2 yasindaki kizim cok zayif:(

Eğer saglikliysa gucluyse , az kilo daha iyi hatta.
Beslenmesi de iyi bence . Yapısı demek ki bu.
Iştah şurubunu içirmeyin, normal yiyor zaten. Boşuna ilaç yüklemiş oluyorsunuz.

Balık yağını deneyebilirsiniz.

Daha ne yesin cocuk maasallah :nazar:
Saglikliysa zayif olmasinin ne mahsuru var, cagin en buyuk saglik sorunu obeziteyken, neden cocugunuzun kilo almasini istiyorsunuz ki?
Onemli olan saglikli ve dengeli beslenmesi, ayrica unutmayin "biz cocuklarimizin yediklerinin cesidinden sorumluyuz miktarindan degil"

İlerde fit olucak işte ne güzel, sağlık problemi yoksa gerilmeyin bu kadar ya da sağdan soldan germesinler sizi. Vita sure var takviye edici gıda doktora bi sorun isterseniz

Hanımlar bu kılo mevzunu ck takıyrsunuz zayfsa zayıf cıtıpıtı bı kız demek kı saglıgı yerınde olsun hasta falan olmadıkdan snra kılo problem degıl hatta zayıf ccuk daha saglıklıymıs

Kilo almasini istiyorsaniz un corbasi yapin,puding yedirin oglen uykusundan once,corbalarinin icine ekmegin yumsak kismlarindan koyun.tombis bebislerde daha bir sevinli daha bir isirmalik oluyorlar:KK46:

Arkadaslar cocuklarinizin kilosuna boyuna (asiri uclarda degilse) pek takilmayin. Genlerinde ne varsa eninde sonunda o oluyor. Cocuklar beslenmeyle buyuyecek olsa afrikada aclik ceken onca milletin boy ortalamasina bakin. Bazi cocuklar yemez kilosu iyidir bazilari yer almaz. Yakiyor demek ki vucut. Ha bir de cok cok iyi yiyor yine kilo almiyor derseniz de baska seyler icin arastirin. Sonucta bagirsak solucani bile kilo almayi onluyor.
Solucan, idrar yolu enfeksiyonu bunlar çocuklarda kilo alımını engelliyor

Nolur sukret benim kizimin 3 yasi bitti. 12 kilo.. gun icerisinde sadece patates kizartmasi pilav ve makarna yiyor. Baska hic bisey yemez. Ne suruplar fyda etti ne doktorlar. Ne guzel besleniyo masaallah.. sukret. Guzel besleniyo. Sagligida yerindeyse dert etme.

İnsanların yağ hücrelerin sayısı iki yaşına kadar belirleniyor bu açıdan çocuğun zayıf olması daha iyidir ancak iki yaş için 10.5 kilo az bir kilo değil.

ben 6 yaşındayken 19 kiloymusum bence hicte cok zayif degil. bide boyum cok uzunde benim.korkmayın alırlar ilerde

Benim kizimda tam 2 yasinda yedikleri hemen hemen ayni sebze sevmiyor hergun etli tavuklu bir ogun kesin ister bide kek hastasi gece uyanip kek ister surekli onu unutturmaya calisiyorum kilosu 11,5
Ama yedikleri hemen hemen ayni ve ideal onemli olan saglikli beslenmesi kabizlik icin bi doktora danisabilirsiniz sonucta corbasini sutunu icip yinede zor yapiyosa belki bisey onerir doktor bizim bazen gunde 1 bazen 2 kere yapar..

2 yasinda kizim var 10.5 kilo bir gun yediklerimiz su sekilde hasta olmadigi surece hergun boyle besleniyor.
Kahvaltida 1 yumurta kibrit kutusu peynis 1 cay bardagi sut biraz ekmek 1 ceviz
Uykudan once bir kase corba
Uykudan sonra bi tabak etli sebze yemegi 1 kase yogurt
Aksama dogru tekrar corba
Duruma gorede sut icip yatiyor

Istah surubu kullaniyorum ama ise yaramadi kilo almasi icin neler yapabilirim?
Yedikleri gayet iyi, kilosu da... Büyük kızım da çok zayıftı, yani alt sınıra yakındı , ama çok sağlıklı ve mutlu bir bebekti. Ben kilosunu hiç dert etmedim, çok kilolu olupta obezite riski taşımasından iyidir zayıf olmak diye düşünüyorum hep...
Sizin de doktorunuz bir sorun görmüyorsa takmayın kafaya...

Cunku beslemeye yonelik deil yedikkeri karninı doyuruyorsunuz sadece
Güzel gelişmesi için beslemelisiniz
Kabızlık için yağı bol olsun yediklerinin
Süt vermek ıstemıyorsanız yogurtupeynıre yuklenebılırsınız.
Ha bide şu var size dediklerimi bende yapıyorum dr tavsıyrsı çünkü bunlar
Ama bizde işe yaramıyor büyük çocuklarımda
Küçük de yaradı ama işe
Olmayınca da olmuyor yani
Beslenmesi icin ne yapmam gerekiyor? Cok uzuldum simdi sadece karnimi doyuyor?

Eğer saglikliysa gucluyse , az kilo daha iyi hatta.
Beslenmesi de iyi bence . Yapısı demek ki bu.
Iştah şurubunu içirmeyin, normal yiyor zaten. Boşuna ilaç yüklemiş oluyorsunuz.

Balık yağını deneyebilirsiniz.
3 sise balik yagi kullandim ama hic bi ise yaramadi. 83 cm boyu cok zayif gorunuyor goren herkes 1 yasinda mi diye soruyor:(

Maşallah daha ne yesin.İşin garip yanı benim kızım da bu saydıklarınızın yarısı kadar yiyor ama tombikk.sürekli doktordan fırça yiyordum.kızımın 1haftalık yemeğini öğün öğün porsiyon porsiyon fotolarını gbderdim de fırçadan kurtulduk:) sağlık sorunu yoksa,zayıf oluşu genetiktir.
Iste beni sinir eden seyde bu yediriyorum yediriyorum dogru durust yani dolu dolu kaka yaptigini cok nadir goruyorum genelde azicik yapiyor bu yedirdiklerim nereye gidiyor bilmem.
Cocuktan cocuga degisiyor demek ki sizinki az yiyormus ama kilolu masalllah

Bu yazınız yemeyen annelerin bebeleri için çok üzücü.bir çocuk bunları yerde bir anne ne ister daha.ben doktora iştah açıcı şurubu sordum ama kesinlikle vermeyin dedi.versem mi acaba bende ??
Bakmayin benim kizimda istahli yemiyor oyalaya oyalaya yediriyorum cogu ogunu

Back
X