- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
Anason ve papatya çayı içirin.
Bunlar uyutur.
Bunlar uyutur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da alerji surubu zaten, bence bunu diyorsunuz. Konu sahibi arkadasim bence dinleyin doktorunuzu, 26 ay icin gece 11 cok gec bir saat. Benim 4 yasini yeni bitiren oglum 8:30’da uyuyor, siz dusunun me kadar gec oldugunuatarax degil ama alerji icin bir surup kullaniyorduk, o surupta uyku yapiyordu cok guzeldi uykusu oglumun. alerjilerimiz bitti surubu biraktik ve ayni uykusuzluk geri dondu.
acikcasi bu ilaclar gecici cozum bence. uzun vadede cozum olcahini sanmiyorum
NE gibi etkiler yaptı mesela çokmu uyutuyorBir dönem yaşadığım üzüntü nedeniyle ataraxı ben kullanmıştım, çok ağıŕ geldi, sersem gibi yaptı o nedenle birkaç defa kullandıktan sonra bıraktım.
Zaten gelişmesini etkiliyo dr de kullan bişey olmaz deyince bilemedimBu da alerji surubu zaten, bence bunu diyorsunuz. Konu sahibi arkadasim bence dinleyin doktorunuzu, 26 ay icin gece 11 cok gec bir saat. Benim 4 yasini yeni bitiren oglum 8:30’da uyuyor, siz dusunun me kadar gec oldugunu
Zaten 2. Dr ile görüştüm oda aynı şeyi söyledi gündüz uykusunu kstim zaten gene aynı uyumuyor 2 yaş bebeklerin 11 12 saat ıykuya ihtiyacı var bnm ki 5 6 saat ancak uyuyor be gelişimini etkiliyor en son dr götürdüm zaten 2 yıl idare ettim bilemiyorumBen olsam ilaçtan önce uykusuyla ilgili bir kaç şey denerim. Mesela önce öğlen uykusunu keserim, gece bir saat geç yatırırım, yatırmadan muz yediririm. Hala düzelmiyorsa başka bir doktordan daha hörüş alır öyle başlarım.
Belki öğlen uykusunu kesmek istiyor mesela çocuk. Yada erken yatırıyorsunuz, belki sabah geç kalkıyor. Önce saatleriyle oynarım yani
Olmaz mı sitedeyim günün 2 saati parktta geçiyor ama yok inanım son çare dr götürdümİlacın içeriğini bilmiyorum ama neticede ilaç illaki yan etkisi vardır... Bence vermeyin
Benim oğlumda 25 aylık 2 yaşına girdiğinden beri gündüz uykuları gitti uyutamıyorum
Bütün gün uyumayıp yorulsalar aktiviteleri olsa o zaman akşam iyi uyurlar
Sizin kızınızın yorulmasını sağlayacak bişeyler yokmu hamilelikten tabi fazla ilgilenemezsiniz ama geceleri de artık babası bi şekilde ilgilenmeli siz hamilesiniz ve yakında zaten 2.bebekle hiç vaktiniz olmayacak
Papatya çayını denedim maalesef bi etkisini göremedimAnason ve papatya çayı içirin.
Bunlar uyutur.
Evet çok uyutuyor. Ben çalışıyorum bir de işe geç kalacaktım uyanamadım. O zaman bıraktım.NE gibi etkiler yaptı mesela çokmu uyutuyor
O halde anasonu deneyin.Papatya çayını denedim maalesef bi etkisini göremedim
Olmaz mı sitedeyim günün 2 saati parktta geçiyor ama yok inanım son çare dr götürdüm