- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
Arkadaşlar atanamamis öğretmenim. Kontenjan açılmıyor nerdeyse bölümüme. 2.universite kayitlari başlamış .is imkanı olan bölüm önerisi varmi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurken ve ya mezun olduktan sonra sinavsiz olarak acikogretim den 2. Universiteni okuyabiliyorsun. Belirli bolumler var tabi tum bolumler yok.Üniversiteye ygs lys sistemiyle girilmiyor mu artık. Ben de girdim sınava tercih yaptım ama 3 hafta önce mi ne açıklandı ki onlar
Yeni başlamadı ki
Ben kayıt oldum bile
Benim de 2. üniversite
Önlisans olsa daha iyi .çabuk bitmesi adınaOnlisans mi?
Orası öyle tabi. 4 yıl zor mesakatli bir bölümü öğretmen olma hayaliyle okudum ama maalesef kontenjan sıkıntılı kpss ye hazirlandim hep boşa gitti .acaba başka bölüm okusam mi diye düşündüm işteBoş versene açıköğretim adı var iş yok boşuna okumuş olursun lise mezunu gözüyle bakılıyor açıköğretim üniversite mezunu olan kişilere tavsiye etmem genede kendin bilirsin çokta ümit bağlama sonunda işim olur kesin diye
ama kısmetinde okulu bitirir işe girersin orasını bilemem
Ben bitirdim işsizim hiç gitmeseydim param cebimde kalırdı
vayÜniversiteye ygs lys sistemiyle girilmiyor mu artık. Ben de girdim sınava tercih yaptım ama 3 hafta önce mi ne açıklandı ki onlar
Yeni başlamadı ki
Ben kayıt oldum bile
Benim de 2. üniversite
Çok teşekkürler. Şu aralar kafam karışık ve başvurular başladığı için ne yapsam diye düşünüyorum. Artık kamuda pek umudum kalmadı kaç yıldır kpssye hazırlanıyorumBen bu yıl YGSye girip açıköğretim kamu yazdım, Anadolu Üniversitesinde onu okuyacağım.
İkinci üniversite olarak ise Atatürk Üniversitesinden Acil Durum ve Afet Yönetimi okumayı düşünüyorum.
Kamuyu neden okuyacağımı ben de tam bilmiyorum aslında, yani okuyunca ne olunuyor fikrim yok.
Acil Durum Afet Yönetimini ise öncelikli ve temel olarak şahsi merakım, ikinci olarak ise uzun vadede kurumlararası geçişle ilgili bir birime geçebilme ihtimali için okuyacağım.
Sizin yerinizde olsam ya Tarih-Edebiyat-Coğrafya gibi bir bölüm okuyup formasyonumu da kullanıp o branşlardan atanmayı dener ya da seneye sınavlara girip çok daha fazla seçenek içinden tercih yapmayı denerim. (Zira ikinci üniversite kapsamında çok da fazla bölüm yok bence)
Orman bölümleri rahat atanıyor diye biliyorum.
Veya hiçbiriyle uğraşmayıp, eğitim bilimleri ve alan bilgisine hiç bakmayıp KPSS kasarak düz memuriyete asılırım. En garantisi o. (Kontenjandan bahsettiğiniz için devlet istiyorsunuz diye düşündüm, özel sektör istiyorsanız dediklerim çöp)
Başarılar dilerim.
mesela beni o şekilde okumak açmadı
ben YGS LYS girip ikinci üniversitemi örgün okumaya karar veridm
okulum 19 eylül de açılıyor
oğlum da birinci sınıfa başlıyor
eşim ikimizi de okutacakkk
Hangi bölüme başlayacaksınız acaba?
Boş versene açıköğretim adı var iş yok boşuna okumuş olursun lise mezunu gözüyle bakılıyor açıköğretim üniversite mezunu olan kişilere tavsiye etmem genede kendin bilirsin çokta ümit bağlama sonunda işim olur kesin diye
ama kısmetinde okulu bitirir işe girersin orasını bilemem
Ben bitirdim işsizim hiç gitmeseydim param cebimde kalırdı