2 yasindaki cocukla otobus yolculugu

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
izmit ankara arasi yolculuk yapmayi planliyorum annem ben ve oglum yaklasik 4 saat suruyor ilk 1.5 saat sonrasi 20 dakikalik mola var normalde kendi arabamizla gidiyoruz ama esim donecek ben kalicam onceden hic otobus yolculuguna cikmadik kendi arabamizla 5 saate kdr yolculuk yapmisligimiz var kafamada takiliyor tabi durur mu durmaz mi diye bu yastaki bir cocuk icin 4 saatlik otobus yolculugu fazla gelmez degil mi tecrubesi olanlardan yorum istiyorum asiri huzursuz uyumsuz bir cocuk da degildir

3.5 saatlik yolculugu 8 aylikken yaptim sonra 26 aylikken yaptim yola bakti dedesi biseyler anlatti uyudu bezi varsa daha da rahat. Gecen gun 12 saatlik yolculuk yaptim aralarda tuvalete goturdum uyudu 2 kisilik koltuk aldim. Bezi yoksa alisitirma kulodu alin

Cocugunuza mutlaka koltuk alin , 4 saat cok uzun degil , bir kisminda uyur zaten , disariyi seyreder , hikayeler anlatirsiniz disarda gorduklerinizle ilgili , oyuncak vs sorunsuzca gecer

Kizim 2 yasindayken 12 saat otobus yolculugu yaptim , giki bile cikmamisti , cok heyecanli gelmisti ona ki geceydi , disarisi karanlikti yolun cogunda hicbirsey gormemesine ragmen guzel gecmisti

Bende hiç otobüsle yolculuk yapmadım.arabada bile zor duruyor benimki .hep kıpır kıpır.otobüs büyük olduğu için benimki kalkar gezinir sizinki uyumluysa inat bir cocuk değilse söz dinliyırsa bence sorun olmaz

Yolculuğu uyku saatlerine denk getirme şansınız var mı?
Öğle ya da gece uykusu saatine denk getirirseniz problem olmaz belki.

Oğlum 2 yaşındayken istanbuldan Antalyaya gitmiştik. Gidişimiz çok rahattı fakat gelirken bir dakika susmadı. Çok sıkıldı. Şansına artık...

Ben otobus yolculugunu uyku saatine denk getiriyordum. Sonrasinda da disarisini izler ,oyuncakla oynar ,mecbur kalirsa telefon seklinde bitiriyorduk.
Uyku saatinde degilse bile uyutmayin. Otobuse bindigi gibi uyur. Yani oglen uykusuna yakin bir saatse , otobüs saatiniz

en basta yapman gereken yan koltuguda alıp cocugu pusetiyle oraya oturman sakın tek koltuk alıp ta kendine iskence yapma

Benimki 4 saat asla durmaz. 1.5 saatlik araba yolculugunda koltugunda zor duruyor. 4 saat biraz fazla gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…