- 4 Mart 2015
- 272
- 116
- 123
- 40
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
ınsallah dogal yoldan hamıle kalabılırsın canım malatyada sadece arastırma hast bu ameylıyatı yapıyor ve muhtemelen onlarda oyalar dıye bende hemen tupe gecıyorumslm kızlar benim de rahim filminde 2 tüpüm de tıkalı çıkmıştı..yetmezmiş gibi pelvik MRda da rahim içi perde çıktı..eğitim ve araştırma hastanesi 8 ay oyaladı..ve geçen çarşamba özel bir kadın doğum hastanesinde laparoskopi ve eş zamanlı histeroskopi oldum..rahimdeki perde alındı ama sağ tüpüm açılmadı, sol tüpümse %40 oranında açılmış..bu şekilde biraz zor ama 1 yıl normal yollardan olmazsa tüp bebek yapıcaz( kocakarı ilaçları denemeyi düşünüyorum , bazıları maydonoz-süt buharı, ebegümeci, sarımsak gibi şeylerle hamile kalmış..
Insallah dogal yolla gelir bebislerimiz olmasada ilk tup denemesinde gelir hayirli saglikli evlatlarimizzben de daha fazla oyalanmak istemiyorum artık..8 ay ameliyat için oyalandım yaşım 29 oldu..1 yıl da normal denesem 30 olucam..en mantıklısı tüp bebeğe başlamak galiba..çünkü onun da kaç denemede tutacağı meçhul
Tebrik ederim caım. Kaç yasındasın? Ameliyat da hangi işlemler yapıldı? Benimkilerde tıkalı bi negatif tup bebek denemem var.Oncelikle gecmis olsun tatlim .. seni cok iyi anliyorum bende evlendikten 1 sene sonra tuplerimin tikali oldugunu ogrendim ve cok uzuldum ilk anda yikildim hatta ama asla umidimi yitirmedim doktorum bana direk tup bebek dedi ama biz dinlemedik direk baska bir il e gittim hemen 1 gun sonra ordaki doktorumda tüp bebek ddi ankara dan bir doktorla daha gorustuk telle oda tüp bebek dedi sanki hepsi anlasmisti tùp bebek icin ama ben hicbirini dinlemedim ve hemen ertesigun ameliyat oldum ve sol tüp üm acildi elhdoktorlar 6 ay bekleyin olmassa tùp bbek dedi .. sonuc mu ? Gordugunuz gbi melegime hamileyim hemde 5 aylik olduk bile demem o ki umidinizi yitirmeyin Rabbime siginin vE O na guvenin unutmayin O ol deyince olur ..
canım tuplerın ucunda sıvı bırıkmesı oluyorsa buda tutunmaya engel olabılıyormus bunu hıc sordunmu doktorunaTebrik ederim caım. Kaç yasındasın? Ameliyat da hangi işlemler yapıldı? Benimkilerde tıkalı bi negatif tup bebek denemem var.
nerede bu doktorArkadaşlar size bir tavsiyede bulunacağım Dr. Yücel Karaman'ı araştırın bu konuda çok çok iyi bir doktor ve başarılı sayısız ameliyatı var. Belki sizede bir çıkış yolu olur. Allah şifa versin ve hemen bebeklerinize kavuşun.
23 yaşındayım cnm .. genel anestezi altında ameliyat oldum .. ve 4 ay sonrada hamile kaldımTebrik ederim caım. Kaç yasındasın? Ameliyat da hangi işlemler yapıldı? Benimkilerde tıkalı bi negatif tup bebek denemem var.
tamam cok saol canımİstanbulda canım. Ama konusunda uzman özellikle bu ameliyatlarda çok başarılı internetten araştır istersen daha fazla bilgiye ulaşırsın.
Oncelikle gecmis olsun tatlim .. seni cok iyi anliyorum bende evlendikten 1 sene sonra tuplerimin tikali oldugunu ogrendim ve cok uzuldum ilk anda yikildim hatta ama asla umidimi yitirmedim doktorum bana direk tup bebek dedi ama biz dinlemedik direk baska bir il e gittim hemen 1 gun sonra ordaki doktorumda tüp bebek ddi ankara dan bir doktorla daha gorustuk telle oda tüp bebek dedi sanki hepsi anlasmisti tùp bebek icin ama ben hicbirini dinlemedim ve hemen ertesigun ameliyat oldum ve sol tüp üm acildi elhdoktorlar 6 ay bekleyin olmassa tùp bbek dedi .. sonuc mu ? Gordugunuz gbi melegime hamileyim hemde 5 aylik olduk bile demem o ki umidinizi yitirmeyin Rabbime siginin vE O na guvenin unutmayin O ol deyince olur ..
Evet rahim içi kontrol edildi transfer oncesi sıvı gecisi gorulmedi ve tranfer gerceklesmişti 4. Gunde, ama tutmadı. Yarın ve cuma ayrı ayrı doktorlara gidecegim, bi prof kesin ameliyat dedi bakalım...canım tuplerın ucunda sıvı bırıkmesı oluyorsa buda tutunmaya engel olabılıyormus bunu hıc sordunmu doktoruna
Ben 36 yasındayım :)23 yaşındayım cnm .. genel anestezi altında ameliyat oldum .. ve 4 ay sonrada hamile kaldımsenin yaş kaç ?
Ins cnm saolMerhaba umarim saglikla kavusursun yavruna. Bisi sorucam sende sadece tikaniklik mi vardi yoksa hidrosalpinks denen sivi da var miydi. Bende o varmis ama tupker acik. Napicagimi bilemiyorum
Anladım cnm :) ozaman bi kere daha tüp bebek dene derim benBen 36 yasındayım :)
Laparoskopiyle devamAnladım cnm :) ozaman bi kere daha tüp bebek dene derim ben
Ben ankaradayim canm.. Ama keske tek sorunum tuplerimin tikali olmasi olsaydi. myom vardi bende canm yaklasik bir yil denedik ve nasip olmadi bebis sonra baktikki tuplerimde tikaliymis gecen hafta ameliyat oldum myomu aldirdim tuplerimide acmaya calisti doktor ama 6 ay beklicem sonradinda histeriskipi yapilacak ameliyattan kaynakli yapisiklik oldu mu tupler acildi mi ona bakilcak. umarim hepimiz mutlu sona ulasiriz hepimizfen daha kotu durumda olanlar var boyle dusunmek lazim galiba..
Ben ankaradayim canm.. Ama keske tek sorunum tuplerimin tikali olmasi olsaydi. myom vardi bende canm yaklasik bir yil denedik ve nasip olmadi bebis sonra baktikki tuplerimde tikaliymis gecen hafta ameliyat oldum myomu aldirdim tuplerimide acmaya calisti doktor ama 6 ay beklicem sonradinda histeriskipi yapilacak ameliyattan kaynakli yapisiklik oldu mu tupler acildi mi ona bakilcak. umarim hepimiz mutlu sona ulasiriz hepimizfen daha kotu durumda olanlar var boyle dusunmek lazim galiba..[/QUOTE .
Oncelikle herkese merhaba.. Ben yeni katildim araniza..tam 2 bucuk yillik evliyim ilk zamanlar cocuk hic istemedim son 1 yildir isitiyorz fakat olmadi tabi bu arada evlenmeden once cikolata kistim old ogrendm ameliyat olmak istemedm zaten 3 bucuk cm falandi dogmkontrol haplarida kullanmak istemedm olacagi varsada ilerde hic olmaz diye.artik cocuk olmadigi icin doktor ameliyat dedi laporoskopi ocak ayinda ameliyat oldm ve sonuc olarak 2 tupumde tikali cikti ve acilmadi.ameliyattan sonra doktor normal yolla gebe kalamazsn tup bebek dedi ve kist yumurtaliklarima cok yapisikmis yumurtaliklara zarar vermemek icin kisti almamislar icini bosaltmislar. Tabi bunlarsan sonra yikildim hep kendimi sucladm neyseki biraz toparlicam derken ameliyattan 20 gun sonra doktora gittim baska doktora ultrason istedim bi bakn diye icimemi dogdu bilmiyorm vucudum baska bitarafta 4bucuk cm lik kist uretmis. Simdi tup bebek icin ofis xekildi hsg ye benzer biseymis temz cikti bidaki ay baslancak fakat doktora sansimi sordugumda %25 dedi bekliyorm uzgunum.allaha siginiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?