2 yas cocugum neden korkuyor?

asya narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
140
59
98
Merhaba benim 25 aylik oglum var 2 yas asisini yaptirmaya gittigimizde saglik ocaginin kapisindan iceri girdik ve siramizi beklerken aglamaya binadan cikmaya calisti elimden tutup olmaz diye bagirdi zarla zorla asisini yaptirdik hemsire hanim dilersek psikolojik danismanlikta yardimci olabileceklerini ucretsiz olarak yonlendirme yapabileceklerini soyledi cok uzuldum vede tedirgin oldum sizin cocuklariniz nasil? Cocugu doktordan korkan varni? Ne gibi calismalar yaptiniz bu konuda? Yine dun oyuncak trene bindirmek istedik trenin on tarafina oturttuk muzik sesi vardi ve aglamaya basladi cikart cikart dedi. Anlamiyorum cocugum neden korktu. Yine banyo ederken cok korkuyor aslinda denizi suyu cok seven oglum banyo etmekten nefret ediyor. Yine kiyafet giydirip cikartmakta bir mesele. Napicaz bilemedim ayni durumu yasayan anneler ne gibi cozum yolu bulduklarini paylasabilirlermi.tesekkurler..

çocuklar doktordan korkar beyaz onlukten korkar bunlar gayet normal ne yardımı ne yonlendırmesı ... hepimiz korkardık ağlardık .... bazı çocuklar başından su dokulmesını sevmez mesela başına dokunulsun ıstemez korktugu şeylerden uzak tutmak zorunda deılsın ... ona sarıl yanında olduğunu soyle op... duş alırken kuvete oturt yuzen oyuncaklar koy onune azar azar su dok ona vakıt ayır hızlıca yap çıkart yapma... yuksek muzık tedırgın eder çocukları bu gayet normal ... kıyafetlerını çıkartırken sayı say hızlıca şarkı soyle hoppala cuppala yap...

Cocular bu yasda korkuyorum kelimesini cok kullanir benim oglum 3 yas 2 aylik. Oda yatmadan once korkuyorum der bende ona felak nas ayetelkursiyi birlikte okuruz. Tekrarlar . her korktugunda Allah seni koruyor oglum diyorum . rahatliyo. Allaha sığınmayi 18 aylikdan beri ögretiyorum . bidaha korkuyorum kelimesini soylemiyo. Bunlari hatirlatmassam cocuk tekrar korkuyorum diyor . yani mutlaka yatmadan once tuvalete gitmeden once dua yapariz. Husnil muslim zikirleri. Normaldir bu yasda endiselenmeyin

Back
X