2 yasinda oglum var tekrar hamile kalmayi dusunuyorum

Hamile kalmalimiyim

• Kalmalisin

OY: 7 29,2%
  • Sen bilirsin

OY: 17 70,8%

• Ankete Katılan
    24
Gecen ay 28 yani temmuzda oldum 7gun surdu adetten cikip banyo ettiqim gun bir birliktelik oldu bugun yumurtalama gunum birde dun birliktelik oldu cook merak ediyorum yaa

Zaten 2 yıl boyunca emzirmis olsaydiniz ikinciyi bu kadar çabuk istemezdiniz. Çünkü emzirmek cok zor. 2 yılın sonunda kızımı sütten kestigimde yeniden doğmuş gibiydim. Ikinci cocuk mu..aslaaaaaaaa

Ben suan nasilim biliyormusun eltim nisbet yapardi cocugu 1 yasindaydi bn yeni doqum yaptigimda emzirmenin havasini atardi bense kucucuk bir bebek kucagimda elimde biberonla beslerdim yarim bir tarafim hep o annelik duygusu onu emzirirken gozunun icine bakmasi filan ya anlayin beni iste ilk cocuqum emziremedim yasayamadim o duyguyu :-( :'(

Dert bunun neresinde? Zaten korunmamissiniz hamilesiniz ya da degilsiniz konunun amacini anlamadim.

Biri 3 yasinda,digeri 6 aylik kizlarim var.
Dün kil maskeai yaptim. Biri çiş dedi,digeri uykusuzluktan aglama krizine girdi. Ortalik yangin yeri oldu. Maskeyi yikamaya firsat bulamadim vallahi. Net yarim saat kaldi suratim yana yana.
Kipkirmizi pancar gibi suratla dolastim aksama kadar.

Esimde yas farki olmasin diyenlerden ona kalsaydi 1yasindayken istiyordu maddi ve manevi olarak yetecegimize inanmasaydik denemzdik bile kizlar hayirlisi rabbimden dua edin kizlar bana lutfenn
Benim oğlum 1 yaşında, bizde ikinciyi istiyoruz , ama ben henüz hiç adet olmadığım için muhtemelen olmayacak :dondurma:

Bence kal zaten hemen hamile kalayım deyince kalınmıyor.bir iki.ay öyle geçer
Doğum olana kadar da uce girmiş olur ideal bence

Biri 3 yasinda,digeri 6 aylik kizlarim var.
Dün kil maskeai yaptim. Biri çiş dedi,digeri uykusuzluktan aglama krizine girdi. Ortalik yangin yeri oldu. Maskeyi yikamaya firsat bulamadim vallahi. Net yarim saat kaldi suratim yana yana.
Kipkirmizi pancar gibi suratla dolastim aksama kadar.
İkincisi 2 yaşına geldiğinde harika bir ikili olacaklar

Hamile olup olmadigini ögrenmek icin daha erken. Birde buradan hic ögrenemessin bir doktora gitmelisin adet olacagin dönem. Adet olursan zaten gitmessin.
Ama inan bana sirf emzirmek icin cocuk yapilmaz sirf eltin emzirdi diye yapmamalisin bence.
Benim cocugum 19 aylik emziriyorum daha. Ben hic mutlu degilim artik gögüslerim okadar agriyorki okadar yorgun bitkin hissediyorumki. En son kez esimle bas basa bir yere gitdigimizde hamileydim. Cocugumu daha bugüne kadar kimselere bir kac saatligine birakamadim. Cocugum okadar istahsizki keske daha önceden kesseydim emzirmeyi belki daha fazla yemek yerdi. Tabiki her emziren anne ve emzirilen bebeklerde böyle olmuyor. aMa benimkide emzirmekden usanan yorulan bir annenin negatif enerjisinin yorumu

Ben suan nasilim biliyormusun eltim nisbet yapardi cocugu 1 yasindaydi bn yeni doqum yaptigimda emzirmenin havasini atardi bense kucucuk bir bebek kucagimda elimde biberonla beslerdim yarim bir tarafim hep o annelik duygusu onu emzirirken gozunun icine bakmasi filan ya anlayin beni iste ilk cocuqum emziremedim yasayamadim o duyguyu :-( :'(
İyide ikincisini emzirme garantiniz varmı? Çok ilginç kafalar var dünyada yemin ederim. Emzirmek için bebe sahibi olmak nispet ettiler diye bende bebe sahibi olacam bende emzirecem banane banane kafasında dolaşmak nasıl bir boşvermişlik...

Zaten 2 yıl boyunca emzirmis olsaydiniz ikinciyi bu kadar çabuk istemezdiniz. Çünkü emzirmek cok zor. 2 yılın sonunda kızımı sütten kestigimde yeniden doğmuş gibiydim. Ikinci cocuk mu..aslaaaaaaaa
Konuyu okur okumaz bende bu yorumu yaptim kafamda :) 26. Aydayiz hala devam ediyor emmeye. Ikinci cocugu zihnimden bile geciremiyorum. Emzirmek muhtesem bisey evet ama bunun icin cocuk yapılır mi pek mantikli gelmiyor.

dalga mı gecıyorsunuz ?
yanı ne dıyecegımı bılemedım suan
evet hamıle kalmalısın dersek gıdıp hemen kalıcakmısınız
hamur degıl bu cocukdan bahsedıyoruz ve sırf emzırme hayalı ıcınde cocuk dogurulmaz

rıca ederım cıddıye alın bunu
bı cocugunuz var dıger cocugada en az aynı sekılde maddı manevı sorumlulugunu yuklenebılecekmısınız
psıkolojık acıdan buna uygunmusunuz
evladınız buna hazırmı

hos bunları dusunen bırı olsanız boyle bı anketle cocuk yapım mı yapmıyımmı emzırmek ıstıyorum demezdınız benımkıde sacmalık ıste
:KK52:

Oğlum ve kızım arasında 1,5 yaş var. Şimdi oğlum 7 kızım 5,5 yaşında. Ve iyiki öyle olmuş diyorum. Her anlamda.. En çok da onlar için :)

Çok komik ya çok güldüm ben bu konuya ve yorumlara kizim uyandı emzirmeye gidiyorum evet emzirmek harika birşey ama gerçekten şaka galiba..

Sanki emzirmek için istiyorsunuz gibi olmuş yazınız.. illaki böyle değildir.. 2 çocuk istiyorsanız süre makul gibi.. bi engel yok madem inş kavusursunuz bebeğinize..

Back
X