2 yas icin karyola, yatak secimi?

ElifSerra2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
426
263
103
38
Merhaba hanimlar. 13 aylik bir bebegim var. 3aylikta hamileyim. Kizima tavsiyeler uzerine park yatak almistim ki gayette memnunum iyiki park yatak almisim. Sadece ben ebatini biraz buyuk aldigim icin kapidan toplamadan geciremiyorum o sikinti. Neyse arkadaslar nasipse 2. Bebegim dogdugunda park yataga onu koymayi dusunuyorum. Kizim icin nasil bir yatak karyola secebilirim? Almisken uzun sure kullansin istiyorum buarada. Deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim. Herkese tesekkurler.

Merhaba benimde kızım iki aylık kızım doğunca 2.5 yaşında oğluma ikeadan yan korumalı karyola aldım çok memnunum...

Henuz cocugum yok ama ben buyuyunce normal yatak olarak kullanabilecegi bir set almayi dusunuyorum. Normal yatagin uzerinde cekmece ve besik var. İhtiyacin kalmayinca cikariyorsun, uzerine yatak koyuyorsun.
Yani sadece cocuklugunda ya da bebekliginde kullanacagi bir sey olsun istemiyorum.

Oda mantiklida ben o modelleri pek begenmiyorum. Hatta o yuzden kizima park yatak aldim. Aralari fazla olsaydi kardesinide yatirirdim ama simdi aralari az kizimda kucuk o yuzden buyuyuncede kullanabilecegi korunakli bisi istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…