ayrı ayrı doktorlara gidecegim, bi prof kesin ameliyat dedi bakalım...

Merhaba umarim saglikla kavusursun yavruna. Bisi sorucam sende sadece tikaniklik mi vardi yoksa hidrosalpinks denen sivi da var miydi. Bende o varmis ama tupker acik. Napicagimi bilemiyorum
Ins cnm saol tikaniklik vardı tatlım oda laparoskopi yle açıldı elh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…