- 28 Ekim 2020
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi ne biliyim
-
emzik ve tuvaleti aynı zamana denk getirmeyin derim,iki yaş biraz tuvalet için erken gibi bir iki gün deneyin baktınız olmuyor sakın zorlamayın ve kızmayın hatta yanlış kacamaklar olduğunda ani tepkiler vermeyin çok etkisinde kalıyorlar.emzik konusunda benim çocuklar emmedi ama eniştem meyve kurdu bulup emziğin içine koyup göstermiş yiğenime bak içinde böcek var kurt var diye oda bi anda bıraktı.cok cikmazdayim oglum 2 yasinda . ve hala emzik emioyor ne yaziki..diyecegim suki gunduzleri oky vermiom falan ama gece mesela yatmaya gidecez (ki bu ilk denemem bugundu) ve berbarttttt cok zorr yane hatta gunduz uykusunu yapmadigi halde gozler sis sis balon olana kadar cocuk agladi emzik diye.. ne yapacam nasil unutracam. ve tabi wcye nasil gecisis yapacam.
Konuşma gecikiyor, ağız diş yapısı bozuluyor, benim gibi 5 yaşına kadar da emebilir sonraTecrübeli annelere sorsam. Merak ettim. Emziği bırakmasa istediği vakit emziği terk etse sorun olur mu. İstediği yaşa kadar emsin. Seviyor sonuçta.
bilmediğim için soruyorum. Sonuçta bir vakit kendiliğinden bırakır.
cok cikmazdayim oglum 2 yasinda . ve hala emzik emioyor ne yaziki..diyecegim suki gunduzleri oky vermiom falan ama gece mesela yatmaya gidecez (ki bu ilk denemem bugundu) ve berbarttttt cok zorr yane hatta gunduz uykusunu yapmadigi halde gozler sis sis balon olana kadar cocuk agladi emzik diye.. ne yapacam nasil unutracam. ve tabi wcye nasil gecisis yapacam.
Ben uzun sure emmisim ve dislerim ayrik olmus. Ayrica kiziminda konuşmasını etkiledi. 2 yasinda biraktirdim.Tecrübeli annelere sorsam. Merak ettim. Emziği bırakmasa istediği vakit emziği terk etse sorun olur mu. İstediği yaşa kadar emsin. Seviyor sonuçta.
bilmediğim için soruyorum. Sonuçta bir vakit kendiliğinden bırakır.
İkisini aynı anda yapmayın emzikle başlamışsınız kararlı olun vermeyin inanın 3güne en fazla 5güne unutur sizin kararlılığınızı görünce. Anlatın ona neden bırakması gerektiğini. Ama çok ağladı diye verirseniz daha sonraki gün daha da şiddetli ağlayacaktır.cok cikmazdayim oglum 2 yasinda . ve hala emzik emioyor ne yaziki..diyecegim suki gunduzleri oky vermiom falan ama gece mesela yatmaya gidecez (ki bu ilk denemem bugundu) ve berbarttttt cok zorr yane hatta gunduz uykusunu yapmadigi halde gozler sis sis balon olana kadar cocuk agladi emzik diye.. ne yapacam nasil unutracam. ve tabi wcye nasil gecisis yapacam.
İkisi aynı anda olmaz, önce hangisini düşünüyorsanız ona başlayın. Ayrıca bugün ilk denemenizmiş, ne bekliyordunuz ki? "Annecim iyiki emziğimi aldın zaten benim için zararlıydı" mı diyecekti :) Tabiki ağlayacak, isteyecek, inat edecek. Siz bunlar karşısında geri adım atarsanız ayırmanız daha da zor olacak. Önce siz net ve kararlı olun, gerisi gelir.cok cikmazdayim oglum 2 yasinda . ve hala emzik emioyor ne yaziki..diyecegim suki gunduzleri oky vermiom falan ama gece mesela yatmaya gidecez (ki bu ilk denemem bugundu) ve berbarttttt cok zorr yane hatta gunduz uykusunu yapmadigi halde gozler sis sis balon olana kadar cocuk agladi emzik diye.. ne yapacam nasil unutracam. ve tabi wcye nasil gecisis yapacam.
Hazır olup olmadığını nasıl anlarız?İkisini aynı anda yapmayın bence. Benim kızım emzik kullanmadı onu bilmiyorum ama tuvalet için çocuğunuz hazır mı onu anlamak lazım önce.
Lütfen çocugunu zorlamayin emzik için,ona güvenin,hala ihtiyacı varki emiyor benim kızım 3 yaşına 2 ay kala birden kendi birakti.Dilimk acitiyor dedi ve atti.o gün bugündur almaz.cok cikmazdayim oglum 2 yasinda . ve hala emzik emioyor ne yaziki..diyecegim suki gunduzleri oky vermiom falan ama gece mesela yatmaya gidecez (ki bu ilk denemem bugundu) ve berbarttttt cok zorr yane hatta gunduz uykusunu yapmadigi halde gozler sis sis balon olana kadar cocuk agladi emzik diye.. ne yapacam nasil unutracam. ve tabi wcye nasil gecisis yapacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?