- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.750
- 248
- Konu Sahibi boniiboncuk
-
İlkini sehir hastanesinde oldum. Sabah erkenden gidip infertelite bölümüne gidin oradan sira alıp muayene olup çektirdim zaten regl olman bekleniyor ve ona göre sira alıyorsun hsg için. İkincisi için de universite hastanesinde yine devlet tabi ozel muayene oldum prof a o istedi diye devlette one alınıp çekiliyosun.devlette nasıl sıra bulabildiniz ya? randevular bile kapalı burda
İkinci gittiğin yer nasıldı ben su an özel bi yer arıyorum ankara da iyi bir hocaİlkini sehir hastanesinde oldum. Sabah erkenden gidip infertelite bölümüne gidin oradan sira alıp muayene olup çektirdim zaten regl olman bekleniyor ve ona göre sira alıyorsun hsg için. İkincisi için de universite hastanesinde yine devlet tabi ozel muayene oldum prof a o istedi diye devlette one alınıp çekiliyosun.
Sehir hastanesi gayet iyiydi sonra taşındım ufak bi ilçeye geldim buradaki uni hastanesinde rahim filmi işkenceydi baya zor ve ağrılı geçtiİkinci gittiğin yer nasıldı ben su an özel bi yer arıyorum ankara da iyi bir hoca
amin cnm isteyen herkese inşallahAnladım canım üzüldüm valla
Allah bi an önce sağlıkla versin inşallah
bulunduğum ilde şehir hastanesi yok malesef :/İlkini sehir hastanesinde oldum. Sabah erkenden gidip infertelite bölümüne gidin oradan sira alıp muayene olup çektirdim zaten regl olman bekleniyor ve ona göre sira alıyorsun hsg için. İkincisi için de universite hastanesinde yine devlet tabi ozel muayene oldum prof a o istedi diye devlette one alınıp çekiliyosun.
Oldu 8 yaşında bir oğlum var şuanda ve şimdide 6, 5 aylık hamileyim.. Benim ikincisinin çekilme sebebi iki kere dış gebelik geçirdikten sonra tüplerde hasar meydana geldi mi diye bakmak içindi...sol tüpümde genişleme oluşmuş hidrosalpenks dediler laparoskopi oldum ama ona rağmen 3 ay sorna 3.dış gebeliği geçirdimGeçmiş olsun canm O 10 sene içinde gebelık oluşmadı mı
Canim o zaman ozel ile görüşebilirsin ya da devlet hastanesinde bekleyip muayene olabilirsin muayene olunca rahim filmi cok atmıyorlar zaten regl ye göre veriliyor cunkubulunduğum ilde şehir hastanesi yok malesef :/
Öyle yapayım canm en iyisi çok sağolamin cnm isteyen herkese inşallah4 boyutlu ultrason da baktira bilirseniz sizin için daha iyi tüplerin acikmi kapalı mı yada her hangibi bir septum varmı yokmu daha net sonuç alırsın
Aaa çok güzel Allah sağlıklı omürler versin çocuklarınaOldu 8 yaşında bir oğlum var şuanda ve şimdide 6, 5 aylık hamileyim.. Benim ikincisinin çekilme sebebi iki kere dış gebelik geçirdikten sonra tüplerde hasar meydana geldi mi diye bakmak içindi...sol tüpümde genişleme oluşmuş hidrosalpenks dediler laparoskopi oldum ama ona rağmen 3 ay sorna 3.dış gebeliği geçirdimben biraz kötü tecrübeler yaşadım laparoskopide sorunlu tüpüm alınmadığı için oldu bu..
Sonuncu dış gebelikte açık ameliyatla tüpü aldılar, 4 ay sonra şimdiki bebeğime hamile kalmışım
İnşallah Rabbim sağlıkla hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip etsinAaa çok güzel Allah sağlıklı omürler versin çocuklarına
Zor zamanlardan geçmişsin ama Allah yüzünü güldürmüş
Darısı bizlere inşallah
Amiiiiin İnşallah canım benimİnşallah Rabbim sağlıkla hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip etsin
Ben 2.5 yil hamile kalamamistim. 2 kez klomen denemistik olmamişti. O yuzden son gittigim doktorum rahim filmi cektiarkadaşlar bende rahim filmini dr ne zaman hangi aşamada istedi sizden merak ediyorum?
Ne sıklıkla çekildiGorumcemin tup bebek tedavisi için 3 kez çektirdi
Onu bilmiyorumNe sıklıkla çekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?