Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu 2 yaş için yatak bazamı,ikea hemnes divan ı

milyontiplikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
149
14
Merhaba arkadaslar kafam cok karısık yeni bebek geliyor , 18 aylık oğlumuz bizimle yatak odasında park yatakta yatıyor ama bebek gelmeden ınu odadına alıstırmak istiyorum o yüzden acaba bazamı alsam yoksa ikeanın gemnes divan yatak modeli var oda cok güzel açılıp çift kişilikte oluyor altta üç çekmecesi var hemde dekorasyon oarak çok şık ama bazannda altı var benm için çok iş görür yatak yorgan kıyafet oyuncak falan koymak için çok kararsızım hem oğlum için kullanışlı hemde benm için kullanışlı olsn istiyorum kullanan fikri olan varsa nolur yardım etsin

İkeann yatağı bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 14.971
  • image.jpg
    image.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 19.708
  • image.jpg
    image.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 29.763
Merhaba arkadaslar kafam cok karısık yeni bebek geliyor , 18 aylık oğlumuz bizimle yatak odasında park yatakta yatıyor ama bebek gelmeden ınu odadına alıstırmak istiyorum o yüzden acaba bazamı alsam yoksa ikeanın gemnes divan yatak modeli var oda cok güzel açılıp çift kişilikte oluyor altta üç çekmecesi var hemde dekorasyon oarak çok şık ama bazannda altı var benm için çok iş görür yatak yorgan kıyafet oyuncak falan koymak için çok kararsızım hem oğlum için kullanışlı hemde benm için kullanışlı olsn istiyorum kullanan fikri olan varsa nolur yardım etsin

merhaba canım benim de 17 aylık oğlum var ve yeni bebek gelecek inşallah şubat gibi. bu gösterdiğin divan çok güzelmiş ama sonuçta hala çocuk bunlar, uyku sersemi falan düşmezler mi yataktan,yanında bir korumalık falan olsa aslında güzel olurmuş. benim oğlum da şu an gah kendi odasındaki beşiğinde,gah benim yanımda uyuyor, bebek gelmeden evvel onu tamamen odasına alıştırmayı düşünüyorum. ben de alçak karyolalar oluyor ya onlardan olabilir diye düşünmüştüm, beşiğini de kardeşine devrederdi. tabi bizim için daha çok erken aslında bunları düşünmek için ama insan yine de düşünmeden duramıyor işte.

X