Doğru öyle düşünmüş olabilir o şakalarından sonra da öyle düşünmüş olabilir ben ona öyle düşündürttüm bu benim hatam.32 yasinda bi kadin olarak neden issiz gucsuz birine bu kadar takinti yaptin anlamadim ya. Bence karşındaki insan kadınları eğlenilecek ve evlenilecek olarak ayırmış gibi duruyor. Normal birisi değil, cinsellik hakkında sağlıksız bir görüşü var belli. Cinsellik yaşayan kadını da muhtemelen değersiz olarak görüyor.
Hadi o adam öyle, kendisini zaten belli etmiş. Ben size daha çok şaşırdım. Size değer vermediğini bariz olan insanların peşine neden takılıyorsunuz yahu? Sırf tipi güzel diye mi? Adamın işi yok, ahlakı da yok. Güzel bi huyu, karakteri de yok.
Adam ne ise oymuş. Kendisini belli etmiş ve siz, buna rağmen adama muhtaç gibi peşine takılıp durmuşsunuz. Adam da durup demiştir, "ben bu kadına değer vermiyorum? İşim gücüm yok? Hala benim peşimden geliyo? O zaman ne yaparsam yapayım, ne dersem diyeyim her türlü peşimde" diye düşünmüş.
Biraz hatayı kendinizde aramalısınız.
Bence cinsellik için de erken yaşamanızı önermem. Bunu da şunun için diyorum; belli ki duygusal olarak yaralanmaya ve kısa sürede bağlanmaya meyillisiniz. Cinsellik yaşayınca daha da fazla beklentiye girmişsiniz ama karşı taraf, buna cevap vermedikçe hırslanmışsınız.
Biraz daha zaman tanıyıp güvendikten sonra cinsellik yaşayın bence. Çünkü, "amaan ne olduysa oldu" deyip unutacak kadar umursamaz değilsiniz.
Ben hep iyi yönlerini görmüşüm kötü yönlerini görmek istememişim ha bak hala ilgileniyor yazıyor görüşüyor güzel şeyler söylüyor dalan diye kendimi telkin etmişim. Bilemiyorum evlenilecek veya eğlenilecek dite mi ayırdı kadınları ki kendisi de 35 yaşında çünkü.
Geçen Instagram‘da bir videoya denk geldim hatta o diziyi izlemek istiyorum bu İrem sakın bir platformda dizisi var. Orada bir adam çıkıyor karşısına bildiğiniz hani böyle love bombing yapıyor. Başlarda çok çok çok ilgili yok işte biz sevgili olduk vs bilmiyorum o diziyi izlediyseniz bilirsiniz o sahneyi. Sonradan birlikte oluyorlar sabahta İrem Salik kahvaltı hazırlıyor falan. Adam da alacağını almış ya çok farklı davranıyor.
Böyle bir tavır görmedim ondan sonra da ilgili davrandigi için ben demek ki öyle bir insan değilmiş diye düşünmüştüm..