Bebek Beslenmesi 2 yaş beslenmesinde sorun

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
118
40
merhaba bayanlar deneyimli veya deneyimsiz anneler sizden bir konuda yardım istiyeceğim oğlum 2 yaşına yeni girdi ek gıdalara geçtiğimizden 5 ay öncesine kadar çok güzel ve çeşitli yerdi fakat 5 aydır yemek türümüz 5 çeşide indi ne sebze ne et ne bakliyat nede meyve yiyor varsa yoksa pilav bulgur makarna yeni yeni köfte ve mücver yiyor. haliylen bir anne olarak beslenemediğini bir vitamin almadığını düşünüyorum. pirinçten ne kadar besin alabilir. pilav mı yiyor tavuk suyuna yapayım dedim yemedi sebze suyuna yapayım dedim yemedi içine gizli gizli bakliyat koyayım dedim yemedi tabağı itti aç kalmayı yeğledi bugünde olduğu gibi ne yapacağımızı eşimle şaşırdık aç yattı süt içti sadece. bu arada bildiğin düt hastası peynir hastası. peynirde kafasına eserse kahvaltıda yumurta yesin diye bol yumurtalı pancake yaptım kek bu tatlı(azıcık şeker) yani bu yenmezmi yemedi. siz ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…