Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba.iki yaşındaki kızım kekelemeye başladı neler oluyor ? çok erken ve düzgün konuşuyordu oysa.15 gün önce kanepeden düştü ve kolu kırıldı.alçı doktor derken korktu galiba.şimdi alçımız çıktı,kolumuz düzeldi çok şükür ama dili değişmedi.
lütfen yardım edin
meryemmeryem arkadaşım
özel mesaj yazamıyorum sana...
msn adresini yazarmısın bana sen özelden.
Merhaba ekes.
Mesajınızı yaklaşık 2 sene önce yazmışsınız.Benim oğlumda da ynı problem oldu 6-7 aydır dönem dönem kekemelik yaşıyoruz.Çocuk doktorumuza danıştım muhtemelen geçici olacağını söyledi ve kısa sürede geçmişti.ARDINDAN DÖNEM DÖNEM YİNE KEKELEDİĞİNİ FARKETTİK.Sizin mesajınızı görünce merak ettim aradan uzun zaman geçmiş kızınızın konuşması düzeldi mi öğrenmek istedim.
Sevgiler.
merhabalar benim oğlumda da aynı sorun var.Dil ve konuşma terapistinden yardım aldık.i ocak ayındaki halinden eser yok.heyecanlandığında bazen takılabiliyor.benim oğlum temmuzda 4 yaşında olacak.ocak ayında başladı.şimdi biraz daha iyi.umarım geçer.Sizin çocuğunuz erkek mi kız mı? sizin ne zaman başladı?yardım alıyor musunuz.cevap verirseniz sevinirim.