- 28 Şubat 2025
- 537
- 557
- 18
- 31
- Konu Sahibi memurhanim
Günaydın canım, çok şükürrGünaydın canım çok şükür bebisler iyi .takibi yapılıyor hala hastanedeyim .sağlıkla ve vaktinde doğar inşallah bebislerimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım, çok şükürrGünaydın canım çok şükür bebisler iyi .takibi yapılıyor hala hastanedeyim .sağlıkla ve vaktinde doğar inşallah bebislerimiz
Canım günaydınn. Benim asıl merak ettiğim ikizler için nasıl bir park yatak alınmalı? Beşik ayrıca gerekli mi. Bebek arabası yan yana olanlardan mı olmalı yoksa üst üste gibi olanlardan mı. Başka elzem ihtiyaçlar nelerdir.... :)Yeni tavsiye
Bebe kıyafetlerindeki lekelere çözüm . Fısfıs şişesine doldurdum makınaya atmadan lekelere fıslatıyorım 30 dk programda bile kaka çiş lekesi kalmıyor miss . Renkli beyaz hepsine uygulayabilirsiniz renk farketmıyorüstüme salçalı yağ olmuştu onda denedim onu bile temızlemıs
Günaydın kuzucum . Prego ıbıza plus aldım ben . Yanyana arabalarla kaldırım olsun market mağaza reyon araları olsun rahat kullanırım die düşündüm, yanyana olanlar heryerde sıkıntı olacaktı dar alanlardaCanım günaydınn. Benim asıl merak ettiğim ikizler için nasıl bir park yatak alınmalı? Beşik ayrıca gerekli mi. Bebek arabası yan yana olanlardan mı olmalı yoksa üst üste gibi olanlardan mı. Başka elzem ihtiyaçlar nelerdir.... :)![]()
ayy bakarken heyecanlandım çok güzellerr canımmGünaydın kuzucum . Prego ıbıza plus aldım ben . Yanyana arabalarla kaldırım olsun market mağaza reyon araları olsun rahat kullanırım die düşündüm, yanyana olanlar heryerde sıkıntı olacaktı dar alanlarda
![]()
Prego 2223 Ibiza Plus Bebek Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları
Prego 2223 Ibiza Plus Bebek Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Park yatakta da baby plus valley tercih ettik büyüklüğü ve sağlamlığından ötürü iki tane aldım yanyana birbirlerini 2-3 aylık olup dönemeye harekete başlayınca rahatsız etmesinler uyandırmasınlar diye . Bide üstteki alt açma aparatı sallandığı için beşik gibi hemde hafif olunca odadan odaya bana çok iyi oldu bebeleri taşımaya, yatırmaya
Valley 3'ü 1 Arada Park Yatak, Ara Katlı, Dönenceli, Alt Değiştiricili, 70 x 110 cm, 0–15 kg, Gri
baby plus Valley Park Yatak 70x110 cm - ebebek
evet hersey uçkun fiyatlar . bebişlerin kendi odası yok daha yanımızdalar. ilerde inşallah almıcam direk yaptırcam şu şekilde .ayy bakarken heyecanlandım çok güzellerr canımmçok teşekkür ederim. Peki park yatak anne yanı olarak,bebişlerin kendi odası var mı ayrıca beşik ya da karyola gibi büyük yaptın mı? bu arada bebek arabası ne kadar pahalıııı oy maşallah
ikiz bebişlerin maliyeti Allahım sağlıkla gelsinler bu hafta sonu cinsiyet öğreneceğim alışverişe başlamak istiyorum sabırsızlanıyorummmmmm
![]()
evet yaa her şey çok pahalı neyse napalımm önemli olan sağlıkevet hersey uçkun fiyatlar . bebişlerin kendi odası yok daha yanımızdalar. ilerde inşallah almıcam direk yaptırcam şu şekilde .
Merhaba ben de aynı firmaya yaptırmayı düşünüyorum memnun kaldınız kı birde cinsiyeti söylediler mi size yanıtlarsanız çok sevinirim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alınBenim doktorum Natera firması panorama test önerdi. İkizlere ayrı ayrı bakabilen tek test oymuş. Biz yaptırdık. Memnun kaldık![]()
MerhabaMerhaba ben de aynı firmaya yaptırmayı düşünüyorum memnun kaldınız kı birde cinsiyeti söylediler mi size yanıtlarsanız çok sevinirim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın![]()
Anladım çok teşekkürler yanıtınız için hayırlısı olsunMerhabaEvet memnun kaldık. Biz 12+5te yaptırdık. Cinsiyeti bize değil de doktorumuza söylediler. Bize söylemeleri yasal değilmiş.
Ben 63 le hamile kaldım 86,5 la doğuma girdim 6-7 aydan sonra güzel kilo alınıyor . Rabbim öyle güzel yaratıyor ki biz annelere son aylara bırakıyor yükü belimize sırtımıza ayaklarımıza merhamet ediyor yaradanMerhaba kızlar ben de ikiz gebelik çift yumurta bir kız bir erkek miniklerime hamileyim. Hamile kaldığımda 66 kiloydum şu an 26.hafta içindeyiz 6 ayın sonu galiba . Kilom 67 .Bebek gelişimleri iyi ama bu normal mi merak ettim kilo acaba 7 ve 8. Aydan sonra mı alınıyor
Ya ne güzel açıklamışsınızBen 63 le hamile kaldım 86,5 la doğuma girdim 6-7 aydan sonra güzel kilo alınıyor . Rabbim öyle güzel yaratıyor ki biz annelere son aylara bırakıyor yükü belimize sırtımıza ayaklarımıza merhamet ediyor yaradan![]()
Hayırlı olsun canım tebrik ederim ben 70 le hamile kaldım şimdiden 74 oldum 15. HaftadaMerhaba kızlar ben de ikiz gebelik çift yumurta bir kız bir erkek miniklerime hamileyim. Hamile kaldığımda 66 kiloydum şu an 26.hafta içindeyiz 6 ayın sonu galiba . Kilom 67 .Bebek gelişimleri iyi ama bu normal mi merak ettim kilo acaba 7 ve 8. Aydan sonra mı alınıyor
Hayırlı olsun canım tebrik ederim, Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla gelsin bebişkolarCanım anneler hepinize selammm. Ben de burda yerimi almaya geldim 15+2 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim
Amin hepimizin bebişler sağlıkla gelsin inşallahHayırlı olsun canım tebrik ederim, Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla gelsin bebişkolar![]()
Size de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahHayırlı olsun canım tebrik ederim ben 70 le hamile kaldım şimdiden 74 oldum 15. Haftadaama iştahım çok açık şuan aldığım kiloların bebişlerle ilgili olduğunu düşünmüyorum daha
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah minnoşları
Merhaba sizin tüp bebek mi acaba? Ve cinsiyetleri ne zaman öğrenmiştiniz ? Sağlıkla gelsin minikleriniz inşallahMerhaba kızlar ben de ikiz gebelik çift yumurta bir kız bir erkek miniklerime hamileyim. Hamile kaldığımda 66 kiloydum şu an 26.hafta içindeyiz 6 ayın sonu galiba . Kilom 67 .Bebek gelişimleri iyi ama bu normal mi merak ettim kilo acaba 7 ve 8. Aydan sonra mı alınıyor
Teşekkür ederim yanıtınız içinMerhabaEvet memnun kaldık. Biz 12+5te yaptırdık. Cinsiyeti bize değil de doktorumuza söylediler. Bize söylemeleri yasal değilmiş.
Aminn canım inşallahGünaydın canım çok şükür bebisler iyi .takibi yapılıyor hala hastanedeyim .sağlıkla ve vaktinde doğar inşallah bebislerimiz