2 yasinda oglum var tekrar hamile kalmayi dusunuyorum

Hamile kalmalimiyim

• Kalmalisin

OY: 7 29,2%
  • Sen bilirsin

OY: 17 70,8%

• Ankete Katılan
    24

Happygirl12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
21
12
3
30
Tekrar hamile kalmayi dusunuyorum mantigim hayir desede duygularimin onume gecemiyorum oo emzirmenin verdigi o guzel duygu sadece 10gun bile surmedi oqlumda gogus uclarim yoktu emmedi slikonda denedim nasibinde yokmus yardim edin emzirmek istiyorumm :'(:'(

Ben de aynı durumdayım. 3 yaşında kızım var. İlk cocugumdaki gibi aynı kuvvetli arzuyla ikinci Bebeğimi istiyorum. Fakat mantığı elvermedigi için yapmıyorum. Tüm şartlar olgunlasmadiysa bebek sahibi olmak doğru değil kanaatindeyim. Yani insan heves edip tatil yapar, gezi yapar ama heves için bebek yapılmaz yani.

Oglum masaallah bana hic zarari yok kizlar kafaya koydum sanirim bugun yumurtalama gunum dun ve adetten ciktiktan sonra iliski yasadim simdi kasik bel ve hafif sarimsi kokusu akintim var sizce kalmisimmi

Ben 3 yaşındayken kardeşim oldu, hiç istememiştim hatırlıyorum da...
Ne bileyim ben ilgi odağıyken bir anda başkası çalmıştı bunu benden.
Ama illa kardeşi olacak diyorsanız, er ya da geç olacak. Zamanı çok da fark etmiyor yani...

Ülkenin durumuna bakarsak pek mantıklı değil şu ara çocuk yapmak. Oğlum 15 temmuz da doğdu aklım çıktı şimdi ne yapacağım yeni doğmuş bebekle diye. Sabah evimize gidermiyiz ... bir sürü soruyla uyuyamadım hastanede.

Kizlar hamilemiyim acaba ya kasik ve bel agrim var birde kokusuz akinti sari gibi adetten sonra ve dun iliski oldu bugun yumurtlama gunum adet gunm 24 yada 25 gecen ay 28de oldum meraktan catlicamm

Kizlar hamilemiyim acaba ya kasik ve bel agrim var birde kokusuz akinti sari gibi adetten sonra ve dun iliski oldu bugun yumurtlama gunum adet gunm 24 yada 25 gecen ay 28de oldum meraktan catlicamm

anlaşılan korunmayı çoktan bırakmışsınız da işinize karışmak gibi olmasın ama emzirmek için çocuk dünyaya getirilmez..

iki evladınıza da düzgün bir gelecek sunabileceğinize inanıyorsanız yapın tabi ama bence büyük sorumluluk..

Ben de tam 2 yaşında hamile kaldım. Keşke 2 yaşındayken dogsaymis. O kadar tatlılar ki şimdi. Kardeş dediğin öyle ayrı zaman dilimlerinde olmayacak. İkiz olanlar ne yapsın. Tam zamanı. Sakın geç kalma

Sez mı yaptınız öyleyse bekleyın degılse kalın ama hazır hıssedıyorsanız

Esimde yas farki olmasin diyenlerden ona kalsaydi 1yasindayken istiyordu maddi ve manevi olarak yetecegimize inanmasaydik denemzdik bile kizlar hayirlisi rabbimden dua edin kizlar bana lutfenn

Bebeğin söz dinleyen ise ellek ve yaramaz değil ise doğur. Benim ilk oğlum pek akıllıydı. DoğurduM. 2 yaş var aralarında. Çok kıskanıyorlar şuan. 5 ve 7 oldular. 3. Bebeğim 9 aylık. İkisi de kıskanıyor bebeği. Değişen birşey yok yani. Erken doğur da bari arkadaşlık etsinler.

Aynn kime sorsam ikisinide bir kerede buyuk ciksin diyor sonrada rahat edersin tam kurtuldum derken birdaha bebek sorumlulugu zor olur diyorlar hamilede olabilirim tatlim bel ve kasik agrim var akintimda cabasi kokusuz akinti

Bende ikinci bebeğimi oğlum iki buçuk yaşına geldiğinde istiyorum.. Hem emzirmeyi bırakır,hemde tuvaleti öğrenir. Zaten 9 ayda bir süre var yeterli tam.

Peşpeşe olunca anne biraz zorluk çekiyor ama ikiside bir arasa çıkmış oluyor derler biz ablam ile peşpese olmuşuz çok iyi anlaşırız tabi arada kıskançlıklarımız olurdu yine de ikiz gibiydik..

Yengemin çocuklarının arasında baya yas farkı var hiç anlaşamıyorlar.

Ben
Ülkenin durumuna bakarsak pek mantıklı değil şu ara çocuk yapmak. Oğlum 15 temmuz da doğdu aklım çıktı şimdi ne yapacağım yeni doğmuş bebekle diye. Sabah evimize gidermiyiz ... bir sürü soruyla uyuyamadım hastanede.
Bende 14temmuzda doğum yaptım. Eve geldik ve kötü haberi aldık. Tam zamanında çıktık hastaneden. .

Bence çok erken. Aynı durumda çocuk yapan bir tanıdığım çok pişman ve stresten sedef oldu her yeri. Büyük çocuk kıskançlıktan resmen karakter değiştirdi. Lafta n sözden anlamıyor. Kardeşine zarar vermeye çalışıyor. Bıraktığı emziğe yeniden başladı. Altına yapıyor tuvalet eğitimi olduğu halde benim de altımı bağlasın annem diye. Ama tabi her çocuk bir değil. İyi düşünmeli.

Back
X