- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Evet beslenme konusundada zayifiz.Bence kreş kesinlikle çok faydalı.. iyi bir yere verirseniz hem beslenmesi düzelir hemde konuşması.. çocuklar yaşıtlarıyla çok daha iyi gelişiyorlar..
Yaa gercekten mi. Bende cok duydum konusan cocuklari fiyat olarak ne oduyorsunuz pekiBen kızımı kreşe verdim. 1 hafta oldu. 2 yaş 4 aylık kendisi. Konuşması 1 haftada bile arttı
Bizim gittigimiz iki doktorda yasindan sonra tekli kelimeleri anne baba mama dede gibi soylemesi gerekiyor 2 yasinda 2li kelimeleri anne gel kapiyi ac gibi kelimeleti soylemesi lazim dedi oglum dedikleri gibi ikili kelimelere gecti ama kizim anne bile demiyor2 yastan once konusursa zaten erken konustu demiyor muyuz, bir bana mi normal geliyor acaba bu durum.
benim 2 sipa da 2 yasinda konusmuyorlardi.
Buyuk 2 yasinda krese basladiginda 5-10 kelime biliyordu, kres gercekten faydali oldu, bir ayin sonunda diyolog kuruyordu ogretmenleri ile.
Kucuk bu ay 2 yasina giriyor ve krese basliyor. Onun kelime haznesi abisi kadar bile degil, 2-3 kelime sadece, hic bir doktorumuz sorunmus gibi yaklasmadi bu duruma.
Gittigimiz pedagog gelisim testleri yapti bir skntı olmadigini soyledi. Anne diyor ama soyle soyliyim bugun 1 kere anne dediyse bir daha bir hafta sonra belki soyluyor. Sadece uykusu geldiginde nenni diyor.Başka bir pedagogla tekrar görüşseniz. Çünkü anne bile demiyor diyorsunuz. Evet kreş konuşma ve beslenmenin düzeni açısından genelde olumlu oluyormuş ama hiç konuşmaması da sorun sanki. Ben de vermek istiyorum kreşe ikinci dönem özeller alır sanırım. Nerede yaşıyorsunuz fiyatlar ona göre değişiyor.
Evet 34 haftalik dogdularBenim de İkizlerim iki yaşında olacak insallah ocakta.biri baya konusuyor.Digeri 9-10 kelime söylüyor.ve sonradan açıldı.Bana da çocuk gelişim uzmanı kreşin dil gelişimini olumlu yönde etkilediğini söyledi.
Bu arada prematüreler mı?
Yaa gercekten mi. Bende cok duydum konusan cocuklari fiyat olarak ne oduyorsunuz peki
Evet benim kizmda oyle iste kelimeleri soyledi sonra bir anda kesti. Bende kresi denemek istedim doktor soyleyince. Yarim gun vericem yarim donem vericem etkisini gorebilmek icinÖncelikle kreşi deneyebilirsiniz acele etmeyin. Benim kızım da 1 yaşında kelimeleri vardı sonra 2 sene sessizliğe büründü kreste açılır dedik önce olmadı ama sonra birden açıldı şuan 3 yaşında ve uzun cümleler kuramasa da derdini anlatıyor.
KocaeliSiz hangi şehirdesiniz? Ben 800 aylık
Konuşma konusunda biz de çok sıkıntı yaşadığımız için sizi çok iyi anlıyorum. Güzel bir özel kreş bulursanız onların da kendi pedagogları oluyor. İkili olarak devam etmiş olursunuz.Gittigimiz pedagog gelisim testleri yapti bir skntı olmadigini soyledi. Anne diyor ama soyle soyliyim bugun 1 kere anne dediyse bir daha bir hafta sonra belki soyluyor. Sadece uykusu geldiginde nenni diyor.
Bizimkide oyle ama zaten doktorumuzda 2 yasina kadr bekleyin dedi gelisim gostermezse verin dedi. 2 yasina ocakta giriyorlar erken dogmasalardi subatta giriceklerdi bizde 2.donem icin vericez krese oda subat ayina denk geliyor olmasi gereken yasina yaniBenimkiler de 34 haftalık.Dr umuz su anda 18-19 aylık kabul ediyor bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?