20 aylık bir kızım var. Dönem özelliklerini okuyup kendimi hazırlıyorum ama bu her şeye itiraz
( yemek, uyku₺, çorap vs.), bana dönüp anneyi sevmii(anneyi sevmiyorum) demesi, her şeye ağlama isteği, oyuncakları kitapları kafama atması, giyinmek istememesi vs.beni çok yıpratmaya başladı. Dönemsel olduğunu biliyorum fakat bazen sinirlerimi zor zaptediyorum. Yeter diye bağırmak istiyorum, olmuyor sınırımı eşimden çıkarıyorum. Bu ara favorimiz parakete veya halıda uyumak. Şu anda be yataktayım yanıma yatırdım, gitti halıda uyudu. Memeden keseli bir hafta oldu. Onun sınırını çıkarıyor sanırım. Çok fazla ısırmaya başladı kesme kararı aldım. Actiriyor, sarılıyor öpüyor kokluyor, emmek isteyince süt acı olmuş diyorum. Sabah em em yaparız diyor. Sabah öğlen sormuyor. Akşam uykusu gelince em em diyor. Açıyorum sarıl op süt acı olmuş diyorum. Sarılıyor öpüyor kapat diyor. Uykuya geçiş sancılı oluyor. Uyumak istemiyor. En son bayılır gb uyuyor. Ikimiz de çok yıpranıyor. Başka be yapabilirim. Önerileriniz var mı?