- 12 Mart 2019
- 16.855
- 36.165
- 598
- Konu Sahibi boniiboncuk
-
Bende korktugum icin anestezi istiyorumEn iyisini yapmışsın ben normal çektirdim tüplerin açık dendi bana ona ragmen çok sancılı geçti
Bende öyle yapacagım bundan sonra canımBende korktugum icin anestezi istiyorum
Daha rahat oluyosunBende öyle yapacagım bundan sonra canım
Öyledir muhakkakDaha rahat oluyosun
benim daha varmış o zaman :)Kuzum 1 yıl korunmasız ilişkide gebelık oluşmadıgında genelde istiyorlar
Tüplerinin durumuna bakmak için
Bir sorun yoksa muhakkak çektir canımbenim daha varmış o zaman :)
gerçi ben aceleciyim eşime sperm testi yaptırdık ben de bu ay gittğimde isteyeyim çeksin yaş 30 oldu
bu ay gidince isteyeceğim inşallah :)Bir sorun yoksa muhakkak çektir canım
Tüplerin durumu onemlı gebelık oluşması için
Gebelık oluşsa bile tüpte sıkıntı varsa sağlıksız olabilir
Ayni uyuman uyanman cekilmisi 10 dakkayi buluyoÖyledir muhakkako ne kadar sürüyor işlem olarak ayılma süresi falan var sanırım
Ben iki kere çekildim ilkinden yaklaşık 10 sene sorna ikinci çekildi çünkü arada iki kere dış gebelik geçirmiştimKızlar aranızda ıkı kez rahım filmi çektiren var mı
Neden 2kez çekildi yazar mısınız?
Çok iyiymişAyni uyuman uyanman cekilmisi 10 dakkayi buluyo
Geçmiş olsun canm O 10 sene içinde gebelık oluşmadı mıBen iki kere çekildim ilkinden yaklaşık 10 sene sorna ikinci çekildi çünkü arada iki kere dış gebelik geçirmiştim
Peki tüpler tıkalı mıymışBen iki kere çekildim ilkinden yaklaşık 10 sene sorna ikinci çekildi çünkü arada iki kere dış gebelik geçirmiştim
Özelde mi çektirdin canmBen iki kere çektirdim hatta 2. Yi çektireli daha bir ay oldu. Dr um diger rahim filmi üstünden 1 yıl geçti diye geçersiz kabul etti bu yüzden tekrar çektirdim
Ikisi de devletteÖzelde mi çektirdin canm
devlette nasıl sıra bulabildiniz ya? randevular bile kapalı burdaIkisi de devlette
evet cnm 4 ay önce 12 haftalık kalp atışı durduğu için kaybettim arastirmadaki prf rahimde perde var dedi hamilelikte konrole gittiğim dr rahmin kalp şeklinde dedi rahim filminde rahim eğriligi var dediler ama çok şükür hiç bir sorun yokmuş daha net hemde ağrısız acısızMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun
o ultrasonda gorunuyor demekki öyle mi
Anladım canım üzüldüm vallaevet cnm 4 ay önce 12 haftalık kalp atışı durduğu için kaybettim arastirmadaki prf rahimde perde var dedi hamilelikte konrole gittiğim dr rahmin kalp şeklinde dedi rahim filminde rahim eğriligi var dediler ama çok şükür hiç bir sorun yokmuş daha net hemde ağrısız acısız
Ya ben gecen yıl çektiridm ondan sonra dış gebelık yaşadım ona ragmen bu yıl çekilmedi 3 yık geçerli o dedilerIkisi de devlette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?