2 yasında kızımın sacları çok kuru lütfen yardım edin

elifhiranur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
26
8
1
22
2 yasında bir kızım var sacları asırı kuru doğduğundan beri azdı sacları kesin düzelir dediler mecbur kestim 2kere ve gerçekten ise yaradı arttı ama kızımın sacları cansız ve kuru ne yapabilirim öneriniz olur mu lütfen...

saçlar kesmekle çoğalmıyor ama sanki ya. doktorlar da böyle söylüyor. ben kel doğmuşum. kazıtalım vs. demişler. annem kabul etmemiş ve şu an çok çok fazla saçım var. kalın telli ve kuru hatta. yani kesmek fayda etmemiştir bence çoğalmasına. bebek saçları gidip yerine daha sert saç geldiği için size fazla ve güçlü gelmiştir.

sorunuza gelirsek çok sık yıkamak saçları kurutuyor. belki yıkama sıklığınızı değiştirebilirsiniz. kafa derisi kuruysa su içmesi ve beslenmesiyle alakalı bi durumdur belki. onun dışında bebeklere alerjik bir durum oluşturur mu bilmiyorum ama hindistan cevizi ya da badem yağı sürebilirsiniz belki birazcık.

Evet suyu seviyor sürekli kirlendıgı için yıkıyorum ama doğduğundan beri aynı kuru suyu çok içiyor yemesi de iyi yagları kullansak bir sorun olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…