Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 2 yaş kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ddemir93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
261
304
33
32
Merhabalar , ben çalıştığım icin 2 yasindaki kizimi 9-1 yarim gun krese yazdirdim. Normalde anneannesi bakiyordu ama annemin cok sık hastaneye gitmesi gerekiyor artik hastaliklarindan dolayi. Ben de homeofis calistigim icin en azindan yarim gun dursun , sonra ogle uykusu falan idare ederim diye dusunmustum. Ancak arkadaslarimdan hep duydugum ilk hafta her gun biraz biraz saatin artirilarak alistirildigiydi. Bizim kres ise ilk hafta her gun 1-1.5 saat yapip kizimi geri cikardi. Hic aglama vs yoktu ama suremiz bitti falan diyorlar. Bu sekilde 4 saat durmaya nasil alisacak , her gun daha fazla saat durmasi gerekmez miydi ? Yoksa ilk haftadan acele mi ediyorum diye fikir almak istedim tecrubeli annelere

Merhaba, tabiki acele ediyorsunuz. Oryantasyon budur. Yavaş yavaş arttırılır saatler. Önce 1 saat falan başlar. Çocuk daha küçük o kadar uzun sizsiz kalamaz ki hemen.

Bütün hafta hiç arttirmayınca oyalanıyorum diye düsündüm. Tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…