2 yaşındaki bebeğe atarax

Zaten 2. Dr ile görüştüm oda aynı şeyi söyledi gündüz uykusunu kstim zaten gene aynı uyumuyor 2 yaş bebeklerin 11 12 saat ıykuya ihtiyacı var bnm ki 5 6 saat ancak uyuyor be gelişimini etkiliyor en son dr götürdüm zaten 2 yıl idare ettim bilemiyorum

Rutin denediniz mi? Ben yemekten sonra banyo, saç tarama, oyun dansı, masal okuma, dil fırçalama rutini yapıyorum. Ortalama iki saat sürüyor hepsi. Banyoya girince aslında uykuya giden yolu tanıyor. Biraz etkisi oldu.
Benim oğlum da ufakken sekizde uyurdu. Bir zaman sonra uyku işi ızdırap oldu uyumuyordu direniyordu. Artık kendimi de onu da germiyorum 9.30da yatırıyorum. Bir de sabah mutlaka 8.30fa kaldırıyorum. Geç kalkarsa gece uyumak bilmiyor. Yatış kalkış saatleri de önemliymiş yani.
Her doktor aynı şeyi söylediyse verin tabii yapacak bir şey yok. Ama antidepresan için iki yaş çok ufak. Bir kaç görüş almak yada uyku koçuna danışmak da öncesinde olabilif.
gelişim için uyku çok önemli

Haklisimiz iste bu anlasilmiyor yahu bunlar da insan makine degil .Her birinin bir huyu bi yapisi var .Seninki 8 de uyuyor diye bu da uyuyacak diye birsey yok .25 aylik oglum dogdugundan beri gece 12 de 1 de uyur.En erkeni 10 dur o da gunduz uyumamissa cok yorulmussa ancak.Ne yapsak olmadi sevmiyor uykuyu .

Zaten 2. Dr ile görüştüm oda aynı şeyi söyledi gündüz uykusunu kstim zaten gene aynı uyumuyor 2 yaş bebeklerin 11 12 saat ıykuya ihtiyacı var bnm ki 5 6 saat ancak uyuyor be gelişimini etkiliyor en son dr götürdüm zaten 2 yıl idare ettim bilemiyorum
Bu konudan sonra merak ettim güvendipim bir gruba da baktım araştırdım. Ağır bir ilaçmış. Evet doktorlar Reçete ediyormuş ama kısa süreli. Yani alerji, urtiker gibi hastalıkların tedavisinde bir kaç haftayı geçmeyecek şekilde.
Bilemiyorum ama siz bence başka doktorlara da bakın. Benim içime simezdi açıkçası

Her çocuğun bir huyu var kimisi uyumuyor kimisi yemiyor kimisi huysuz nasıl olumlu yonleri varsa olumsuz huyları da var benim oğlumda iştahsız mesela bi neden bulunamado doktor huyu böyle dedi bizler gibi onlarinda mizaci var simdi bende antideprasa verip istahi acilsin diye mi bekleyim
Haklisimiz iste bu anlasilmiyor yahu bunlar da insan makine degil .Her birinin bir huyu bi yapisi var .Seninki 8 de uyuyor diye bu da uyuyacak diye birsey yok .25 aylik oglum dogdugundan beri gece 12 de 1 de uyur.En erkeni 10 dur o da gunduz uyumamissa cok yorulmussa ancak.Ne yapsak olmadi sevmiyor uykuyu .

O halde anasonu deneyin.
Arkadaşların önerdiği iyi geceler çayını deneyin.
Uyku saatlerini sabah 7 akşam 8 olarak düzenlemeye çalışın. Eğer öğle uykusu uzunsa kısaltın. Kısaysa uyutmamayı deneyin. Böylece belki erken uyur.
Öğlen uyumuyo ki zaten

Lütfen burdaki yorumlara kulak asmayın 2 dr da aynı şeyi söylediyse deneyin ciddi yan etki görürseniz dr unuzda görüşürsünüz.İlac kullanimda en onemli sey kar zarar oranıdır.Birde anladığım kadarıyla aşırı hareketlilik de mevcut eğer öyleyse bir çocuk psikyatristine gidin

Bu konudan sonra merak ettim güvendipim bir gruba da baktım araştırdım. Ağır bir ilaçmış. Evet doktorlar Reçete ediyormuş ama kısa süreli. Yani alerji, urtiker gibi hastalıkların tedavisinde bir kaç haftayı geçmeyecek şekilde.
Bilemiyorum ama siz bence başka doktorlara da bakın. Benim içime simezdi açıkçası
Hayır zaten ızun süre kullan demedi 1 hafta kullanıp bırakacağım bu götürdüğüm ikinci dr

Lütfen burdaki yorumlara kulak asmayın 2 dr da aynı şeyi söylediyse deneyin ciddi yan etki görürseniz dr unuzda görüşürsünüz.İlac kullanimda en onemli sey kar zarar oranıdır.Birde anladığım kadarıyla aşırı hareketlilik de mevcut eğer öyleyse bir çocuk psikyatristine gidin
Çok hareketli

Bahsettiginiz ilac cok eski ve kardesim 40 li yaslarda ve bebekken ayni dertten muzdarip oldugu icin dr ona da yazmis.Annem anlatirdi.Hatta bi keresinde fazla kacirmis ve cok uzun uyumus.70 lerin basi yani.Ben olsam verir miydim bilmiyorum dr a itimat edilmiyorsa neden gidiliyor düşüncesi beliriyor insanin kafasinda.En güzeli aslinda cocukla aktivite yapip ilgilenmek.Yorulmasini saglamak bi derece.ikinci cocuk icin cok az ara vermissiniz.2 yasinda bir bebegin anneye ve onunla zaman gecirmesine cok ihtiyaci var.yasina uygun Bitki caylari ,ihlamur da rahatlatir.Ben bile ihlamur iciyorum geceleri rahatlatiyor.Kolayliklar diliyorum size,Allah saglikla bebeginizi kucaginiza aldirsin

Öğlen uyumuyo ki zaten
O halde uykuyu sevmiyor olabilir.
Nadir de olsa bazı çocuklar uykuyu sevmiyor. Çünkü bu yaş çocuğu uykuya yenik düşer, bilinçli olarak direnmez.
Arkadaşımın oğlu da öyleydi, çok şey denedi işe yaramadı. Son gittiği dr yapısı bu böyle devam eder demiş. Ki öyle hala uykuyu sevmez.

İlaç kullanmak yerine anason çayı, iyi geceler çayını deneyin.

Canım bacım atarax beni bile uyutuyor hatta tüm gün o bebe ne yapsın... Bu kadar bitki çayı muz çayı ve egzersiz bitti ilaca mi kaldık!!!!!!

İlaclar gecici cozumdur,omur boyu atarax kullanacak haliniz yok ya.
Gun icinde yorulan cocuk gece uyur bu kadar basit. Parka gidersiniz aktivite yaparsiniz o zaman uyur bebis

2 yaşındaki çocuklar zaten hareketli olmalı.Burdaki yorumlara kulak asmayin diyip çocuğa psikiyatrist tavsiye etmenin adi nedir ?

Back
X