Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 2 yaşında yol ayrımındayız, sizce bakıcı mı kreş mi?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
bence sana tam ihtiyacı olduğu zaman benimde bebeğim 24 aylık ve bensiz vakit geçirmek istemiyor ne bakıccıya ne kreşe onun sana ihtiyacı var

çalışan bir annesiniz ve 2sinden birini seçmek durumundasınız allah yardımcınız olsun zor durumlar..

bakıcının da kreşin de artıları eksileri olacaktır ama bana kreş daha mantıklı geliyor 2 yaşında çünkü..

tam zamanlı kreş yerine yarım gün gitse kalan yarım gün anneniz bakmaya devam etse olmaz mı?

daha kolay uyum sağlar belki diye.. 3 yaşında tam güne geçerdi.

daha küçük olsa bakıcı derdim..

denemeden de bilinmiyor.. iyi bir bakıcı bulmak zor.. sık sık bakıcı değiştirmek de sorun oluyor..

umarım kararınızı uygularken herşey yolunda gider..

Bence de kreş benim oğlum 19 aylık başladı kreşe hemen konuşmayı söktü.. kurallara uymaya başladı...ama tabi kreşin iyi olması da çok önemli iyi araştırmak lazım gönderenlerden bilgi almak lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üç yaşında oğlum var. Bu sene başında kreşe vermeyi düşünüyorum. İki yaşındayken kıyamamıştım kreşe vermeye ..
Şuan bakıcısı ile çok mutlu. Tabi benim; iyi bir bakıcım var.
Yol ayrımında umarım sizin için iyi olacak en doğru kararı verirsin. Bakıcı olarak kararını verirsen eğer; sana iyi bir bakıcı önerebilirim.

Bir Çocuk gelişimci olarak kreşe vermeni öneririm....çünkü bebeğin daha ufak....iyi bir bakıcı bulmak gerçekten zor....görüyoruz haberlerde neler var neler :26:....ama resmi bir kurum olursa için daha rahat eder bence.... ALLAH YARDIMCIN OLSUN :16:

Kızlar bebeğim 21 aylık annem 2 yaşına kadar bakacak ve bırakmak zorunda. sizce bu yaşta bakıcı mı arasam kreşe mi versem?

kesinlikle bakıcı diyorum. kreşte bir çok çocuk var daha az bakıcı var. diğer çocuklardan mikrop kapma riski var. evde bakıcı iyiyse yemeği ile uykusu ile tuvaleti ile tek başına ilgilenecek. televizyonu açmaması için ben önlem almayı düşünüyorum sadece. televizyona dalabiliyor açıksa bizimki. şu an izindeyim ve de bakıcıyı deneme aşamasındayım bakalım hayırlısı. ama olmazsa gürcü bakıcı bulmayı düşünüyorum. çok iyilermiş her konuda. kolay gelsin herşey istediğiniz gibi olsun.

benimde iki yaşında kızım var ve bakıcı bakıyor gelişimi çok güzel maşallah 4 yaşiındaki bir çocuk kadar düzgün cümleler kuruyor yavaş yavaş nesneleride çizmeye başladı yani bakıcı ve çocukla alakaı gelişimi..

Kesinlikle kesinlikle kreşe vermeslisiniz. Hele kardeşi yoksa arkadaşlık ilişkilerinden kopuk büyüyolar. evde bakıcının onlara kazandırdıgı hiçbir sey yok. Artık çogu okul kameralı zaten. Bakıcıya harcadıgınız zamandan daha kısa surede iyi bir kreş bulabilirsiniz. En azından sossyalleşmeyi grup olmayı arkadaşlıgı ve kuralları öğrenir. Ben ikiş yaşinda başlattım cocugumu çok da memnunbum.

Back
X