Çok kötü ayrıldık unutmak istiyorum

Yaşayarak öğrendiğim tavsiyelerim;

1. Eski ilişkilerin hakkında detaylı açıklamalar yapma, her şeyini anlatma.Her şeyi de sorma yani.

2.İpsiz sapsız işsiz güçsüz adamlarla olma. Mesela dikkatimi çekti asgari ücret hakkında söylenmiş insanlar bilmiyordu bunu sanki. Keyfinden çalışmıyor insanlar. 40 a merdiven dayamış hala ana babası besliyor.

3.Yaşın küçük değil. Aşkın,yakışıklılığın peşinde koşma. Azıcık da mantık kat artık bazı olayların içine.

4. Bana öyle geç mesaj kocam atsa akşamına tribin alasını atarım. O gönlümü almazsa o yatağı ona dar ederim değil ki sabah mırın kırın edecek akşam alem yapacak. Oldu. Sevgiliye tırnağımın ucunu vermezdim ben valla. Ya elinde tutar ya da tutanla evlenirim. Öyle de yaptım yani.
Haklısınız dediklerinizde..
eski ilişkilerim hakkında detaylı açıklama yapmam hataydı. Bu kadar kısa sürede bir şeyler yaşadığım için açıklama ihtiyacı hissettim kendimi suçlu görüp ki onunda ufak imaları o an mantıklı olanın bu olduğunu sandım.
Ailesinin kazık kadar adama para verdiğini düşünmüyorum ki eve ansızın gelip kız gördüklerinde lafını yapan insanlar biz çalışıyoruz sen keyif mi yapıyorsun gibi… borsadan döndürüyordur kendi. Ama dediklerinizde haklısınız o borsaya adayıp kendimi çok zengin olmak istiyordu. Evde çalışabileceği bir iş arıyordu bir de.

İlk zamanlar öyle değildi. Geçte yazdığı oldu ama bende aynı şekilde davranıyordum bir nevi taktik yaptım… ama sonunda da fazla açıldım işte..
Onda hissettiklerimi başka kimsede hissetmedim bu kadar. Kendimi kaybetmiştim son zamanlarda taktik maktik hak getire. En çokta bu yüzden kızıyorum kendime duygularımı kontrol edemedim.

Haklısınız dediklerinizde..
eski ilişkilerim hakkında detaylı açıklama yapmam hataydı. Bu kadar kısa sürede bir şeyler yaşadığım için açıklama ihtiyacı hissettim kendimi suçlu görüp ki onunda ufak imaları o an mantıklı olanın bu olduğunu sandım.
Ailesinin kazık kadar adama para verdiğini düşünmüyorum ki eve ansızın gelip kız gördüklerinde lafını yapan insanlar biz çalışıyoruz sen keyif mi yapıyorsun gibi… borsadan döndürüyordur kendi. Ama dediklerinizde haklısınız o borsaya adayıp kendimi çok zengin olmak istiyordu. Evde çalışabileceği bir iş arıyordu bir de.

İlk zamanlar öyle değildi. Geçte yazdığı oldu ama bende aynı şekilde davranıyordum bir nevi taktik yaptım… ama sonunda da fazla açıldım işte..
Onda hissettiklerimi başka kimsede hissetmedim bu kadar. Kendimi kaybetmiştim son zamanlarda taktik maktik hak getire. En çokta bu yüzden kızıyorum kendime duygularımı kontrol edemedim.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah daha güzelini ,hayırlısını nasip etsin size.

Back