Çok kötü ayrıldık unutmak istiyorum

Açık açık söyleyeyim, gerçek hayatta da bu kadar uzun konuşup açıklamalar yapıyorsan çevrende çok kişi kalmaz. Bir cümleye on açıklama yazıyorsun. Hele erkekler uzun mesajları okumaz diye bir muhabbet vardır ki cidden çoğu erkek de okumuyor. Okusa da bunaltıcı yani. Burada sanal kimliğinlesin gerçek hayatta da böyleysen bu huyundan vazgeçmeye çalış. Ayrıca sürekli kafanda düşünüp şöyle olsaydı böyle mi olsaydı diye kurup duruyorsun böyle olmak sana da yorucudur. Destek alman gerekiyor takıntılı düşüncelerin var.

Açık açık söyleyeyim, gerçek hayatta da bu kadar uzun konuşup açıklamalar yapıyorsan çevrende çok kişi kalmaz. Bir cümleye on açıklama yazıyorsun. Hele erkekler uzun mesajları okumaz diye bir muhabbet vardır ki cidden çoğu erkek de okumuyor. Okusa da bunaltıcı yani. Burada sanal kimliğinlesin gerçek hayatta da böyleysen bu huyundan vazgeçmeye çalış. Ayrıca sürekli kafanda düşünüp şöyle olsaydı böyle mi olsaydı diye kurup duruyorsun böyle olmak sana da yorucudur. Destek alman gerekiyor takıntılı düşüncelerin var.
Almayı düşünüyorum zaten. Ki hangimiz böyle değiliz ki hayatımızda illa bu gibi bir dönemimiz olmuştur. Belki siz yaşamadınız ama yaşayan bir sürü insan vardır illa. Bazen bir insana çok değer verince içinden de olsa haddinden fazla değer verip o ilişki bitince bir de bazı konularda sen sebep olduysan uzaklaştırdım mı acaba diye düşünüyorsan ister istemez oluyor bir süre yaşıyorsun bu duyguyu. Bende istemezdim kendimi üzmeyi. Kim ister ki zaten…
İki ilgi gördüm sanki daha önce hiç ilgi alaka görmemişim gibi bir anda bağlandım her şeyi yaşadım.
Ve gerçekten yorucu kafada bambaşka senaryolar yazmak.

Belki siz yaşamadınız ama yaşayan bir sürü insan vardır illa. Bazen bir insana çok değer verince içinden de olsa haddinden fazla değer verip o ilişki bitince bir de bazı konularda sen sebep olduysan uzaklaştırdım mı acaba diye düşünüyorsan ister istemez oluyor
İğrenç geyikler yapmış, bana saçma saçma davranmış biri için o kişiyi ben mi uzaklaştırdım acaba diye kesinlikle düşünmem. Kendine ne kadar değer verirsen hayatındaki insanların da sana o şekilde davranmasına müsaade edersin. Bana o şekilde bir geyik yapamazdı tersler uzaklaşırdım. Daha diğer yaptığı şeylere hiç girmiyorum biriyle yeni tanışsaydım içime sinmeyen ufak olayında giderdim. Ne gerek var başımı ağrıtmaya, balık baştan kokmuş işte. Olay kendini sevip değer vermekte. Özeleştiri yapan biriyim, eğer hatalıysam o anda özrümü dilerim sonradan ben mi hatalıyım diye kurmama gerek kalmaz. Böyle biri için bir dakika bile düşünmeyi kendime hakaret sayardım tabi 18-20 yaşlarındayken böyle biri flörtüm olsaydı anca o zaman takardım. Kriterlerin ve sınırların olacak hoşuna gitmeyen tavır sergileyen kişiyle erkenden yollarını ayıracaksın alttan almayacaksın ve kendinden eminsen böyle mi olsaydı diye kurmayacaksın. Daha da yazmayayım burada yazan herkese bildirim geliyor ben bile kaç gündür bu konu hala aktif mi ya diye bakıyorum 😆 destek alın ve aksatmayın lütfen

İğrenç geyikler yapmış, bana saçma saçma davranmış biri için o kişiyi ben mi uzaklaştırdım acaba diye kesinlikle düşünmem. Kendine ne kadar değer verirsen hayatındaki insanların da sana o şekilde davranmasına müsaade edersin. Bana o şekilde bir geyik yapamazdı tersler uzaklaşırdım. Daha diğer yaptığı şeylere hiç girmiyorum biriyle yeni tanışsaydım içime sinmeyen ufak olayında giderdim. Ne gerek var başımı ağrıtmaya, balık baştan kokmuş işte. Olay kendini sevip değer vermekte. Özeleştiri yapan biriyim, eğer hatalıysam o anda özrümü dilerim sonradan ben mi hatalıyım diye kurmama gerek kalmaz. Böyle biri için bir dakika bile düşünmeyi kendime hakaret sayardım tabi 18-20 yaşlarındayken böyle biri flörtüm olsaydı anca o zaman takardım. Kriterlerin ve sınırların olacak hoşuna gitmeyen tavır sergileyen kişiyle erkenden yollarını ayıracaksın alttan almayacaksın ve kendinden eminsen böyle mi olsaydı diye kurmayacaksın. Daha da yazmayayım burada yazan herkese bildirim geliyor ben bile kaç gündür bu konu hala aktif mi ya diye bakıyorum 😆 destek alın ve aksatmayın lütfen
İğrenç şakalarını beni soğutmak için yapmışta olabilir bilemiyorum ama tabiki iki türlü de yaptığı doğru nir şey değil . Haklısınız aslında Orda terslemem lazımdı kendime yaptığım en büyük saygısızlık bu oldu. Kendimde hata olarak gördüğüm şeyler özür dilenecek şeyler değildi mahremimi anlatmam saçma sapan açıklamalar yapmam falandı. Bir de küçük dediğim o anlattığım yalan o kadar. Çevreme dediğimde belkide o da sana yalan söyledi sen yakalamadın demişlerdi.
Balık baştan kokmadı maalesef gerçekten böyle biri olduğunu bilmiyordum cinsellikten sonra bazı gaflar gördüm en son gün dahada ileri gitti. Karşıdaki insanı iyi tanımadan böyle bir şey yapmamam lazımdı bu da bana büyük bir ders oldu.

Back
X