bayans geldim canım benim iyiim bulantı açısından eskiye nazaran çıkarmıorum en azından:)se nasıl oldun kuzu benim psikolojim fena acaip duygusala bagladım sokaktaki kediyi görüpte aklıma karnımdaki yawrum gelipte aglamaya varana kadar nie aglıosam onuda bilmiorum:)amaan ben azıcık cinsiyet bölümlere fena sardım şu ara sen ne kadarlık oldun şindiolumunekankayizsmile
hoşgeldin canuum olumunekankayizsmile valla bakıyorum bakıyorum kimse yok üzülesim geliyor..ayy sorma yaa bu hormonlar benide gözyaşı manyağı yaptı hele şu son dönemde yakın çevremdede ailesel sorunlar yaşıyor yakın tanıdıklarım ve onların yüküde eklenince dahada kötü oldum :bbo: eşim bile artık yeter şu mızmızlığın beni öldürecek diyor..birde son dönemde üstüste geldi wc em falan kırıldı 5-6gün oranın sıkıntısı oldu(alta sızdırıyorduda mecburi kırıldı) sıkıntı sıkıntı ve sonunda temzilik bittim ,1 gün geçti oturma odamın camlarını değişecektik adam arayıp yarın geliyorum demezmi akannehir valla ağlıcaktım sinirimden sevenemedim bile..tekrar bütün ev toza bulandı delikafadulden günlerdir uğrşaıyorum ve işin kötüsü halim yok birini yapsam biri kalıyor..böyle yani tuhafım..
ptesi gittim dr 11+5 dedi dr yani şimdi 12 hafta bitmiş oldu..ben SAT ımı tam bilmiyorum emzirdiğim için regl olmuyordum ya..maşallah büyümüş kıpır kıpır,sağlıklı dedi çok şükür ,kalp atışalrını dinletti.. valla seyrederken heyecanlanıyorum gibi ama Allahın gücüne gitmesin kapıdan çıktığımda sana başka birinin bebeğini seyremişim gibi :gitme: hiç motive olamıyorum ne hikmetse..artık kendi kendimde korkar oldum yaa :sm_confused: valla bu duygu karmaşası beni bitirecek..birde çarşamba 2li teste çağırdı ama yaptıramayacağım 120 dedi yaa