• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki kızım in Tatillerde hasta olması

2 yaşinda oğlum var tipki kiziniz gbi denizi göresiye havasi carpiyor ve tatil burnumdan geliyor ya atesleniyor bisey oluyor mutlka ins hasta olmaz kzinzla size iyi tatiller dilerm
Çok teşekkürler inşallah güzel geçer sknti olmaz .Burun akıntısı devam ediyor fizyolojik sıkıyorum başka tedbir yok şuan için .bilirsiniz ki kışı hırçın geçirdik sendromlar hastalıklar vs derken bu tatile ailece ihtiyacımız var inşallah burnumuzdan gelmez

Çok teşekkürler inşallah güzel geçer sknti olmaz .Burun akıntısı devam ediyor fizyolojik sıkıyorum başka tedbir yok şuan için .bilirsiniz ki kışı hırçın geçirdik sendromlar hastalıklar vs derken bu tatile ailece ihtiyacımız var inşallah burnumuzdan gelmez
İnş gule gule gidip gelin bişey olmaz

Aynen ben işte .Şuan gerginligime ailem aşırı kziyor. Herkes gidiyor tatile her çocuk hasta oluyor diye eşim en son kalın ozaman bu ne böyle falan dedi .Ben çok çok takiyorum cidden burnu akmaya başladı diye kahrimdan acı çekiyorum nerdeyse. Eşim otele bakiyormus bak şöyle böyle diye umrumda bile değil suan
İşte bizde bide şöyle bi sorun var eşim çok aşırı takar kafaya.azıcık burnu aksın allah korusun çok büyük bi hastalığa yakalanmışlar gibi resmen kahrolur.aslında bana kalsa çok normal karşılar ve umursamam.ama eşim yüzümden üstlerine aşırı düşüyorum.madem eşin öyle sende yapma o kadar.çocuk bu hasta olmak zorunda.

İnşallah artık evimize gidince alerji testi düşünüyorum bakalım tekrarlamasi sknti çünkü .kızım tam bir hırçın ve 2 yaş sendromu nu dibine kadar yaşayan biri kulak tipasi mi aman aman şapka gözlük taktiramiyoruz
Alerji testi sonuç vermez canım boşuna yaptırmayın.yaşı çok küçük.

Belki de deniz iyi gelecektir. Ay ben de sizin gibiyim cocuklar hasta oldu mu gozumde bir sey kalmaz. Ama yapacak bir sey yok. Belki de cok hafif atlatirsiniz. Gecmis olsun.
Benim esim de rahat .. onlarinki en guzeli belki de

Şuan ateşi yok elhamdulillah. 1 aydir çok fazla ilaç kullandı yeni hastalığı attı .yanıma calpol ünü aldım bakalım inşallah basit bi akintidir. Aklımda olsun deniz e sokmak. Yalnız acemiligimi maruz görün .denize tüm sokarken çocuğu korkuyorum hiç yapmadım eşime de yaptirmadim. Nefesini tutamaz ağzından burnundan girer de boğulur bilmem ne diye .aslında en güzel genzi burnu o şekilde temizlenir de
kızım 15 aylık ılk 3 aylıkken denıze vehavuza soktum bu sene bır aya yakın tatıl yaptı havuz denız ne varsa soktum hatta denızde falan kafasıda dahıl olmak uzere soktum suya ara da az mıktar su yutuyor ama zararsız bır meblag cocukları rahat bırakın bıraz toprakla suyla oynaısn açık havada hayvanlarla bıtkılerle zaman geçirsin bağışıklığı güçlendirmenin en iyi yolu bu bence...

iyi düşünün iyi olsun. isterseniz bol vitaminli yicekelrle biraz takviye yapın. deniz suyu da iyi gelir.

bende sizin gibiydim ama anladımki çok kasmayıp üzerine titremeyince az hasta oluyor hayat daha kolay oluyor:)

Teşekkürler arkadaşlar .kızım yolda iyiydi gün içinde havuza girdi hep cikaramadik çok mutluydu Akşama doğru yoruldu sanırım uykusuzluk da üstüne ağlayıp durdu. Odaya geçtik artık uyudu şurup verdim öncesinde ağrısı vardır belki günlerdir yol çekiyor sonuçta diye .havuzu görünce gözü yiyecej içecek görmedi bile inşallah sorunsuz hallederiz biraz sicaklamisti ama gün içinde disardaydi ona bagliyorum onu da iyi düşünmeye çalışıyorum zira bu tatile cidden çok ihtiyacım vardı inşallah inşallah sağlıklı şekilde çok güzel geçer

Back
X