2 yaşındaki bebeğe atarax

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
Kızlar merhaba
Kızım 2 yaşında ( 26 aylık) şöyle ki uykuya çok geç dalma problemi var doğduğu günden beri.
Bu zamana kadar idare ettim bi şekilde ama bu ara hiç uyumuyor gündüz uykusu zaten yok
Gece 10 da yatsa gece 3 te geri uyanıp oyun oynamak istiyor
Bende hamileyim son ayım eşim yatırıyor geceleri ama genede aynı 10 da yatağa gecse 11 de zor dalıyor uykuya bazen babası uyuyup kalıyor yanında☺️ O halen uyumuyor
Neyse geçen gün dr götürdüm atarax yazdı kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz 2 yaşını geçmiş dedi ( uyku düzeni oluşana kadar)
Bn de biraz netten araştırdım içime pek sinmedi
Burada kullanan anneler var mı acaba

Anne değilim öncelikle ama bence öyle bariz bi hastalık olmadıkça bünyesine ilaç işlemesin
Zor dalıyorsa da dalıyor yani, ya da uyanıyor normal bunlar
Henüz o 26 aylıkken sizin hamile olmanız sizi zorlamış
Yoksa uyanıp onunla ilgilenmek sorun olmazdı

İlgilenmek zorlamadan ziyade kilo alımı çok az
Anne değilim öncelikle ama bence öyle bariz bi hastalık olmadıkça bünyesine ilaç işlemesin
uyumadığı iççn çok hareketli gelişimini etkiliyor diye

Belliki kızınızın biyolojik saati böyle. Gün içinde çok yormaya çalışın yani parka falan götürün. Atarax kesinlikle çözüm değil hatta gün içinde algısı düşecek mayışık hep halsiz bir çocuk olacak. Bence kesinlikle vermeyin

Uyusun diye ilaç verilmemeli bence de. Gün icinde aktivitelerle enerjisini alın parka gidin oyunlar oynayın, yorulmayan bebekler uyumuyor. Hal böyleyken 2.si geliyormuş Allah kolaylık versin

atarax degil ama alerji icin bir surup kullaniyorduk, o surupta uyku yapiyordu cok guzeldi uykusu oglumun. alerjilerimiz bitti surubu biraktik ve ayni uykusuzluk geri dondu.

acikcasi bu ilaclar gecici cozum bence. uzun vadede cozum olcahini sanmiyorum

Ben olsam ilaçtan önce uykusuyla ilgili bir kaç şey denerim. Mesela önce öğlen uykusunu keserim, gece bir saat geç yatırırım, yatırmadan muz yediririm. Hala düzelmiyorsa başka bir doktordan daha hörüş alır öyle başlarım.
Belki öğlen uykusunu kesmek istiyor mesela çocuk. Yada erken yatırıyorsunuz, belki sabah geç kalkıyor. Önce saatleriyle oynarım yani

Benim bebeğim de 1 yaşında ve uyku düzeni yok. O kadar yoruluyor bu sefer yorgunluktan uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ve benim bebeğimin de kilo alımı az. Doktoruna sorduğumda normal uyumamadı falan diyor da nereye kadar böyle sürecek. Ben sizin yerinizde olsam başka bi doktora daha götürürdüm.

Atarax in içeriğini bilmiyorum ama uyumadı için ilaç kullanmak hiç mantıklı gelmedi..

Benim oğlum da 18 aylık olduktan sonra gündüz neredeyse hiç uyumadı çok zor uykuya daldı ve uykuyu hiç sevmedi hala da öyle..kızlarım da abilerin bir tık daha iyisi uyku konusunda.. her yolu yöntemi denedim.şimdi anlıyorum ki kimi çocuk uykuyu sevmiyor ve daha az uyuyor

Sabah geç kalkıp öğlen çok uyuyorsa gece uykusu dizensiz olabilir. Ataraxtan önce uyku rutini oluşturmayı deneyebilirsiniz. Son çarenin atarax olsun bence.

İlacın içeriğini bilmiyorum ama neticede ilaç illaki yan etkisi vardır... Bence vermeyin
Benim oğlumda 25 aylık 2 yaşına girdiğinden beri gündüz uykuları gitti uyutamıyorum
Bütün gün uyumayıp yorulsalar aktiviteleri olsa o zaman akşam iyi uyurlar
Sizin kızınızın yorulmasını sağlayacak bişeyler yokmu hamilelikten tabi fazla ilgilenemezsiniz ama geceleri de artık babası bi şekilde ilgilenmeli siz hamilesiniz ve yakında zaten 2.bebekle hiç vaktiniz olmayacak

Bir dönem yaşadığım üzüntü nedeniyle ataraxı ben kullanmıştım, çok ağıŕ geldi, sersem gibi yaptı o nedenle birkaç defa kullandıktan sonra bıraktım.

Kızlar merhaba
Kızım 2 yaşında ( 26 aylık) şöyle ki uykuya çok geç dalma problemi var doğduğu günden beri.
Bu zamana kadar idare ettim bi şekilde ama bu ara hiç uyumuyor gündüz uykusu zaten yok
Gece 10 da yatsa gece 3 te geri uyanıp oyun oynamak istiyor
Bende hamileyim son ayım eşim yatırıyor geceleri ama genede aynı 10 da yatağa gecse 11 de zor dalıyor uykuya bazen babası uyuyup kalıyor yanında☺ O halen uyumuyor
Neyse geçen gün dr götürdüm atarax yazdı kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz 2 yaşını geçmiş dedi ( uyku düzeni oluşana kadar)
Bn de biraz netten araştırdım içime pek sinmedi
Burada kullanan anneler var mı acaba
Ben uyuması için çocuğuma ilaç vermezdim.hatta ekokardiyografi oldu.bebkti o zaman.asistan dedi bu çocuk duracak mı.sakinlestirici yapalım.ben istemedim.aldim oyuncak elime.sebeklik yaptım.ama sakinleştirici verdirmedim

Bence onun yerine anason kaynatıp içirin uyku saatinden önce bir kahve fincanı kadar çok değil sakinleştirici etkisi var

neticede dr. vermiş ama evladımda kullanırken çekinirdim. ben bir zamanlar kullandım, bana ağır geldi.
sonradan öğrendim ki; bu tarz ilaçlar karaciğeri boşu boşuna yoruyor. başta bilseydim mutlaka alternatif çözümler arardım.

Back
X