• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki bebeğimle ilk defa uçak seyahati yapıcaz yardımm

kalmayanhevesler

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
87
52
18
Açıkcası korkuyorum. Uçakta korkarsa napıcam? Emzirmiyorum kulakları tıkanır mı? Ağlarsa nasıl sakinleştiricem. Tüyolarınız tavsiyeleriniz var mı? Birde hem valiz hem bebek arabası nasıl oluyor? Yardımcı olan birisi olur mu bebek arabası nerede duruyor?

Yalnız mı olacaksınız?
Bebek arabasını uçağa binene kadar yanınızda taşıyabilirsiniz istemezseniz en başında bagaja verebilirsiniz.
Bebeği bebek arabasıyla iterken diğer elinizle tekerlekli valizi itebilirsiniz.
Uçağa bebeğin oyalanacağı oyuncaklar alın. Daha önce görmediği bir kitap olsun yanınızda.
Oyun hamuru olur.
Korkmaz anlamaz ne olduğunu uçak ile ilgili bir kitap alıp önceden heyecanlanmasını sağlayabilirsiniz.
Bebek arabasını uçağa binerken alıp kargoya koyuyorlar. İnerken de teslim ediyorlar.

Açıkcası korkuyorum. Uçakta korkarsa napıcam? Emzirmiyorum kulakları tıkanır mı? Ağlarsa nasıl sakinleştiricem. Tüyolarınız tavsiyeleriniz var mı? Birde hem valiz hem bebek arabası nasıl oluyor? Yardımcı olan birisi olur mu bebek arabası nerede duruyor?
Bebek arabası kabin boy ise,uçağa kadar götürebilirsiniz uçağın kapısında görevliler alıyor,katlayıp verebilirsiniz inerkende aynı şekilde geri alıyorsunuz,valizide kabin boy alacaksanız onuda yanınıza alırsınız ama sadece çocuk ve siz olacaksanız bir görevliden yardım isteyin,ben 13 aylıkken binmiştim çocukla uyudu inene kadar,önce bi camdan baktırdım bak birazdan yukarı çıkıcaz fln diye ,sevdiği uzun süre ilgilendiği kitap veya küçük oyuncak fln bir kaç parça şey mutlaka alın

Back
X