2. yaş hediye çekilişi.

Kendi fikrim eğer uzun süre bakmazlarsa göremezler dolayısılada sorun olur eğer telleri varsa ulaşalım yoksa bencede çıkaralım derim

sedoşum telleri yok hç bir irtibat bilgimiz yok sorun orada zaten

sonuçta bi kuzuya hediye alıyoruz..
tanımasakta bi mahsuru yok bence..
benim fikrim:)))

size kalmış canım herkes fikrini yazsın ona göre çoğunluk ne derse ben de ona uyucam

geldim geldimmmmmmmmm..tutmayın beniiiii..
işten başımı kaldıramadım valla..
kızlar devranı ben eklemiştim..ona özelden telini atarsın dedim ama hiç özel msj atmamış..
yusufumda arad bi geliyo ama bilmiyom valla..

Ben de çoğunluğa katılırım ama şahsi fikrim kendileri çıkmalarından yana.Ben tanımadığım birinden gelen hediyeyi ne kadar isterim bilemiyorum,sevdiğim samimi bir arkadaşımdan gelene kıyasla

Ya o zaman bu arkadaşlardan tek seferliğe mahsus kusura bakmayın diyerek çekilişe başlayalım. Eğer daha yoğun görüşürsek bi sonraki çekilişte seve seve listeye ekleriz.Hem iletişim zorluğu olacak gönderen ve alacak açısından..

o zaman özel mesajları da değerlendirerek bende çoğunluğa uyuyorum ve çıkaralım diyorm, hepimiz tanımadığımız için çekiniyoruz anlamlı olsun istiyoruz ve de en önemlisi bugüne kadar iletişim bilgilerine hala ulaşamadık hepimiz birbirimizinkini biliyoruz mesela

biraz daha tanıyalım samimiyeti artıralım sık sık görüşmeye başlayalım inşallah önümüzde çekiliş çok o zaman katarız

ama dediğim gibi kimsenin alınmasını kırılmasını istemem burda seviyoruz sevmiyoruz muhabbeti yok olay ulaşıp ulaşamamakta belki hediyemi alıp iki gün içinde göndercem ama girmelerini beklersek zor olacak

hem fikirsek eğer listemizi güncelleyelim son şeklini görelim

Ya o zaman bu arkadaşlardan tek seferliğe mahsus kusura bakmayın diyerek çekilişe başlayalım. Eğer daha yoğun görüşürsek bi sonraki çekilişte seve seve listeye ekleriz.Hem iletişim zorluğu olacak gönderen ve alacak açısından..

evet aynı fikirdeyim

1.güliz
2.beyazmelek
3.saphira
4.zeyna
5.krikitos
6.asortie
7.denizkızı
8.passionelore
9.yasmin28
10.hilal1975
11.lavinya4134
12.pirayehira
13.seda1983
14.eylül166
15.çitos

bu mudur kızlar tamamdır son şekli dimi başlıyorum artık da 15 kişi olunca nasıl oluyordu yav :uhm:

henm fikiriz beyazım telleri olsaydı ii olurdu bir daha ki sefere inşallah
Misafir olayına artık bende bir anlam veremiyorum Rahatsız olmak istemeyipte usulca rahatsız etmkte hiç hoş değil medeniyet bunun neresinde

evvvet............................

1. gülizgül................ÇİTOS olumunekankayizsmile

2. beyazmelek.......................HİLAL1975 olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Back
X