selam herkese okurken sabır diliyorum... 2 yaşında oğlum,,sabah uyandıgında kahvaltısını yapar ,arabalarıyla oynar öğlen babası geldiğinde faciaaa...adamın tepesinden inmez...akşam desenizz yine öylee...şuanda oldugu gibi baba baba babaa defalarca...ınnnn ınnnn ınnnn....mesela ben şuan yazabiliyorum,,hele bi babası geçsin pcninbasına yıkar ortalıgı...sıkılmasın die öğle uykusundan önce parka götürüyorum,oyuncaklar LIYORUM,yada arabayı bırakıyor babası gezin diye,,istediği yerlere götürüyorum,geziyoruz...benim yanımda da azıyo ama biliyoki bana sökmüyo,,ben daha sıkı tabiri caizze dominant,disiplinli babasına göre daha sertim,( kurallar ve davranışlar konusunda tabiki) ,,güzel bir dönemi ama 27 aylık tam inat dönemimi nedir anlamadık...arabasının pili bitmiş bugün avm de gezdirirken pil reyonundan pil almış yanıma geldi anniiii billl billll ınnn ınnnn,,yada su istiyorum eşimden biberonunu getiriyor,tv açmak için oyuncak kovasını koyup üstüne basıp çıkmış tv yi kapatmış,,,yani demem oki aslında zeki,refkexleri iyi dikkati iyi ,ayırt edebilme özellikleri güzel..ama artık akşamları ağrı kesici alır olduk eşimle....yemesini artık şikayet etmiyorum bile pess ettim...şukadarını söyleyim gören allah yardımcın olsun buneedir 1 lokma için bukadar dil döktün....girmediğim hayvan kılığı kalmıyor.......... herşeyi geçtim...şu adam işten gelip oyorgunluga inanılmaz (bende onda biri yok) sabırla gece12 ye kadar koltuga oturamıyor...belki sesimi birileri duymuştur,yaşayan olmuştur...şikayet etmemem gerekir belki,,,allahım olmayanlarada nasip etsin,,,sadece şuandaki gibi kulaklarıma pamuk tıkadım gerçekten...daha azz geliyo çıldırış sesleri....sebebpsiz... ne dişş,ne biyeri acıyo,ne karnı aç,ne altı pis....... tuvalet olayımız bile başlarken bittiii,,,,, iyiki bi çekmece yaptım ona bez ıslak mendil çekmecesi,,,yapmazzzzzz olaydım....şimdi klozete götürmeye kalksam binbir dil döksemdeee besss besss diyip ona özel bak bu senin bez çekmecen die koydugum yere gidip kakasını yapınca ( ben getiriyorum çekmecemden edasıyla) bezını getirip buna yapmak istiyorum diyor.....anladımki tuvalet alışkanlıgından önce benim o çekmeceyi yoketmem lazım......neler demedim,,hadi gelll kakamızı yapalımm, sonradaaaa arkasındannnn su dökelim kaçsınlarrrrrrr,,,,aaaa bakkk kakan şimşek mc. benziecek ....:)) yardımlarınızıbekliyorum...