2 yaşında bebek kargoyu tek başına açabilir mi?

İnsanlara iyilik yaramıyor.
Yani sanki kadın merakından kendi istegiyle teslim almış kargonuzu. Öyle olsa actı baktı diyeceğim ama siz bıraktırmışsınız,size iyilik yapmış hala laf soksam mı diyorsunuz. Sokun tabi ama bir dahakine komşunuza teslim ettirmeyin, gidip kargo firmasından teslim alırsınız.
Çocuk poşeti acabilir pekala,kadının o an işi olabilir,farketmemis olabilir. Yeri geliyor evde koltuk duvar ne varsa boyuyor bu çocuklar,bir anlık boş bırakılınca,o tip bir durum olmuştur yani.
Bu kadar kötü düşünmeyin.

Sa hanımlar. Herkese hayırlı Ramazanlar. Sorum başlıkta aslında. Ben internet alışverişini kullanan bir insanım ama eşimde ben de çalışıyoruz. Bu yüzden gelen kargoları daire kapısının önüne bırakmalarını istiyoruz kargoculardan ve pandemiden beri de böyle hiç bir zaman sorun çıkmamıştı.

Geçenlerde kargocu daire kapısına bırakıp sorumluluk almak istemedi komşuma bırakmayı teklif etti ben telefondayken komşumun dairesinin zilini çaldı ve bende şahit oldum kargomu komşum teslim aldı. Akşamda eve geçmeden komşumun kapısını çalıp kargomu istedim ama bana kargomu verirken kargoyu çocuğunun açtığını söyledi. Çocuğuda 2 yaşında biliyorum. Öylemi diyip kargomu eve getirdim ama hiç içime sinmedi

Bu arada aldığım şeyde öyle lüks bi alet değil ya da iççamaşırı değil. Normal bir kazak söylemiştim. Ama hem paketin dış kısmı açılmış hem de kazağın konulduğu şeffaf naylon paket açılmıştı. Kazak da katlı birşekilde durmuyordu. Cidden çocuk yapmış olabilir mi bana komşum açtı gibi geliyor ama koskoca insan bilmiyor mu başkasının eşyasının açılmayacağını?

Kargo naylon kargolardandı kutulu bantlı değildi yani çocuk da açsa açabilir galiba bilmiyorum. Sizce komşuma sorayım mı ya da kazağı beğendiyseniz sizede alayım mı diye laf soksam?
Pandemi dönemini başladığında oğlum 40 günlüktü. 1 yaşında koli ve kargo açmayı biliyordu. Ağzıyla dişiyle sürükleye sürükleye açar çocuklar.

Çok heryani sıkı sıkıya bantlı değilse yani naylon kısmı cogunluktaysa açabilir. Benimki de aciyordu ufakken. Ama bazı poşetleri iyice dondure dondure bantliyorlar onu ben bile açamıyorum. Makas gerekiyor. Poşetin durumuna gore değişir yani.
Ama ben açtığını sanmıyorum.. yani göz göre göre ayıp olacagini bilir. Bir de çocuk ufak olduğuna göre komşunuz gençtir diye düşünüyorum. Sanmam yani

Back
X