2 yaşında ki minik yavrum, boşanma aşaması, iş imkanlari.

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
30
Herkese iyi geceler. düşünmekten günlerdir uyuyamiyorum. haftaya boşanma davami açıyorum biiznillah... herkesi herseyi sildim. bilenler bilir konuları mı . hepsinden ALLAH razı olsun. simdi ailemin yanindayim. ve calisip dik durmak istiyorum minik evladim icin.. birde hayalimde araba almak vardı kizimla gezmek.. allahin izniyle . o hayalimi gerceklestirmek istiyorum. sizlerden is icin fikir almak istiyorum. nerelerde çalışabilirim hangi iş de daha dolgun maas bulunuyor bana yardımcı olur musunuz? hepinizden ALLAH razı olsun. bu arada psikolojik olarak çok iyiyim. en iyi terapim kizim ve cok şükür ki ailem. herkese iyi geceler...

market olur, kasiyer olur, satış elemani olur. sizler daha iyisini bilirsiniz:)

Yasadiginiz yerdeki imkanlar önemli . Satış elemanı olursanız maaşın yanısıra prim alabilirsiniz , diğer seçeneklere göre bir tık daha iyi olabilir.

Siz ve kızınız için de her şeyin çok güzel olmasını dilerim.

O sorunlu aileden kurtulmaya çalıştığınıza çok sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz tam bir psikiyatrik vakaydı, yalnız çıkmanıza bile izin vermiyordu.
Umarım kızınızla birlikte çok mutlu olursunuz.

Eğitiminiz nedir bilmiyorum. Üniversite okumadıysanız açıktan da olsa bir bölüm okumaya çalışın. Mutlaka faydası olur ve kendinize güveniniz artar.
Satış danışmanlığına ek olarak ofis tarzı yerlere de başvurabilirsiniz. Ortalığı toparlama ve yemek yapma vs. Satış danışmanlığı ya da kasiyerlik kadar yorucu olmaz sanırım.

Bir de el işi bir şeyler yapıyordunuz sanırım. Instagram'da satış yapmaya çalışabilirsiniz. Mutlaka şansınızı deneyin şu anki boşluğunuzda.
Yaptığınız şeyleri satabilecek mağazalarla da görüşün. Gerekirse numune bırakın, soran almak isteyen olursa devamını da isterler.

İş bulmak da çalışıp para kazanmak da kolay değil. Bunu bilin ve hemen pes etmeyin. Pes etmezseniz her türlü zorluğun üstesinden gelirsiniz. Kızınız da mutlu ve güçlü bir annesi olduğu için her zaman daha mutlu bir çocuk olur.

Satış elemanı olabilirsiniz ama normal marketlerde değil.
Benzin istasyonlarında böyle imkanlar çok var. 8 saat vardiyalı çalışma,dolgun maaş,ikramiyeler vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…