İğrenç geyikler yapmış, bana saçma saçma davranmış biri için o kişiyi ben mi uzaklaştırdım acaba diye kesinlikle düşünmem. Kendine ne kadar değer verirsen hayatındaki insanların da sana o şekilde davranmasına müsaade edersin. Bana o şekilde bir geyik yapamazdı tersler uzaklaşırdım. Daha diğer yaptığı şeylere hiç girmiyorum biriyle yeni tanışsaydım içime sinmeyen ufak olayında giderdim. Ne gerek var başımı ağrıtmaya, balık baştan kokmuş işte. Olay kendini sevip değer vermekte. Özeleştiri yapan biriyim, eğer hatalıysam o anda özrümü dilerim sonradan ben mi hatalıyım diye kurmama gerek kalmaz. Böyle biri için bir dakika bile düşünmeyi kendime hakaret sayardım tabi 18-20 yaşlarındayken böyle biri flörtüm olsaydı anca o zaman takardım. Kriterlerin ve sınırların olacak hoşuna gitmeyen tavır sergileyen kişiyle erkenden yollarını ayıracaksın alttan almayacaksın ve kendinden eminsen böyle mi olsaydı diye kurmayacaksın. Daha da yazmayayım burada yazan herkese bildirim geliyor ben bile kaç gündür bu konu hala aktif mi ya diye bakıyorum

destek alın ve aksatmayın lütfen